är 10 sekunder ifrån att somna..

hur klantig får man vara på en skala mellan 1-10, jag ligger nog på den högsta nivån man kan komma på. vi hade ju som sagt terminsredovisning igår vilket tar väldigt mkt på krafterna. jag är total död kan knappt skriva på datan orkar liksom inte lyfta fingraran. MEN tror ni inte att jag är duktig och kommer till skolan ialla fall bara för att jag ska jobba på den jobbiga naturen..jo det gör jag men har självklart glömt alla mina grejer hemma och så får jag veta att man kunde jobba hemma utan att få frånvaro! Snacka om jag är arg nu orkar inte alltså vill bara SOVA!!!!

Sen ska vi ha jazz, va ska vi göra där liksom? finns ingen nytt att jobba på vill som sagt bara sova så jag kan vila upp mig inför ikv och min dans som jag ska ha ikväll. nej nu får det vara nog ska gå och lägga mig lite i soffan faktiskt innan jazzen börjar...

en trött hanife

Är superduper trött så jag fattar egentligen inte varför jag sitter här, kände väl att jag va tvungen att skriva lite i bloggen eftersom att det inte blir så ofta längre. Sista terminsredovisningen i dag och det känns rikigt skönt att den är över, är så trött, har ont i hela kroppen och till råga på allt så börjar vi som vanligt imorn?! vilket är kl. halv 9, asså hur kan man göra nått sånt när vi har fått stanna i skolan till 8 typ nu två dar i rad, nej det är inte okej asså!

Sen ska man ju orka ha kul imorn på kvällen oxå, höhö kommer vara helt slut men de är bara att tagga om alltså, de blir nog inte så svårt :D
nej nu ska jag verkligen lägga mig, vi hörs! PUSS

onsdagkväll

Då var första dagen med terminsredovisning avklarad! känns skönt att det bara är en dag till, men fyfan va DÅLIGT det gick! har nog aldrig varit så här oförberedd eller otaggad till en dansföreställning. hoppas att det känns bättre imorn annars vet jag inte hur jag ska klara av dagen..MEN vi har en halvtimme sovmorgon imorn, wohoo..haha och på fredag slutar vi innan lunch, de e najs!

Nu ska jag ramla in i sängen och försöka läsa lite i svenska boken, får se hur bra de går..innan jag kanske somnar..höhö PUSS!

På fredag är det valborg, är super taggad! de kommer bli naaajs!


Top model

Blev nyss klar med min dans övning som jag ska visa upp imorgon för klassen, hoppas det går bra och att dom tycker om det. De kommer inte bli värsta grejen men men får se, bara jag inte klantar till de.

Nu ska jag trippla mitt hår till Top model :)

You just have to love dancing

Direkt från skolan

Haha sitter kvar i skolan och jobbar på min natur inlämning..dryyygt. Men kände ändå att det var bäst att vara kvar för om jag skulle hem och jobba så skulle inget bli gjort, känner mig..:P

När jag kommer hem blir det förmodligen mer plugg och så ska jag försöka få ut mamma eller pappa till att övningsköra med mig. Juste måste boka en ny tid ! bajs har inte gjort det :o

Den här veckan är det förresten treminsredovisning så blir chill att slippa lektioner, weeej de tycker vi om:D nej kanske återgå till naturen nu så jag får lite gjort innan jag ska bege mig hem. puss!

Last Bounce

Ställde klockan på 10.00 idag faktiskt, för att jag ska hinna plugga lite innan vi ska iväg och titta på BOUNCE! ska bli så roligt, alla jag har hört sett den säger att den är GRYM! så får väl se:D

♥Plugga
♥Kl. 15.00 titta på Bounce
♥fortsätta allt pluggande
♥ska försöka träna lite också (om jag hinner)


Längtar!

nyklippt

Började dagen med att övningsköra hem Sanna, haha låter så skumt men måste ju köra så mycket som möjligt om jag ska kunna ta mitt kort tills jag är 18 !
Efter de gick vi hem till mormor och morfar och så klippte jag mig :) det är ingen stor förändring men tog bort allt de slitna och så piffade hon till de lite, känns riktigt härligt nu!
Fick känna på att vara liten igen också, haha passade nämnligen min lilla kusin på 1 och ett halv år. Vi lekte i lekstuga, gungade, och åkte ruchelkana (ingen aning om stavning).

För en gång skull så hade jag med mig kameran:D så ni kan få se bilder både på klippningen och lekandet:

Ny frissad, men som ni ser inte så jätte stor skillnad men jag e nöjd!

bakifrån

i lekstugan


och så skulle vi "sova"

sötaste ungen som finns!

Så här har min dag sett ut hittills, får se vad som händer härnäst!

Puss!

Trött som jag vet inte vad

Idag har det varit en total shiiit dag asså! blää på allting säger jag bara. Började med balett som gick åt skogen och det är terminsredovisning nästa vecka och jag står på första raden och kan inte stegen ordentligt! Hade sen redovisning på danshistorian som oxå gick åt pipan, pratade för fort för att jag blev nervös plus att jag bara svamlade ihop alla meningar mot slutet, folk kan inte ha fattat vad jag sa.. Hade ett lång samtal med BÄSTA Sofie som ledde till tårar.. Har varit sjukt trött så somnade på näst sista lektionen..och den efter typ..Asså vill bara dö!

En sak som jag har gjort bra idag är att jag har gjort klart min dans till barnen, weej! något positivt av dagen ialla fall. Nu blir det duschen och sen sängen, men skulle egentligen behövt plugga lite eftersom att vi har prov imorn..men de blir nog inte av..

Puss!

Michaaa 19 år!

Ett STORT grattis till min fina vän michelle som blir 19 idag. Dagen till ära möttes jag och Sanna tidigare för att köpa lite gått till henne och sätta upp lite bilder på henne i skolan. Micha blev så glad när vi kom sjungande till henne med två feta muffins med 19 ljus i och packetet från sanna:)


present öppning

knäppa, men underbara människor

mums säger jag bara!

Hoppas du fick en bra dag, Grattis igen underbara Michelle!

Efter skolan åkte jag och Angelica till dansmuseet, som äntligen hörde av sig.. Vi fick väl lite information men hade hoppats att det skulle vara lite mer, men men man ska vara glad för de lilla vi fick! Sen skulle vi köpa mjukglass men det va så kallt och vi hittade inte nått bra ställe så det blev donken..hahah bra i alla lägen! Där fastnade vi bland en massa prat så glömde helt bort tiden.
När jag väl kom hem fick jag nått plugg ryck så jag satte mig ner och pluggade helt enkelt. Tänk om man fick sånna infall lite oftare:P

Tänkte slänga in dagen outfit innan jag hoppar in i duschen:


älskar ryggen! (kan ju kanske nämna att de e Emels linne oxå..) puss!

Kvälls fika

Sitter och mumsar i mig den här nybakta godbiten just nu och dricker super gott turkiskt te! Skönt med en lite paus från allt plugg och grubblande. Imorgon är det skola och jag är inte taggad ett dugg...


"Tell me why, why,why does it hurst so bad"

Gårdagen blev väldigt lyckad och trevlig hemma hos söta Angelica. Vi lagade mat tillsammans och resultatet blev super gott! Hennes lägenhet va super fin oxå, jätte mysigt hade dom gjort de. Lite senare kom Sofie förbi också. Vi tittade på film och pratade en massa, tack för att ni finns där för mig tjejer!

This is all so confusing, don't know where to go...

Lördagsmys

Gårdagen blev jätte mysig tillsammans med min favorit tjej! De började med att vi åt middag på mongoliska och sen åkte vi hem till mig, eller vi snarare rullade fram asså vi va så himla mätta! haha men gott va det allt!

Imorse planerade vi typ hela sommaren också, fyfan va grym den kommer att bli alltså! Planerna ser ut så här hittills:

♥Åka utomlands
♥Fylla 18!
♥Tatuera oss
♥Ha 18-års partaj!

visst låter det som en kanon sommar:D åh längtar mer än någonsin!

Nu måste jag lägga på ett kol eftersom att jag ska hem till Angelicas nya lägenhet. Vi ska käka tillsammans och sen ha det mysipysigt! Den här helgens tema är definitivt MYS! Ha en trevlig lördag, puss!

Ett spontant inköp


Torsdag

Äntligen är historia provet över! (om man inte får göra omprov, gick ju inte sådär jätte bra...)
Anyway så håller jag på med min egna dans lektion just nu. Har tappat lite inspiration eftersom att jag har hållt på så länge nu, men de måste bli klart till imorn, helst! Sara, "ledaren" ska komma och titta på lektionen och de gör alltid att man får lite press på sig. Hade ju helst velat bara köra dansen men hon kommer ju och tittar hur jag lägger upp mina lektioner så då måste hon få se lite teknik oxå vilket jag inte har tiiid med att göra! aja får se hur det går.

På kvällen blir det middag med bästavän ♥

Lite bilder på kläder från London:

Den rosa toppen

Den vita toppen (som faktiskt är en boddy)

Nu är det daaaaaaaans som gäller. puss!

meeeen guuuuuuuud

Ska verkligen slå ner ungen sanna som har gått runt HELA dagen idag och sagt "men guuuud" det har printats in i min hjärna asså! Blev jätte trött i örat efter att ha pratat med henne i tel i en timma, snacka om att mer än hälften av orden jag hörde va de. Men kommer alltid att tycka om den bruden ändå, även om hon kommer med sånna jobbiga ord :) de går liksom inte att inte gilla henne<3

Idag har jag suttit med historian, blää vad dåligt det går..Imorgon blir det samma sak och på onsdag, kommer ju vara helt slut. Är till och med så duktig att jag skippar sovmorgonen imorn för att plugga med Angelica till danshistoria som oxå måste göras..Fy nu kommer allt i en klump igen.

syster och jag på påskafton

nu måste jag sova om jag ska orka upp imorn..puss och godnatt!

Första dan i skolan

Sitter just nu i skolan..lite segt att börja igen faktiskt. Men det är kul att träffa alla det är typ därför man kommer till skolan :p hah och dansklasserna såklart!

Idag blir det till att plugga när jag kommer hem inte så roligt men det måste göras för att försöka klara av historia provet, det kommer gå åt helvete! Bläää säger jag bara!

Vi har en hälsning i från Sofie också! hihi hon sitter och tittar reseledar kurser, verkar as najs ju!

Är så sugen på glass just nu, den här skulle inte sitta helt fel!
Men nu är det matte som gäller, får väl sitta och drömma om den här så kanske man klarar av lektionen :P

Söndagen innan skolan börjar..

Nu är de alltså sista dagen på lovet! jag fattar inte vart tiden har tagit vägen, den här veckan har gått så himlans snabbt. Vill inte att lovet ska vara slut än..:(

Gårdagen blev i alla fall lyckad. Tove och jag hade det roligt hemma hos mig innan vi åkte till Emma. Där va det en bunt brudar när vi kom, eftersom resten av killarna satt hemma och kollade på "den viktiga" fotbollsmatchen..höhö är jag den ända som verkligen inte bryr mig om fotboll?
Tove och jag kom hem runt 2 och då låg vi och pratade en stund och käkade gooodis, innan vi somnade. När vi sen vaknade på morgonen så hade Tove sagt att hon skulle träna och jag skulle plugga..ehh de blev inte riktigt så va..tittade på Aladdin ist eftersom att hon inte hade sett den och de är ju en Disney film som man faktiskt måste ha sett!

Toves outfit inför kvällen

och de här hade jag på mig, hehe ursäkta bilden men orkade inte vara seriös när vi tog kort:P

you and me baby!

Nej nu måste jag faktiskt plugga, jobbigt som de är men men de hjälps inte. puss o kram!

Hemma igen!

Runt 11 igår kom jag hem till ett regnigt Stockholm igen. Jag har haft det så himla bra, så det knappt går att beskiva! Vi har hunnit göra i princip allt man kan göra i London, gått på Madame Tussauds, sett Thriller musikalen som va gaaaalet bra! nog de bästa på hela resan :D Shoppat har vi såklart oxå gjort och ätit på massa goda ställen. Sen har vi sett så himla mycket också. Vi va även inne på Harrods, herregud säger jag bara! Va sjukt dyra saker det finns där inne. Hade inte råd med något men kan säga att jag har varit på toaletten i världens dyraste affär :P hahha
Något som vi dock inte gjorde va att åka london eye, men de behövdes inte eftersom att vi bodde på ett hotell med 27 våningar (vi bodde på 16:de ) så kännde att de liksom inte behövdes då vi hade bättre utsikt ;)

Sällskapet gjorde hela resan också, tror inte jag har skrattat och haft så kul på 4 dagar! Detta är definitivt något som vi kommer att göra om:)

Just nu sitter Tove i mitt rum och fixar håret eftersom att vi ska iväg ikväll. De ska bli kul :)

Nu kan ni få njuta lite av bilder från London medans jag ska fixa mig !


Emel, jag och mamma

Nala och mamma på en av bussarna


kvällsprommenad

allihopa

love of my life

king of pop!

piccadilly circus

Big ben

Sista inlägget innan resan till London!

De här blir nog de sista inlägget eftersom att vi kommer gå upp så tidigt imorgon så kommer nog inte hinna skriva nått då:) Nu har jag i alla fall packat klart min väska och allt de andra är förberett inför tomorrow :D ahh längtar galet mkt!

Nu blir det att kolla klart på medium och sen försöka sova. Ha det så bra allihopa så ses vi när jag kommer tillbaka, C YA!




Dagens Bästa låt

Tänkte visa er en så himla bra låt som jag har blivit helt kär i! Sitter och lyssnar på repeat hela tiden, och på nått sett kan jag verkligen känna mig in i låten.. ja här har ni de ialla fall, låten heter "you and I collide" av Howie Day Lyssna och njut här----> Låten

Bye Bye Sweden!

Det ska bli så otroligt skönt att komma härifrån! Ni anar verkligen inte hur mycket jag vill bort från Sverige, och imorgon kl 11 sitter jag på planet, awsome! Jag blir bara galen på vädret här när jag kollar ut, VARFÖR SNÖ!? det är ju helt sjukt att det inte slutar, jag menar det e ju april :O

Hade tänkt att jag skulle rensa min garderob nu när det förhoppningsvis kommer till en massa nya kläder ;) hehehe, åh de ska bli så underbart! Har precis tittar klart på New Moon med Emelie och Emel, den är ju helt gaaaalen bra!

Resten av dagen blir väl till att packa och bara ta det lugnt, har inget planerat om man säger så får ta det som de kommer helt enkelt :)

När ska sommaren komma?




utgång

Sitter i Jessicas rum och väntar på att vi ska åka till en fest i Segeltorp, de ska bli roooligt värre! Kommer dock inte vara ute så länge eftersom att vi ska till Oaxen imorgon. Det brukar alltid bli trevligt plus att vi inte har träffats på ett tag.

De som är bra med att ha en kusin som går frisörlinjen är att man alltid kan få fina frisyrer, hehhe! blir friserad just nu och tror att det blir nått lockigt, men jag litar på den tjejen att de blir bra :D

Påskmiddagen hos mormor och morfar blev lyckad, åt en massa god mat och umgicks med människor som jag tycker om. Så det kunde inte mer än att bli lyckat:)

Ha en fortsatt trevlig kväll! puss


Balen i 9:an. Emelie, Josefine, jag och Jessica





Glad påsk

Idag är det påskafton så glad påsk alla söta vänner! ska snart åka till mormor och morfar för att fira lite med släkten. Mamma är ju bara den gulligaste! trodde bara att vi skulle få ett ägg av henne men då har hon vart och köpt ett linne och ett par örhängen, visst e hon söt! Tack mamma:)
Ville lägga upp en bild men somsagt har jag ingen kamera just nu..fan de suuuger!

Nu måste jag sluta, ska åka nu hoppas ni alla får det en härlig påsk de planerar jag att ha! puss


Övningskört

Kom precis hem från en liten tur med pappa. Vi körde först till Coop och sen en sväng runt på huddinge vägen. Det gick faktiskt väldigt bra, han tyckte att jag körde mkt bättre än sist så ett plus där!

Ikväll blir det nog bara att vara hemma och inte göra nått speciellt alls. Lite trist eftersom att jag ville träffa nån idag men alla är upptagna så det blir en ensam kväll. Hoppas eran kväll blir bra! / Puss Hanife


-

Imorgon är det påskafton, vilket betyder PÅSKÄGG! åh är godissugen nu kan inte påskharen kommer liiiite tidigare :P

Sitter just nu i mitt rum och är lite smått irretterad och besviken. Jag är så förvirrad, de händer väldigt mycket i min skalle just nu, vet inte vad jag ska tro. De är så lätt att säga saker, men sen gäller det ju att hålla de också vilket inte alltid verkar vara så lätt....




Varför finns det inget att göra??

De gick jätte bra idag med håret, måste säga att jag är sjukt imponerad av Jessica. Hon är ju hur duktig som helst! Uppsättningen blev så fin så, vi har tagit bilder men kan inte lägga upp några då hon inte har lagt in dom på datan än :P

Efter en timmes "jobb" i skolan gick vi och käkade tillsammans och sen åkte vi hem till mig och kollade på gamla filmer. Asså vi höll på att dö av garv, fy saaaatan va roligt de är att titta på filmer när man är liten. Speciellt med mig och Jessica på, asså vi va ju störda! hahahahha. Sen gick vi en prommenad förbi Patricia.

Ville verkligen hitta på nått ikv, orkar inte sitta hemma har för mycket spring i benen. Men som alltid finns det inget att göra, jag blir gaaaaaaalen! Får se om det händer nått eller om det blir en hemmakväll med syrran och hennes kompis. Om det finns någon som sitter hemma och känner desamma som mig, så hör av er ! ;) puss tills vidare!


Skolavslutning i ettan med sötos!

RSS 2.0