Dans 3:an ?

Klassfotot kom idag! hahah asså de e ju så bra, vi alla är så tunga på att föreställa killar. Fett roligt det va den dagen, gick med dom kläderna och sminket till matsalen, snacka om att vi fick en del blickar :P Här är inte det riktiga skolkortet men ett vi tog efter så alla är inte med, men ni kanske kan gissa vem jag är? ;)

3:an

2:an

1:an

Kan inte förstå att jag nu har gått 3 år tillsammans med dessa människor! Vi har haft jobbiga tider..Men för det allra mesta bra stunder tillsammans. Kommer va så jobbigt att behöva skiljas från er, vi har alltid varandra och finns alltid där för varandra. Tror ingen klass har en sådan nära relation till varandra som vi har, ni är som min andra familj. Så det kommer bli tomt när sista året är slut..Dock har vi jävligt mycket roligt kvar som väntar oss, men ni ska veta att ni alla är bäst! Kärlek


Studiedag

Idag hade vi studiedag från skolan, typ den första på 3 år!? :O skojar inte alla åren jag har gått på steg så har vi typ inte haft någon studiedag alls, men idag så hade vi en och de va så himla skönt!! Dock har jag bara pluggat hela dagen så jag har huvudvärk. På kvällen åkte jag och syrran till Högalidskolan för att börja vår första kurs i hemspråk, nu ska vi minsann lära oss turkiska ! ;)

Nä sängen kallar, godnatt på er

på eget arbete gör man..

..ingenting! :P haha eller jag sitter i datan salen och lyssnar på musik och när Nikki sjunger, så sjukt fint!!! får gåshud så eget arbete kanske inte är så dåligt i alla fall ;) just nu sjunger hon denna låt :)

Gårdagens outfit

Här kommer den som jag lova ;)

Godnatt på er !

when I look at you

Bästa filmen jag har sett på länge var The last song så himla fin! har aldrig gråtit så här mycket till en film kan jag ju säga. Här är en av låtarna som är med, njut och se till att se filmen!

I farten

Ska närsomhelst åka iväg hem till emelie för att äta middag där med ett antal tjejer :) Efter de blir det utgång till Ego, kvällen kommer bli tuung asså! hoppas ni också har en trevlig lördag puss!

..Lägger upp outfit bilden imorgon hinner inte nu..

Nya inköp

Vet inte om jag har nämnt det tidigare men mina skor blev i alla fall stulna i början av terminen.....:( så jävla drygt!! men köpte ett par nya skor från fred perry i torsdags :) skit snygga ! blev två tröjor och ett par leggins också allt från H&M.

Sköna tröjor att dansa i !

(bilderna är tagna av mig )

Emelie äntligen 18 år!

Grattis igen min fina vän Emelie Henning på födelsedagen!! Nu är du äntligen 18 år och kan följa med oss ut och festa ;) hihi hoppas din dag har varit underbar grattis grattis grattis :D

Sitter förövrigt och pluggar..känns inte som om jag gör annat..men förhoppningsvis är det snart över ;) blir en lugn kväll och kolla på idol- heja Olle Hedberg!! kolla klippet så himla bra

 


En måndag



Vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga nu men har en bra förklaring till de faktiskt..eller? hah men det är för att jag helt enkelt har haft så mycket att göra! planerar danslektioner hit o dit, pluggat på teori till körningen, träffat kompisar och pluggat. Eftersom att jag har hållt på med en massa annat så har jag inte orkat logga in på bloggen eftersom att jag vet att det tar tid och då e jag fast, har inte öppnat datan överhuvudtaget eftersom att jag blir fast då..tråkigt men sant..
Det är ingen idé att jag säger nu att jag lovar att jag kommer bli bättre för tror inte att jag kommer vara det på ett tag utan då får ni stå ut med ett inlägg då och då. Självklart ska jag försöka när jag har tid men lovar somsagt inget :)

Bilden ni ser här ovan är i alla fall från en videoinspelning som jag blev tillfrågad att vara med i av Bohemian Lifestyle!! sjukt roligt var det :) klicka här för att lyssna på låten som vi spelade in till---> "superman"

ännu en söndag

Idag kom det lite släktingar hem till oss för att fira mamma som fyllde i onsdags :) de va mycket trevligt och massa fika fanns det. Ska visa en bild av en jätte god tårta som mamma gjorde, men orkar inte lägga in bilden nu eftersom att jag e super trött och vill sova :P haha ha det bra puss o kram!


bild tagen av mig


Nu kan jag

Lärde mig att baka turkiska piroger idag :) va ju super lätt och dom blev rikitgt goda! annars har jag pluggat teori och nu blir det att sätta på en film och vila upp mig..Ha det bra Puss!


Fredag och helgen har äntligen kommit :D

Ligger just nu i sängen med datan och Pirates of the caribbean i bakrunden, sköönt med andra ord! Har inte varit helt frisk denna vecka så ska faktiskt ta det lugnt nu i helgen så man kanske blir helt frisk så man kan vara med på alla dans lektioner och ge allt utan att kippa efter andan varje gång vi gör nått..vet att man inte ska dansa om man e sjuk men kan ju inte låta bli de e ju så himla roligt!

Ska kolla klart på filmen nu sen sova :) de e verkligen så himla skönt att sova!! känns dock inte som att jag har sovit de timmar jag skulle behövt denna vecka..men men ska vila upp mig nu i helgen.

kommer förmodligen ha vår studentskiva på Karlssons och co. vet inte om vi bokade idag eller inte men pratade om det och lokalen och allt verkar galet bäst asså!! kan inte fatta att om minder än ett år har jag gått ut skolan :o det är helt gaalet verkligen! lilla jag ta studenten liksom :P haha nä men kan knappt vänta längre :DDDD

Puss på er





Grattis till min fina mamma!

Grattis grattis till min mamma idag! Vart en trevlig middag med sushi och lite presenter sen ska vi ha "kalset" i helgen ;) hihi mer tårta alltså :D

ska hoppa in i duschen nu, här e lite bilder :) PUSS!

Min underbara mamma♥

SUSHI!!

någon hugger in

efterrätt :)

uhm eh..ja råkade komma hem med en väska oxå..eh hehe (a)

@ school

Sitter nu i skolan med 3 timmars hål och tänkte göra engelskan eftersom jag inte har nått bättre för mig..eller det har man alltid men tänkte vara duktig så jag slipper göra det när jag kommer hem ;)

Idag är det två människor som fyller år som jag tänkte gratta här på bloggen!

Stort Grattis till underbara Anna Björklund som blir 19 år idag!!
Vi lärde känna varndra under min gymnasietid här på Estetiska men ändå känns det som om vi har kännt varandra hela livet. Vi har alltid så roligt tillsammans och jag känner att jag kan vara mig själv med dig och slappna av, vilket jag tycker att man ska kunna göra med sina vänner! Även om det inte har blivit att vi har umgåtts så jätte mycket sen du tog studenten så vet jag att vi alltid kommer kunna träffa i alla fall och även då ha lika kul just för att du är den härliga sprudlande glada tjejen som du är! Tack för att jag har fått lära känna dig Anna och hoppas att vi kommer ha kontakten livet ut :) JÄTTE GRATTIS TILL DIG VÄNNEN MIN ♥

De andra Gratulationen går till min Kusin Frida Svan!! Jätte grattis kusin :D och dit ska jag även senare ikväll på fika, mumsigt ;)

Ne nu va det engelskan ja...PUSS!


rethosta gör mig galen!

Kan inte påstå att jag har mått så värst bra idag..och det är på grund av min förbannade HOSTA!!! blir galen alltså håller ju på hela tiden, kan ju typ inte prata för att jag måste hosta då..åhhhh hoppas det försvinner nu! Har druckit 3 koppar te, tagit hostmedicin plus att jag drack apelsinvinäger blandat med vatten imorse :O det va inte gott kan jag ju meddela...

Efter att ha väntat med tove i skolan blev jag uppmött av Jessica på vägen hem :) mycket trevligt, stannade hos henne en stund o där blev det en del snack. Sen prommenerade hon med mig hem där vi fikade, Mysigt!

Nu ska jag ta fram nått att ha på mig imorgon o sen lägga mig i sängen o kolla på medium :) nej nu börja hostandet igen......Vi hörs!


Grönan med trion

Igår (lördag) åkte jag och Sofie för att möta upp Anna på djurgårn. Där skulle det bli åka av på grönalund. Första gången jag va där i år faktiskt. Vi hade det så himla roligt, va ett bra tag sen vi tre gjorde nått tillsammans och som anna skrev i sin blogg så trivs vi väldigt bra ihop och har alltid så kul tsm!! Plus att Anna bjöd oss på allt! Hon jobbar ju där så hade massa fribiljetter, men ändå :O du är bara för gullig. Blev en del åk och en början till att gå in i spökhuset för min del..Har gått där en gång tidigare och lovade mig själv att aldrig gå in där igen, men anna tjatade så blev att vi gick in ändå. Men feg som jag e så vände jag efter första spöket vi såg som va precis i dörren..hehe Men har faktiskt gått där en gång tidigare så kände att det räckte ;) Men Anna och Sofie traskade vidare!

Hade så roligt med er tjejer! Vi har även bestämt att vi ska ses minst en dag i veckan för att inte tappa kontakten :) ska bli riktigt roligt har redan pratat om massa saker vi ska göra tillsammans.


(bilderna tagna från annas blogg)

Tack för en super lördag!

DU är en sann vän

Du finns alltid där, Du ställer upp om det är något, Dig kan man lita på till 100 %, Du är en sann vän

Min vän Sofie Bergman är helt otrolig. Fasten det är veckor sen jag fyllde år har människan angagerat sig och köpt dessa otroligt fina saker till mig. Hon stod utanför min dans med dom här sakerna innan jag skulle börja och hade sagt till mig att hon "bara skulle komma och hämta sina listor", vilket hon då inte skulle utan ge mig de här! Det finns inga ord till att beskriva hur glad och överraskad jag blev! Det va så fint gjort av dig, tack en än gång ♥

En stor blommbukett

Två chokladaskar

Ett halsband där det står mitt namn!

Du är bara bäst





RSS 2.0