Hemma från Umeå

Heej allesammans!

Runt kvart i sju anlände klassen till centralen och tillbaka i Stockholm! Vi har haft det stöööört kul i Umeå och dansat gärnet. Dagarna gick aldelles för fort ,känns som om vi nyss kom dit liksom och nu är vi hemma.
Min Ume-kompis Amanda var hur gullig som helst och jag trivdes mycket bra hemma hos henne! Vi bestämde att hon ska få bo hos mig sen när de kommer hit V.18 och hälsar på oss! Mycket roligt ska det bli :)

Ja bilder får ni allt se lite senare för orkar inte ladda upp dom nu. Kan ju inte säga att man har sovit särskilt mycket dom här dagarna så behöver typ ta igen väldigt mkt sömn!
Innan jag sover lite blir det att kolla BB avsnitten som man missade, viktigt haha!

Godmorgon/Godnatt på er ♥


ledig fredag

Imorgon är jag ledig från skolan vilket är så himla skönt! Behöver lite längre helg känner jag hehe.

På kvällen blir det att åka till Friday's med Mikaela och chilla lite där och ha kul :)
Under lördagen måste jag packa och på kvällen blir det tacos med tjej-ligan, och på söndagen åker vi till Umeee!!

Så ser min helg ut, hoppas eran blir lika kul som min!


Puss

våren är snart här

Började idag kl. 10 med filmkunskap..men vi fick "jobba" utanför om man ville vilket några av oss direkt nappade på haha. Vi satt och planerade helgen då vi hela klassen ska ha taco kväll, mysipys. Det blir som en rolig grej innan vi alla åker på klassersa till Umeååååå, weeej livet kunde inte vara härligre just nu!

Bjuder på två bilder från idag:)



Puss

The switch

Denna film hyrde mamma och jag ikväll och den va faktiskt ganska bra. Trodde det skulle bli en "typisk Jennifer Aniston-film" men den lilla pokjen som spelade hennes son höjde filmens värde nått oerhört. Han va ju bara för söt!

Annars har jag fått agera chaufför ikväll till Emels kompisar. Hade inget emot det eftersom jag ändå inte hade nått speciellt för mig och så e det så trevliga tjejer så de va bara lungan ;)

Nu väntar säääängen! God natt Puss

 


så söt jag dör!

Ni måste ju bara titta på det här mega söta klippet av en liten pojke som sjunger till Justin Biebers "Baby baby" hah!

lördag

Gårdagen blev lyckad. Åkte först hem till Patricia där alla brudarna var, sen åkte vi till Gaudi där vi mötte upp ännu fler! Det va jätte kul att träffa alla, speciellt vi i gamla fyran ;) Efter de drog vi oss vidare till Magenta och var där en stund. Innan jag drog mig hem träffade jag på en kompis jag inte sätt på ett tag trevligt trevligt :)

Idag ska jag in till stan för at möta upp söta Tove där det blir ett besök på lakrisroten (en affär med bara massa lakris!) + en fika på det. Mys mys!






Puss

17/3-11

Åkte hem direkt efter skolan vilket va kl 12, as skönt! Sov en liten stund när jag kom hem och fixade sen med låtar till dansen som börjar om en timme. Ska bli kul att komma tillbaka till dansen nu efter två veckors uppehåll!

Efter de blir det att åka till stuvsta för att möta upp Jessica och Patricia sedan väntar en utgång tillsammans med ett härligt gäng ;)


Michelle och jag förra nyåret, du är så fin!

Btw- Jag hatar snöööööööööö! kom igen de va ju vår igår!?

Puss

galet!


hur kan en bra dag vända så snabbt till att bli en dålig dag..


dålig uppdatering..

..från min sida. Har inte hunnit eller orkat skriva så pausade lite ifrån det, men nu skirver jag igen och ska försöka göra det varje dag ;) Får se hur länge det håller..

Hur som helst kan jag ju börja med att berätta om de allra roligaste jag gjorde i helgen, nämligen pole danceing! Asså det va stört kul och det kommer jag definitvit att pröva igen, vill börja en kurs i det men kan ju inte börja mitt i terminen. Anledningen till att vi gjorde det va att Jennifer i min klass blev 19 år och vi ville fira det med nått speciellt. Såg att man kunde boka in en privat kurs i pole dancing och tänkte att det skulle vara en kul grej för oss alla tjejer, vilket det va! 

Här kommer två bilder tagna från Emmas blogg ;) 



puss / H.I


10/3-11

Jag kan inte beskriva hur bra dag det har varit idag, verkligen en höjdar vecka ! Vet inte om det beror på att jag inte varit i skolan och träffat klassen på tre veckor eller va de e som gör att jag är så glad och på bra humör hela tiden :D (peppar peppar..)
Morgonen började hur som helst med Jazz reportoar där vi gör ett nummer ur musikalen Chicago, All that jazz! HUR KUL SOM HELST!!!! GAAALET! Sen hade vi vanlig jazz klass som oxå va helt underbar :D :D ahhh jag är bara så glad, hej svejs!


Bortse från kläderna, hehe, så är det detta vi gör på reportoaren! Ser kanske inte så jätte avancerat eller roligt ut men alltså när man gör det på klass och verkligen köör då e det jävligt rooooligt! Vi kanske ska sjunga till också, hoppas det :D

Träningsvärk

Kom nyss hem från ett riktigt styrke/ fyspass från morfars gym star fighters. Jag och Jessica kände att vi behövde få igång flåset lite så nu gäller varje onsdag kväll på gymmet :) Det känns riktigt bra nu men imorgon känner jag väl av träningsvärken, speciellt i armarna! Är så svag i mina armar och idag fick jag träna dom ordentligt ! Men de e bara att kämpa på, kul är det ju samtidigt. Imorgon väntar två jazz lektioner direkt efter varandra, får se hur de går.. Fast har längtat så mkt efter jazz repertoaren så det ska bara bli roligt! Godnatt fina vänner!

kan inte få nog av den här låten!


Grattis pappa

Idag har jag och min familj firat pappa som blev 43 år idag :)

Dagen började med en brunch på Enskedes värdshus och det var väldigt trevligt och fanns hur mycket som helst att äta mums :) Efter de kom det massa släktingar hem till oss och fikade lite. Roligt att se alla igen har ju inte tid lika ofta nu att träffa alla i släkten eftersom att vi är så många haha!

Nu har alla gått och det är Big Brother som gäller ;) PUSS


Grattis min fina underbara pappa! ♥

Skrabbelucker?

Någon av er som vet vad detta är? Hade aldrig hört talas om det innan min syrra sa imorse att hon ville göra det till frukost. Hon hade tydligen ätit det hemma hos vår moster och tyckt det va väldigt gott. Det är i alla fall typ samma princip som pankakor fast mycket tjockare och så rullar man de i socker sen när de e färdigstekta. Det va väl helt okej men inget jag kanske skulle laga till mig själv igen..
Tydligen brukade mamma ofta äta detta när hon va lite, själv lärde jag mig nått nytt idag!


Fredags mys

Igår hade Emel sina två kompisar här och dom hade med sig filmen Black Swan ( Har velat se den jätte länge )
så umgicks med dom en del och kollade på filmen som va väldigt bra, inte alls som jag hade tänkt mig att den skulle vara ! Men den va bra värd att se i alla fall :)

Idag kom min moster och hennes tre barn på besök under förmiddagen, jätte trevligt! Efter de skjutsade jag hem Lisa. Emel och jag fortsatte sen till skärholmen där vi skulle leta present till pappa, vilket gick bra :)
Nu är jag hemma igen o e ganska så irreterad på grund av att min fina Iphone inte vill sammarbeta med mig..Skulle lägga in lite nya låtar men då försvann alla låtar som jag redan hade på mobilen och nu går det inte att få in dom igen! synnerligen irreterande eftersom att jag verkligen behöver dom låtarna till dansen!! blää jag och teknik säger jag bara..


Lill-lördag

Idag är det onsdag, även kallad lill-lördag, och den ska spenderas med två riktigt härliga brudar! Vi ska in till stan och chilla någonstans har ej bestäm riktigt vart.  Sen får vi se om vi e sugna på att parta vidare eller stanna där vi e och fortsätta att snacka ;) Jennifer har även fyllt år så blir ett sätt att fira henne lite på oxå!

Idag har det varit en underbar dag. Efter solandet på altanen städade jag mitt rum och sen tog mamma och jag en prommenad till min moster för att hämta upp syrran :) Riktigt härligt att få komma ut och röra lite på sig. Vi gick på isen oxå hur mysigt som helst!


Ia, jag, Jennifer och Sofie från föreställningen på nybrokajen


Jag vill ha vår

Sitter just nu på altanen hemma och njuter av solen. Va underbart det är att få kunna känna lite värme nu när det har vart vinter typ i en evighet ! Så himla skönt, man känner verkligen hur mycket man längtar till våren och sommaren nu ! hoppas ni alla tar vara på denna fina dag :) Puss / H.I

RSS 2.0