herregud

Asså den här dan har varit så rolig! eller man kan säga att dagens tema har varit velande, herregud va folk har varit veliga idag, men de va liksom de som gjorde att dagen blev till nått roligt. Plus att jag fick en person att börja gråta haha (glädjetårar). Ja men sista dagen på året kanske ska vara så :P
Jag och Sofie har ialf fått några goda skratt idag, härligt! Imorgon ska hon och Josefine komma till mig på morgnen så ska vi fixa oss inför nyår tsm.
På kvällen blir det först en god middag och sen blir det party! Hoppas ni alla får ett lyckad nyår!
 
Älskar vår skola, men de e riktigt skönt med lov asså!
/ H

Bowling

Idag va jag i Farsta med mamma och emel och kollade lite igen på rean:D kan aldrig bli för mkt. köpte att par skor jag ska ha på nyår och bytte lite grejer så är så nöjd nu.


Efter de åkte jag med dom här brudarna och bowlade i årsta, de va skit kul! De måste vi göra om även fast jag kom sist...sååå va de roligt ändå haha!
Sen åkte vi hem till Emma och körde wii och de ägde jag på seriöst, speciellt bowlingen!
/ H

mellandagsrea!

Måste börja med att säga att det här visade sig bli den bästa julen på länge! Allting var bara så perfekt, jag super mega nöjd och glad för alla min presenter jag fick, Tack mamma och pappa speciellt för mobilen!! <3 Själva julafton blev oxå jätte mysig här får ni lite bilder från kvällen tagna från FB.



Några bilder på mig, jessica, vår kusin Anton och tomten såklart!


Ja de va julen, idag va jag i stan men Anna och hennes syster Maria och vi shoppade på mellandagsrean. Vi hade det jätte roligt och trevligt. Anna va den som hade flest kassar hem och jag hittade ett par blomm-leggins typ och en tröja allt från JC och på rean ;)
Runt kl. 3 mötte jag upp Sanna och så åkte vi till farsta C för att kolla vad de kostade att fixa naglarna, jag tyckte de va en aning dyrt så vart inte så sugen plus att man va tvungen att boka tid och de orkade vi inte satt de blev inte av. Vi kollade runt lite där och hon köpte en jätte söt tröja från Vila och ett par jeans leggins, super fint va de! Sen bar vi oss av hem till henne där vi tittade på film tills mamma kom och hämtade mig.

( Bild tagen från Annas blogg )

Det vart en jätte trevlig dag och de kan jag bara tacka sällskapet för! Nu ska jag sova puss /H.I


Kalle Anka

Sitter och kollar på kalle, de e ju ett måste när det är jul plus att jag tycker det är jätte mysigt! Men snart så bär det av hem till mormor och morfar dit hela släkten kommer oxå. Kommer bli underbart!

en liten glimt av hur jag ser ut i dag på julafton, inte världens bästa bild men en glimt som sagt, kommer nog fler bilder sen. Nej nu ska jag titta vidare på kalle, än en gång god jul på er!

hih

Måste bara göra ett inlägg för att säga att JAG fick mandeln i gröten som vi åt nyss !(har aldrig hänt förut) Hahah japp då ska man alltså gifta sig nästa år..?? Nej kan man inte skuta upp det tills man kankse har hittat någon som man vill dela restan av sitt liv med? :)


Hade ingen bild att lägga in så det blev den här tagen från google. Måste erkänna att trolltider va den absolut bästa julkalendern :)

GOD JUL

God jul alla min söta vänner! Äntligen är den dagen här som vi ha väntat på och räknat ner till under en hel månad. Imorse fick jag och Emel en trippeltång! I love it! Älskar att fixa med mitt hår och tycker det blir jätte fina lockar med den, men har alltid fått låna Jessicas, men inte nu längre :)
Känns som om det här kommer bli en  grym jul, det är vitt ute, ingen i släkten är sjuk, och jag är så pigg och taggad inför ikv det kommer bli underbart!

Granen vi klädde igår
 
Jag hoppas nu att ni alla får en super mysig och härlig jul! GOD JUL PÅ ER önskar Hanife ♥

cozy day!

Herregud va härligt väder det va ute i dag, helt otroligt hur fint det kan bli av snön I love it!
Klockan 12 åkte jag och Emma in till stan och hem till Angiee där vi skulle ha våran lilla jul :) det va jätte mysugt och jag fick ett nagelsätt och en stor burk med 1.8 kg sura godis meloner ( mina favisar ) av min hemliga jultomte, vilket var emma, haha hon hade mig och jag hade henne :P så kan det gå.
Hur som helst hade vi det jätte mysigt och fikade en massa. Jag hade med mig lite julgodis som vi bakade igår och de gick minsann åt oredentligt!


Söta emma som väntar på tåget i kylan

Det här va de jag fick av Emma:

söta godisaskar !

Hahha stora burken med godis, mumsigt!

nagelsättet :)

nu ska jag fortsätta titta på min film! ha en fortsatt trevlig kväll ;) /H


de närmar sig jul

Nu är det verkligen inte långt kvar till julafton, de e bara att räkna ner! Idag va jag, Emel och pappsen i sickla köpcenter och köpte de sista julklapparna riktigt mysigt var det. När vi satt på ett fik och käkade lunch så satt även Thomas Di Leva där, haha lite roligt.

de här åt jag till lunch, en kyckling sallad med feta ost, super gott!!

Imorgon ska jag och några tjejer från min klass träffas för att ha en "liten jul" tillsammans. Vi ska byta julklappar med varandra och fika lite. De kommer bli mysigt.


Några av klapparna vi köpte, visst har min syrra slagit in dom snyggt?

Och det här paketet är till mig :D fattar inte hur hon har lyckats slagit in det så?? proffsigt!
/H

blir inte alltid som man har tänkt sig

Idag var det meningen att Lydia, Sofie, Ia och jag skulle ut och käka middag på mongoloska eftersom att de gjorde vi förra året vid den här tiden. Men det blev inte riktigt så som vi hade planerat..
Det började ialla fall med att jag och Ia åkte in till stan för att fika och prata lite, det va länge sen vi två gjorde det och de va verkligen något som behövdes! sen fick vi redan på att Sofie inte kunde följa med så då skulle det bara bli vi tre men då frågade Lydia ifall hon fick ta med sin kusin nikita och de gick väl bra. satt till slut blev det vi fyra som åt och det blev trevligt.
Jag och Ia åt som hästar hah asså känns som om jag har ätit för ett år typ, så mätt men så gott!!


gudomlig god chai latte!

Min älskade Ia<3 jag älskar dig

God natt mina kära vänner nu ska jag sova / H


bästa dagen på detta år

Nu är det inte långt kvar till 2010. Kan knappt fatta det, hur kan ett år gå så himla snabbt de va ju nyss jul?
Men jag måste nog säga att min bästa dag för det här året var i fredags, helt klart!

Det hela började med att vi hade julavslutning i skolan, vem gillar inte de liksom? haha Hanna och jag hade ju planerat sedan länge att vi skulle ha spa kväll den dagen, men innan de så blev det att vi tog en avstickare till Sanna och åt stört god bakpotatis, asså det va sjukt hur god den va. Tackar hennes mamma för den hemma gjorda skagenröran <3
Sen kollade vi på hsm 3 och Hanna erkännde faktiskt att den va ganska bra, eftersom att världens snyggaste kille är med i den (a) Vi låg i Sannas underbar säng och pratade om allt mellan himel och jord, väldigt mysigt! Tillslut begav sig hanna och jag hem till mig där spa kvällen började.
Vårt schema såg ut så här:
♥ Ångbad för ansiktet
♥ En hemma gjord kur för ansiktet som innehöll, vatten, citron och ättika! hah den va inget att rekomendera.
♥ Smeta in ansiktet med avocado
♥ hoppa ner i ett varmt bubbelbad
♥ äta goodis i badet och prata en massa bajs!
haha ja ungefär så såg schemat ut, alltså man måste verkligen planera annars hinner man inte allt. Efter badet skulle vi duscha och Hanna fick typ panik för jag trodde att varm vattnet var slut och hon kunde verkligen inte duscha i kallt. Så vi skyndade oss så himla mkt för att hinna duscha bort allt, haha och mitt i allt upptäckte vi att det visst fanns varm vatten kvar så stressade ihjäl oss i onödan! och jag tror jag inte har skrattat så mkt i hela mitt liv, ni skulle ha sett hannas min, lilla plutten hahah!!
Ja sen masserade vi varandra med salva, så jävla skööönt :D det går så mkt lättare för den som masserar oxå. Sen låg vi och kollade film och pratade en massa till.

De hela började hemma hos denna sköning ;)

Underbara bakpotatisen!

Jag fyller upp badkaret, spat har börjat :)

Resultatet blev ur mysigt

Ja va ju tvungen att visa en bild på hur super snygga vi va i våra naturliga ansiktsmasker, hah!
( alla bilder är från hannas blogg)

Herregud vilken lyckad dag det blev! kan knappt beskriva det med ord. Allt tack vare mina underbara söta Sanna och Hanna! Och det finns redan ytterligare en spa kväll planerad (inte sant hanna?) innan skolan börjar igen, för om man får en sån här bra start i början på lovet så är det väl lika bra att få det lagom tills skolan börjar ;) <3<3

xoxo /H


Sanna suuuger

Igår på morgonen skjutsade vi hem hanna korven till Täby och så fick vi en jugran av en kompis till pappa, julen närmar sig! haha är vi va där på bilfirman så höll pappa nästan på tt köpa en bil till mig :O ojojoj det e ju faktiskt bara ett halv år kvar tills jag e 18 och då ska jag förhoppningsvis tagit mitt körkort.

Efter de mötte jag upp Sanna i stuvsta och så åt vi på "Loffes" jätte gott!! Eftersom att bussen inte skulle komma förren om e halvtimme så bestämmde vi oss för att gå hem till mig, det är faktiskt inte så jätte långt, men om man har en tun skinnjacka på sig och ett par tunna jukisbyxor så kan vägen kännas en aning lång. Men hon får skylla sig själv att hon tar på sig sånna kläder i vintern! haha nej me hon hade det efterson att hon va och dansade innan vi möttes, och då va hon tydligen tvungen att ha så^^

På vägen hem snöade jag ner sanna [lite] för att hon va så jobbig när hon klagade på kylan.Då puttade sanna ner mig fyra gånger i snön så jag blev alldelles snöig och blöt och väligt kall alltså vädigt ner spöad ;D okej Sanna kanske överdriver lite.. (a)
 Sen gick vi ialf in, men sen tog det inte lång tid innan vi gick ut igen, hahah snökrig e ju så jävla roligt! och jag kan ju säga att vi såg ut som vandrande snögubbar båda två, och de här gången gav jag igen på henne.


Puss o kram från oss <3

 


snö vill vi ha, inte storm :O

Okej jag sa förut att jag älskar snö och det gör jag, men inte när man får vänta i fucking en timme på tåget när man är på väg till skolan för att tågen är försenade på grund av vädret! de är ingen höjdare. Plus att man höll ju på att förfrysa, asså jag hade ingen känsel i mina tår herregud  va kallt det va! Vi missade sista balett lektionen på grund av det oxå och jag som hade sett fram emot den :( ajaj va ska man göra??

Idag va vi ialf på ett museeum med alla 2:or, ingen höjdare direkt men men. Efter gick jag ocj Sofie igenom kungsträdgården och där hade dom värsta julmarknaden. Det va ju ett måste att köpa brända mandlar, mumsigt! hih jag kan ju säga att jag verkligen efter de kan känna att det är jul snart :D


hihi så här inburrad va Sofie medan vi väntade på tåget i kylan:)

Nej nu kallar sängen godnatt på er / H


16/12-09

Ja sist jag skrev, som va precis är jag kom hem, så fick jag lite damp ville bara skriva av mig, hehe , och nu känns de faktiskt lite bättre. Speciellt efter att ha prata med några av mina underbara vänner, vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade er, och ni vet vilka jag menar.
Det är klart att man kan bråka och bli besviken på sina vänner, men man vet verkligen vilka som bara finns där en kort stund och vilka man kommer behålla för livet! <3

Nyss slog jag in lite julklappar hih åh va mysigt med jul! hade tagit några bilder på klapparna men de gick inte att ladda upp vet ej varför. nu ska jag kolla på tv vi hörs, ta hand om er / H

-

är så jäävla trött så de inte finns ! vet inte vad de e , kan va för att man vet att det snart är lov..
Annars suger mitt liv just nu Asså jag vet inte vart jag ska ta vägen, är bara så trött på allt just nu, vill stänga in mig i ett rum och försvinna. Plus att jag blir så irreterad på människor som ska bete sig anorlunda mot mig hela tiden, ena stunden e man på de viset och den andra stunde e man på ett anant sätt vafan de är väl bara att bete dig som du alltid gör mot mig eller?

Nej nu ska jag gå ner och käka lite, kände att jag behövde skriva av mig lite. Hoppas att alla jobbigheter försvinner till jul../H

SNÖ!

Åh jag älskar att det har kommit så mkt snö! Jag vet inte men jag blir som ett litet barn typ som bara vill kasta sig i snön, ni kan ju ta och fråga Sofie hur positiv jag har varit i dag på grund av all snö :D Men det är ju bara så himla mysigt, titta på de här härliga bilderna jag tog imorse och en nu när jag kom hem:

Så underbart!

Eftersom att det va så mkt snö ute så tänkte jag att jag för en gång skull skulle vara mysklädd, vilket är typ första gången som jag kommer med mysbyxor till skolan:O Ialf var det riktigt skönt.


Hanna och jag har börjat planera inför fredag oxå, det kommer bli en så rolig och mysig kväll! Längtar som bara den plus att det är avslutning vilket betyder snart JULAFTON! haha alltså ibland kan man verkligen tro att jag e 3 år...

Nej nu ska jag sätta mig med kuhi, den sista inlämningen för den här terminen, Yiipeey! 
Kramisar på er /H

Lucia

Igår bakade jag och Emel lussebullar och medan vi gjorde de så snöade det en massa ute, snacka om att vi fick julkänslor :D det var jätte mysigt.

På kvällen åkte jag och Sanna och kollade på bio. Vi såg New Moon, blev andra gången för mig men den e ju så bra satt det gick att se den igen, plus att det inte var jag som betala (a) När filmen va slut åkte vi hem till mig och sov och idag har vi verkligen bara haft en chill dag. Tog en härligt promenad och fikade med lussebullar och så. Den här helgen har verkligen varit en av dom bästa på länge, bara tagit det lugnt och umgåtts med personer jag tycker om!

Sanna med chipmunkarna hahha!

Nu är det One Tree hill som gäller puss /H.I

Ps. det är bara en vecka kvar till jullov!

God kväll

heeeej allihopa, ett blogg inlägg från Agelicas hem ;) Vi har precis fixat lite mongo bilder på oss, som ni kanske ska få se, haha.
Efter skolan åkte vi och jul handlade i stan och vi hittade båda julklappar satt det känns jätte skönt! Sen kom Sanna och Hanna hit och vi tittade på Idol och svullade tsm, jäääte mysigt! <3

hehe jag och Angelicus!


Nej nu ska vi sova bajs trötta!!! C YA! /H

Broken-hearted girl

Känns as najs att två rikigt jobbiga prov är över nu. Alltså vem fan så dum som lägger två prov direkt efter varanda?! Åh är så upprörd för det fuckade sig totalt på svenska provet, känns inte som om jag ens kommer bli godkänd..fyfan..

ialf så finns det två saker som jag är glad över. De ena att vi har fått våra produktiosgrupper! och jag är super nöjd med min grupp. Vi har redan kommit på bästaste idén :D
Andra saken är att jag hade samtal med min danslärare om min egna dans grupp, och hon sa att hon älskade låten och koreografin och att jag hade varit en jätte bra lärare som var tydlig mot eleverna och hade satt rätt nivå på dem, asså ni fattar inte hur glad jag blev. Va super orolig att hon inte skulle tycka att det va bra, men de gjorde hon :D

Sitter och lyssnar på Beyoncés låt Broken-hearted girl, asså den är så bra kan inte sluta lyssna. Så det blir alltså dagen låt :)


Nej ska hoppa in i duschen nu, ha det bra min vänner / H


Sitter och hoppar av glädje!

Jag är en sån person som älskar att planera saker, speciellt om det är roliga saker som man ser jätte mkt fram emot. Nu har jag planerat en massa roliga saker till jullovet, satt nu kan det ju få ta och bli lov! Åhhh ni anar inte vad jag längtar! :D Men det är ju iofs bara en vecka och tre dagar kvar, inte mkt alls. och då har jag minsann gått halva min gymnasietid alltså de är ju inte klokt!

Hade somsagt danuppvisning i helgen oxå och skrev senast att det va KAOS men det visade sig bli väldigt bra, ialla fall sista föreställningen. Vi tog första föreställningen som ett till genrep eftersom att halva våran grupp bara stod och visste inte vad vi skulle göra under typ halva låten:O herregud va pinsamt det var, men men sånt händer :D
Här kommer ialf lite härliga bilder:







Ja vad kan man säga, de absolut härligaste gänget och dom absolut bästaste lärarna! <3 jätte tråkigt att det är över nu:(

nej nu ska jag kolla klart på ett program och sen är det sängen som gäller , puss o godnatt/ H

härligt med syskon

Jag älskar att umgås med min syster! Vi har det nästan alltid roligt tsm, det är klart att det finns vissa stunder som vi bråkar annars skulle det ju vara konstigt. Men nu hade jag ialf en riktigt trevlig stund med henne.Först så fick jag massage, vilket var super skönt och vi kom fram till att jag har många många knutar i min rygg. Sen satt vi och stretchade faktiskt och medan de så skrattade vi och flummade lite. Det va faktiskt riktigt skönt att bara släppa loss lite och komma bort från tankarna ett tag!


Jag älskar dig



K A O S

Ja ni kan ju bara ta och läsa rubriken så förstår ni hur det känns i mitt huvud just nu. Till en början kan jag ju bara säga att det vart kaos uppvisningen idag, tror jag aldrig har klantat mig så mkt på en föreställning. Allt plugg är verkligen kaos, känner att det är alldelles för mkt och vet inte riktigt vad jag håller på med. Ska lämna in en arbetsplan till dansen så att jag kan få min lön vilket jag inte har skrivit för har ingen aning om hur eller vad jag ska skriva...KAOS!

Nu tänkte jag göra familjen sällskap vid TV:n ialf, hoppas att eran dag har varit mindre kaos artad :)

Puss&kram / H.I


slutkörd

Att man kan vara så trött på en och samma dag. Helt stört hur trött jag har varit idag, somnade efter engelskan på läcktaren i skolan innan jag och Sofie åkte hem till henne för att packa och ladda inför dansuppvisningen i helgen. Vi hade genrep nyss ikväll och de gick så DÅLIGT! har aldrig gjort nått så dåligti hela mitt liv, ingen av koreografierna satt herregud hur ska det bli imorrn..?

just nu sitter jag och kollar på idol, det är så svårt alla tre är duktiga ,men ni måste ju hålla med om att Eriks sista låt va grymt bra! :)



Två bilder från förra året under dansuppvisningen :)

/ H.I

3-12-09

Herregud det är redan tredje december, vart tar dagarna vägen? Allt går bara för fort snart sitter man här och har gått ut skolan, va ska man göra då liksom? Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra efter gymnasiet nått jobb blir det säkert men vad, man vill ju leva livet lite först. Tillexempel vill jag ut och resa och dansa mkt men det är kanske inget man kan försörja sig på än :P hahah

Nu ska jag ner och käka lite innan jag ska börja plugga igen...

Puss och kram på er ♥ /H

I'm Back

Förlåt för en urusel uppdatering! det har bara varit så sjukt mycket med allt, har varken haft tiden eller orken att blogga. Men nu ska jag minsann sätta igån igen!

Idag dansade jag på Annas projekt i skolan, vilket va jätte roligt. Anna var så GRYMT duktig! Ni som inte va där missade verkligen nått, hon har en sån otrolig utstrålning på scenen den tjejen. Är så glad att jag har lärt känna henne<3 
Jag, Sanna, Emma och Sofie vart riktigt snygga oxå med våra silver och svarta kläder, det kommer bilder så fort jag fått dom!

Har precis suttit med en historia inlämning som ska in imorn, men jag kommer tyvärr inte hinna lämna in den, har verkligen inte haft tid att göra den och nu är jag bara så trött så att jag håller på somna här mitt på tangentbordet..såå jag ska väl säga god natt till er alla söta läsare!
/H


jag om min silver tvilling :)

Puss och god natt från mig!

RSS 2.0