29 februari 2012

Den 29 februari, dagen som inte finns har varit riktigt bra. Hade 3 barn på dagis idag så man kan säga att jag och Azemina hade det ganska lugnt :)

På fredag ska jag på musikal med mamma, Sofie och hennes mamma! Vi ska äta tillsammans på friday's innan Dirty dancing börjar!! Det kommer bli hur grymt som helst!



En lugn måndag

Sitter just nu inne på min avdelning och gör pärl armband med ett barn resten sover. Idag är är själv med 4 barn..haha va ska man hitta på? Blir rätt lugnt :)
Efter att jag har slutat ska vi åka och fixa mitt pass, lär väl bli nån utomlands resa iår :) puss och kram från krokodilen!


söndag 26 februari

Solen skiner ute och det känns som om våren verkligen är påväg! Hur skönt är inte de :)
Idag ser planera ut att jag och mamma ska hjälpa min moster med deras flytt och sen blir det en prommis till mormor och morfar, har inte träffat dom på jätte länge.
Igår åkte jag och syster in till stan på en fika och det var hur mysigt som helst! I love u sis ♥


Destination hammarby sjöstad


Nu drar jag hem till snyggingen Angelicaaaaaa! Puss


happier than ever

Idag har jag haft en kanon dag på jobbet! Mycket skratt och stoj, sånt gillar vi ;) Fick även sluta lite tidigare för att vi inte hade så mkt barn kvar på eftermiddagen och jag jobbade över förra veckan så hade en halvtimme att ta ut :)
Imorgon börjar jag kvart i 9 och då direkt ska vi på teater, alltid roligt när nått annat än de vanliga är inplanerat under dagen.

Det börjar oxå kännas som lite vår ute vilket gör att man lättare får ett leende på läpparna ;) Hoppas ni också haft en bra dag ♥


Sara på jobbet bjuder på en riktig show


Mitt arbetsteam, Azemina, Anna o jag. Bästa!


Fet tisdag

Vi fick semlor till mellis eftersom det e fet tisdag idag :)
Nu är vi på väg till min moster för en fika plus hjälpa min kusin med hans matte :)


Äntligen lite tö väder!


Dans

Nu sticker jag iväg på dans! Puss


Fotoalbum

Har framkallat massa bilder från de senaste åren som jag tänkte sätta in i ett album :) Blir ett roligt minne att ta med sen när man flyttar ;)


2012-02-19

Dagen har vart hur mysig som helst. När Angelica och jag vakna åt vi "frukost" (bestod av tacos) och sen gjorde vi oss iordning för en tripp till liljeholmens centrum. Där gick vi runt och kollade i affärer innan vi avslutade med en glass. Sen skjutsade jag henne vidare till huddinge hallen där hon ska ha dans. Gårdagen plus denna dag kunde inte ha blivit bättre! Tack för att du är en helt underbar vän ♥


what makes you beautiful

Har haft en jätte mysig förmiddag tillsammans med Jessica. Hon kom över runt ett och vi fikade sen lite senare kom även hennes pojkvän Niclas och det blev ytterligare en fika och massa prat :) Riktigt trevligt!



 


Nytt

Äntligen fått upp lite tavlor i rummet :)


helg

Att fredagar är lika uppskattade varje vecka! Den här helgen blir också lugn, idag är jag bara hemma med familjen och imorgon ska jag träffa Angelica. Hon sover nog även kvar här eftersom hon har dansträning här i huddinge på söndagen :) Mysigt ska det bli, hoppas ni oxå får en bra helg ♥


Saknar mina gamla klasskompisar galet mkt..♥


Freeeedag

Börjar kl 9 idag så gjorde frukost till mig själv på sängen, trevligt trevligt ;) hihi de e ju fredag så varför inte.
Idag är det en sån fredag där jag måste åka direkt till dansen från jobbet..stress men har inga planer till kvällen så får väl ta det lugnt då :)


i need someone like you right now

Denna dag har vart lite si sådär..Jobbet gick helt okej vi hade "lilla vasaloppet"med barnen så de va roligt. Slutade vid 4 och då åkte jag hem bytte om sen direkt till barndansen..Där va det ganska tufft idag kritik från föräldrar stojiga barn..lite kaos helt enkelt, hoppas det blir bättre till nästa vecka.

Imorgon blir det lite ärenden i Farsta centrum innan jag ska hem och ta det luuuugnt! Ha det bra allesammans ♥


Proppad

Har precis haft den bästa tiden med Angelica nu :) massa prat massa skratt och massa mat, precis så det ska vara!
Jag trivs så bra med den tjejen och vi vet att vi alltid finns där för varandra. Du är bäst Angelica tack så mkt för ikväll <3


14 februari 2012

Ska snart möta upp min valentine Angelica för middag inne i stan :) den här alla hjärtans dag blir den bästa <3


Happy valentine's day


en riktig frukost

Man brukar ju säga att frukosten är det viktigase målet på hela dagen och om man nu ska äta en riktig frukost så ska man inte underskatta den turkiska :) På helgerna ser våra frukostar ungefär ut så här och jag kan säga att det är den bästa! Hela familjen äter tillsammans och vi kommer alltid in på en mängd olika diskussioner.

Idag har jag vart och kollat på bilar och sen kom min moster över på en fika med familjen. Nu ska jag iväg och hämta Angelica och köpa sushi till middag :) Ha det bra ♥


Ilhans mini-spa

Min underbara syster och jag har haft det hur mysigt som helst ikväll :) allt från ansiktsmask till svullande till nagelmålning till skratt till prat, ja listan kan jag göra lång :) hoppas eran lördag har varit lika bra som min!


girls night

Fick med mig syrran till farsta där vi framkallade lite bilder och så hittade jag 2 tröjor. Den ena är från Berns och den andra hitta jag på H&M på rean, bara 30 kr!! Fynd ;)
Nu blir det ansiktsmask och fix av naglar innan melodifestivalen börjar som vi ska se på tillsammans. Mamma och pappa är hos några släktingar och kommer hem lite senare.


Puss


2012-02-11

Idag är det lördag och jag känner mig på topp! Ska inte ligga i sängen däckad hela den här helgen inte ;) Dock verkar det som om alla mina vänner är upptagna idag så vet inte riktigt vad jag ska hitta på..Tror jag åker till farsta centrum för att ta ut lite bilder och kika lite i affärer.

Ha en bra dag allsammans ♥


9 februari

Ibland får man unna sig lite onyttigt ;) glass med chokladsås funkar för allt!


Massage

Har precis tagit rast på jobbet och passade på att använda massagestolen som finns här :) efter en hel sjuk helg och en väldigt lång promenad idag med barnen så är jag grymt stel i ryggen så lite massage va inte helt fel ;)

Igår firade vi en nära vän till mig som blev hela 21 år ;) Stoort grattis igen Cevdet! Hoppas din dag blev riktigt bra :)


en sjuk helg

Jag hade verkligen sett fram emot den här helgen skulle träffa massa vänner, dansa och lite annat. Men tror ni inte att jag åker på att bli sjuk, jag som nästan aldrig är det häller får maginfluensa...usch usch usch! Låg och spydde hela fredagen efter dansen sen har jag haft feber tills idag..shit va seg man blir av att vara sjuk, blir nog hemma imorgon från jobbet för att vila upp mig helt. Jag hatar att vara sjuk det värsta jag vet!
Hoppas eran helg har varit bättre :)


Puss


RSS 2.0