segt..

Ja sitter nu och lyssnar runt på youtube på massa tänkbara låtar som jag kan ha till dansen, men ingen lyckoträff än:(  Eftersom att de är min första gång som lärare så vill man göra ett bra intryck på dom och då vill man ju ha en bra låt. Så om det är någon av er som vet en bra låt som skulle kunna passa och göra en dans till för tjejer som är 94-96:or så skriv gärna till mig, vore jätte snällt att bara få lite förslag :)  

Idag har jag annars bara slappat med Anna. Hon sov här i natt efter att vi hade varit och tränat igår. Men hon åkte hem för en timme sen så nu är jag själv och väntar på att the bachelorette ska börja, de är ju så bra :) Men tiden går inte så fort direkt...



hah ja kan ju visa vad Anna och jag åt till frukost, inte så nyttigt kanske men gott vare! ;)



snodde den här från hennes blogg :)

hoppas att eran kväll inte är så seg som min..

puss /H.I

Powerwalking with Annie

Nu så har jag och Anna varit duktiga igen, va har nämnligen varit ute och gått 9 km! Det blir längre för varje gång. Sen gjorde vi massa magövningar satt vi blir riktigt starka, för det kommer jag verkligen behöva eftersom att jag ska bli lärare i höst till en liten dansgrupp! Åh det ska bli så kul, för det är alltid något jag har velat att undervisa i  eftersom att dans är det bästa jag vet! Men har lite panik för måste välja en låt och göra en uppvärming och massa sånt, men det löser sig får jag hoppas :)
 
Nej nu ska Anna och jag käka glass och titta på A walk to remember




Puss! / H.I

en liten uppdatering

hejsan! just nu sitter jag hemma och har nyss åkt ifrån Michelles lokal i bromma. Vi va 7st tjejer som va där och så hade vi en liten femkamp och sen köpte vi mat och åt tillsammans. Jag och Anna övade lite på att gå ner i brygga också ,eftersom att lokalen är så stor plus att det finns en spegelvägg där och en jätte stor madrass ,satt där hade vi kul :)

Innan vi åkte till Michelle så vaknade jag upp hemma hos Anna. Vi hade det verklign jätte mysigt igår, speciellt när vi satt ute på hennes altan och åt vitlöksbröd och yoghurt, så gott de va! Det är ett måste att vi ska göra om gumman!



De här var vårt mellanmål mitt i natten, mums!



Sen så flyttade vi ut allt till altanen, och den gröna bollen i bakrunden är Anna :D



De här va de jag hade på mig sen till Michelle

puss och godnatt på er alla!
/H.I


hemma hos Anna :D

Idag har jag varit på Sundby och plockat blåbär, man blev helt blå om händerna. efter en lång prommenad i skogen så åkte jag hem till Anna. Vi gick ut och powerwalka 7,3km och efter de så gjorde vi lite situps och plankan, och jag lärde mig nästan att gå ner i brygga själv! Nu ska vi äta vitlöksbrud, as gott men man kan inte träffa folk efter de :P
Vi får se när vi går och lägger oss men jag säger god natt till er nu ialf :)





puss /H.I



Igår...

va jag först inne i stan med Michelle och Sanna. Vi åt i kungshallarna, och jag åt värsta wok- tallriken jag skojar inte, men de va super gott! Sen gick vi till kungsträdgården och satte oss på en bänk och pratade, de va så länge sen vi sågs så det var jätte kul att umgås med er tjejer!
 


sen snodde micha min mobil och tog denna vackra bid på sig, söt!


Efter att jag hade varit i stan med dom underbara tjejerna så åkte jag och Sofie hem till IA! Henne har jag inte häller träffat på hela sommaren så det  va ett måste:D Där blev det massa prat och så kollade vi på säg att du älskar mig, och det va en väldigt gripande film så lite tårar kom där oxå. Efter filmen så började det spöregna och blixtra, men det var jätte mysigt ändå för vi satt i Ias säng och pratade, hur mysigt som helst något vi måste göra om snart!



bild tagen i slutet av vt -09  ♥

Sen åkte Sofie och jag hem till henne för att jag skulle sova där och så kollade vi på två filmer. När vi sen skulle somna så hände det tydligen en jätte rolig grej och Sofie hade legat och as garvat hela natten,.. jag hade börjat prata i sömnen. Jag hade sagt saker som att hon skulle ta på sig sin bikini och att hon skulle måla massa tavlor och massor av andra saker, hon tyckte de va så kul satt hon skrev upp allt jag sa på mobilen och sen berättade hon allt för mig när jag hade vaknat och det lät så kul allt jag hade sagt. haha så Sofie tycker att jag ska börja prata i sömnen lite oftare så hon kan ha nått att skratta till innan hon somnar :)



 innan vi la oss så kollade vi på resor till Ullared som vi ska åka till i höst!

men nu ska jag nog ta och titta på Step Up 2 The Streets som jag fortfarande inte har sett, katastrof!

ni får ha en trevlig kväll puss /H.I  Juste nu e det bara 11 dagar kvar tills jag fyller år! :D


22/7



Ut i solen med er, de ska ialf jag!
 
                       


Slappdag

Idag har varit en sån dag när jag bara har tagit dagen som den kommer, vilket har varit superskönt! Jag har dock gjort lite nytta, nämnligen städat mitt rum. Men efter de har jag inte gjort någonting. Nu ska jag gå ut med Hugo och sen är vi bjudna på middag till min moster, de kommer bli jätte trevligt. De skulle bjuda på tacos och jag som är så hungrig kan knappt vänta tills vi ska åka dit :D




en bild från Turkiet med mig och min syster, just nu längtar jag super mkt tillbaka!

/H.I




 


Vi träffades igen efter 1/12 år!

Igår blev det en heldag men Sofie! Efter 1/12 dels år, som hon uttrycker det, så träffades vi äntligen :D Det blev många kramar och vi pratade i ett, de blir lätt så när vi inte har sätts på länge.
Vi började ialla fall med att vara hemma hos mig ett tag, där hon lärde mig koreografin till Beat it med MJ som jag missade när jag va i Turkiet :(  Efter de åkte vi till Thaien som Sofie har pratat så varmt om. Och det var de GODASTE jag har ätit på länge, så gott! Sen skyndade vi oss in till stan där vi skulle möta upp Anna utanför sergel för att titta på Harry Potter. Vi skulle hämta våra biljetter en timme innan, men jag och Sofie va lite sena satt de va nära att dom släppte biljetterna, och jag fick panik för jag har gått och väntat på att se den här filmen i evigheter. Men tillslut satt vi alla tre inne i biosalongen, och Anna fick en trevlig rapande granne brevid sig haha :D



Skål med hallonsoda på Thaien



här kommer Sofie med den goda maten!



pinnar va ett måste att äta med, och man kan nog se vem som har mest koll på att äta med pinnar..



en liten paus vid poolen hos Sofie innan de bar iväg in till stan



lite foton innan filmen va ju ett måste



ja en liten hälsning eller vad va de Anna?

Ja efter den fantastiska filmen åkte vi hem. Och på tåget hem träffade Sofie en väldigt trevlig gubbe, eller va han inte de Sofie..? Haha nej han va skit äcklig satt vi sprang till en annan vagn och sen kom mamma och hämtade oss och då drog jag med Sofie hem till mig och så kollade vi på i taket lyser stjärnorna som hon somnade till två gånger, inte bra inte bra .
Tack för en jätte mysig kväll tjejer! Och nästa film vi ser ska jag sitta i mitten ;)

/ H.I

Vääntar

Just nu sitter jag och väntar på att underbara vännen Sofie ska komma! Vi har inte träffats på HELA sommarlovet, asså de är katastrof och när vi pratade i går sa hon så här:  " nästa sommar låser jag minsann in dig så du inte kan åka någonstans "  haha ! Men du får göra det Sofie för att inte träffa dig på så här länge är inte kul , har saknat dig i mängder! Men nu är du minsann på väg så  sitter här och väntar på dig :D

Bästa vän

Tack!



Tack hjärtat för en underbar kväll ♥

Sol sol sol

Dagen började strålande, både vad gäller vädret och mig själv :) Jag vaknade upp och var på toppen humör. Mamma och jag åkte sedan ner till huddinge C för att köpa en lite present till min underbara vän Mikaela som ska åka iväg 4 Augusti ( min födelsedag ) till Usa och vara borta ett helt år ! Hur ska jag klara mig ? Jag ska hem till henne ikväll för hon ska ha en liten avskedsfest innan hon åker, vilket kommer bli väldigt mysigt.


 

 
Här är den snygga bruden som jag kommer tillbringa kvällen hos
( bilden tagen från Facebook )




MELON!



solning på gång :D

Vad jag annars har gjort under dagen är att SOLA! Man måste ju passa på när det är ett sånt underbart väder, och sola är något jag aldrig skulle kunna tröttna på. Speciellt inte om man ligger på altanen men lite vattenmelon och ett glas sockerdricka i handen:)
just nu känns det som om den här dagen kommer att bli till en superdag! hoppas ni andra har haft det lika härligt i solen idag som jag har haft det

/ H.I

Hemma igen!

Hejsan! Nu är jag minsann hemma igen och nu tänker jag stanna hemma i Stockholm till sommarlovet är slut. Jag har inte varit hemma alls under hela lovet satt det känns skönt att vara de nu. Senaste resan var som sagt till Dalarna där jag hade det jätte mysigt. Hugo blev SÅ glad att få träffa oss. Vi kom också med fint väder dit upp, satt en dag var vi faktiskt och badade(  men vattnet var iiskallt! ) 

Nu ska jag och min söta syster titta på en super bra men gråt film, nämligen PS. I love you. Hon har inte sätt den och hon vet inte vad hon ger sig in på.. haha nej det är verkligen en jätte bra film men man gråter jag lovar. Såg den med Anna och Emma innan jag åkte iväg och vi alla tre satt hos mig och stor bölade. 



Ha en trevlig kväll! 

/ H.I  


Iväg på en två dagars trip

Just nu sitter jag och packar..igen. Vi ska åka till Venjan idag som ligger i Dalarna för att hämta tillbaka HUGO!! åh honom har jag inte träffat på över en månad, min lilla bebis! (  För de som inte vet så är Hugo en hund )
Min mormor och morfar har en gullig lite stuga där som jag kommer att spendera de närmaste två dagarna i. Det finns inte så mycket annat att göra där än att umgås i stugan, eftersom att vi  alltid har otur att åka dit när det är dåligt väder så vi inte kan åka och bada eller så. Men men det kommer att bli mysigt ändå för det är de alltid där, och att få träffa mormor och morfar ska oxå bli roligt.



Bilen är tagen från förra året uppe i Venjan, ..(tror jag, kan vara för 2 år sen också?)

Nu ska jag ner och äta lite frukost innan jag åker. Vi ses om två dagar ha det bra så länge!!

/ H.I


kusinerna på besök

Just nu är min kusiner och moster på besök här hemma. Vi bjöd dom på middag eftersom att det va ett tag sen vi såg dem. Dom har tre busiga pojkar, men de är hur gulliga som helst. En är bara ett år och just nu ligger han och busar bland mina kuddar, så söt!

nej nu ska vi ner och fika så ska se om han vill gå ner.. haha ha en trevlig kväll allihoppa för de ska jag ha i alla fall :D



Titta va söt han är! min lilla kusin och gudson :)

/ H.I


"Borta bra men hemma bäst"

Ja nu är jag tillbaka i Sverige efter min Turkiet resa. Det känns faktiskt så skönt att vara hemma igen, fast kan sakna värmen lite..

Jag har upplevt så mycket under dom här tre veckorna. Jag har åkt luftballong, träffat otroligt många släkningar och vänner, solat, badat, varit sjuk, varit på ett sagoslott, bott på ett spökligt vandrarhem, shoppat och ätit otroligt goood mat!
Det har verkligen varit en så underbar resa och jag ångrar inte en sekund av den. Det är lite tråkigt att den är över nu men det känns skönt att få komma hem och träffa alla, speciellt min underbara söta vänner!

Jag fick nämligen en riktig överraskning när jag kom hem mitt i natten från Turkiet. På min trapp satt Emma, Anna och Sanna i mörkret. Dom sötnosarna hade väntat till att mitt plan hade landat och sen hade de traskat hem till mig och satt och väntade på att jag skulle komma hem! Jag vart så chockad satt jag inte visste vad jag skulle säga eller göra, stod typ bara och skakade. Kan man ha sötare vänner?

Plus att Sanna gav mig ett par örhengen och ett armband från att hon hade vartit utomlands, tack hjärtat jag älskar dom så gulligt av dig! <3



Här kan ni se hur fina dom är!

Men nu tror jag att det är dax att lägga upp lite bilder från resan :D




Här står jag och min syrra utanför sagostlottets portar i Tyskland



Så här såg hela slottet ut, fint va?



Min syrra som ligger i en av sängarna i vår hytt på båten



Här var vi och åt på en restaurang i Turkiet, vilket var super gott!



Sitter och väntar på frukost i min fasters lägenhet



Min coola kusin ;)



Här ska jag platta min kusins hår, jag älskar att hon har lockigt och tjockt hår men hon ville promt att jag skulle försöka mig på att platta det..



Här bar det av upp i luften



Det var en riktigt häftig upplevelse att se Turkiet ovanifrån, väldigt vackert 



En liten prommenad på stranden.

Så nu har ni fått sett lite bilder i alla fall från min härliga resa. Jag har förstås massa bilder kvar att lägga upp men tänkte att jag skulle göra det på facebook eftersom att det skulle bli ett väldigt väldigt långt inlägg om alla bilder skulle upp här :S Men ska göra ett album där så gå in på min sida om ni vill se fler härliga bilder.
Så det här var allt från mig just nu men skriver snart igen med mer roliga nyheter :)

puss H.I




 


RSS 2.0