en tordag på kvällen

Ska ta en snabb vilopaus sen åker jag iväg till danssalen för att koreografera lite till vårt lärar nummer tillsammans med dom andra dans lärarna :)


Dansen är mitt liv! Vet inte hur många timmar jag har tillbringat i danssalen med den här bruttan ;)


en torsdag

Öppnade idag på dagis så gick upp vid 05.00 för att hinna till öppningen som e 06.30..Dock fick jag sluta vid halv 12 så det va väldig trevligt! Direkt efter jobbet åkte jag hem till mormor och morfar och satt och prata lite med dom. Efter en stund kom även mamma, syrran och min moster med hennes barn dit. Mamma och Emel skulle klippa sig men då drog jag hem :) Tänkte att jag skulle försöka korra lite till dansen innan jag ska iväg ikväll för att ha dansmöte..Full fart hela tiden!

Bjuder på lite bilder från julafton :)


fina syster och hugo

älskar att skratta tillsammans med dig

De här måste vart dom två roligaste tomtarna jag nånsin träffat, vi skratta så vi grät!


every second with you is valuable

Idag har vi haft julöppet på dagis vilket innebär att det är jätte chill haha! Vi var fem personal på fem barn hela dagen liksom..haha så jag va hemma vid 2 och imorgon börjar jag 9, sooovmorgon!


Tänk att det bara är fyra dagar kvar på 2011..♥


Juldagen

Nu sitter vi hela familjen i bilen påväg till Flen för att hälsa på våra släktingar. Min kusin Nalan har jobbar utomlands i nästan ett halvår men nu är hon tillbaka i Sverige till på tisdag, så ska bli kul att träffa henne!
Julafton hemma hos mormor och morfar igår blev hur trevligt som helst och super fina presenter fick jag. Tack för allt!


God jul allesammans


Efter kalle åker hela familjen till mormor och morfar för att fira jul med resten av släkten. Hoppas ni får en fin jul!
Puss


ett morgon paket

Varje julaftons morgon får vi ett paket och i år fick jag denna underbart fina silver ring! Tack bästa föräldrar ♥

image description


Godnatt!

Nu är naglar fixade till julafton! Dags att sova så man snart vaknar igen, lite spännande e det allt med jul ;) godnatt på er alla :)


Dan före doppare dan

Slutade tidigt idag och direkt när jag kom hem har jag fixat inför julen imorgon!
Idag va även sista dagen på stövargatan..väldigt tråkigt! Alla mina kollegor är så himla fina och fick dom här jätte söta trollen som åker på en släde av Anna och Lena som jag jobbat med. Av Marie min tredje arbetskollega fick jag ett par örhängen med änglar på, hennes kommentar va: änglar till vår ängel Hanife! Ni är så fina människor kommer sakna er!


Husliga Hanife

Direkt när jag kom hem från jobbet så städa jag mitt rum och efter de har jag själv bakat turkiska piroger! Känner mig lite duktig faktiskt, goda blev dom också! :)


så kan de gå ;) Puss

Andra julbordet

Har precis ätit jullunch med dagisbarnen och det va riktigt gott, de gjorde vår kokerska bra de! Nu ligger småttingarna och sover och jag har rast hehe trevligt :)

Fick ytterligare två paket idag, ett av ett barns förälder och skålen med godis av min arbetskollega Marie. Man blir så glad av sånna små överraskningar på morgonen! :D tack!


Så lite kan göra så mycket

Den här goda saken fick jag av ett barns mamma idag på jobbet! Hur gulligt som helst! tack tack :D

Kom nyss hem från ett danslärar möte där vi kom fram till en hel del roliga saker.. ;) hihi


Hej mitt vinterland!

Lite mysigt är det allt när snön lyser upp på marken när man kommer 8 på morgonen :)


Julshopping

Idag har Emel och jag gått runt hela dagen i Skärholmens centrum och shoppat en hel del julklappar. Känns skönt att ha de mesta köpt nu! Brukar annars vara ute i god tid med sånt men inte i år. Hittade också en topp till mig som jag ska ha på julafton :)

Nu ska jag ner och fika lite med mamma, puss


Tillslut ville du ta en bild med mig ;)


gårdagen

Eftersm att jag redan berättat vad jag gjort idag så kan jag ju dra lite kort va jag gjorde igår :)

Igår var jag ledig för första gången på den här terminen och det var riiiktigt skönt! Sov ut till 10 åt frukost och sen åkte jag och pappa till Barkabys outlet för att titta efter lite julklappar. De va jätte mysigt att få en hel dag med min kära pappa! På kvällen åt hela jobbet julbord på Enskede värdshus. Det var hur trevligt som helst och jag hade jätte roligt hela kvällen :)


Jag i barkaby, synd att det e regn istället för snö bara..

Puss


lördag den 17 december

Idag har jag varit inne i gamla stan med mamma, syster, moster och mina två små kusiner :) Tycker alltid att det är mysigt att gå i stan med inte idag. Vilket väder alltså! Fy satan de va regna o va blaskigt hela tiden. jäätte äckligt, men men vi åt lunch på ett jätte mysigt café ialla fall :)

Nu ska jag och mamma hem till mormor och morfar för att äta middag sen blir det nog myskväll hos moster Sara!


Mot dc

Hann precis med pendeltåget in mot söder för att dansa! Idag är det sista gången innan jul och på den här terminen, tråkigt eftersom den här dansen e jätte rolig! :)

Imorse hade vi lucia firande på dagis och det va hur mysigt som helst. Åt frukost tillsammans med föräldrarna och sjöng julsånger :)


Dansuppvisning

Idag har jag suttit i Huddinges aula hela dagen och kollat på vår dansuppvisning. Det gick bra för mina elever och även min fina syster som är med i flera nummer :) imorgon ska jag vara där igen hela dan och kolla sen på kvällen åker jag nog förbi familjen svan :)

Godnatt på er!

Dom här fina blommorna fick jag av mamma och pappa idag som också va och titta på föreställningen. Tack!


Fredag 9 dec

Står i stuvsta station och väntar på tåget. Ska möta upp bruttan Mikaela så ska vi hitta på nått roligt inne i stan, får se vad det blir. Ciao!


8 december

Idag fyller min kollega Anna år, Stort grattis igen till fina dig! Jag gav henne några skraplotter och det visade sig vara vinst på två av dom i alla fall :D Hade också gjort ett kort till henne från hela stugan och de fick man väldigt mycket beröm av, så de va roligt att höra!

Nu mina vänner ska jag luta mig tillbaka och titta på de avsnitt jag missat av julkalendern! :D


peppisar

Dagen började hur bra som helst. Vi bakade pepparkakor på dagis och dekorerade pepparkakshuset :)) Julmusiken var på och julstämningen på topp, till eftermiddagen vill säga..orkar inte ens tänka på allt men fyfan va besviken man kan bli ibland!

Hade dansklass på dc ikväll och det gick faktiskt riktigt bra. Att dansa när man har mycket i huvudet är de bästa!


duktiga dagisbarn vi har :)


Den första snön

Idag den 5 december kommer de första snöflingorna till Stockholm. Slutade vid 4 idag och när jag kommer ut snöar det. Har ju velat att snön ska komma så sent som möjligt, men måste erkänna att det va riktigt mysigt!

Va nostalgiska vi va när vi kom fram till skolan! Efter att ha hälsat på alla som va där gick vi till en av danssalarna och satte oss mitt på golvet och ba pratade om den gamla goa tiden ;) usch va man faktiskt saknar skolan och dansen!

Lite snö ligger till och med kvar på gräsmattan ;)


Dagen efter andra advent

Sitter på jobbet och har rast. Har precis ätit en after eight, nån har ställt fram de på bordet här och jag som är riktigt svag för choklad och mint kan ju inte motstå! Mums
Ikväll ska jag Emma och Sofie titta på 3ornas produktioner som dom har på vår gamla skola..vill tillbaka till STEG vilka roliga tider de va!

Min fina klass..


bästa helgen

Idag när jag kom hem åkte jag och plockade upp Mikaela och sen åkte vi til skärholmens centrum. Skulle ha kollat lite på julklappar men blev ingenting. Däremot blev det äntligen en jacka till mig! hehe typ precis en sån jag har letat efter, snacka om att jag blev glad :D

Nu blir det att hoppa in i duschen sen sova! Godnatt på er allesammans ♥


latmask

Idag har jag vart riktigt seg. Sov till halv ett gick ner åt "frukost" satte mig vid datan och de e här jag har fastnat..hehe har inte ens klätt på mig..aj aj inte bra men ska upp i duschen nu faktiskt ;)

Gårdagen blev hur mysig som helst! Va med Sofie hela kvällen, plockade upp henne efter dansen sen va vi här kolla på idol och pratade verkligen om allt mellan himel och jord. Jag har saknat dig så mycket och igår bevisade vi att man kan vara ifrån varandra ett bra tag men ändå kännas som "om de va igår" när man träffas! Jag kommer vara din vän livet ut.

 

dance

Fick sluta en halvtimme tidigare idag eftersom att jag fick börja klockan 7..Nu är jag i alla fall hemma och förbereder lite inför dansen som börjar snart. Efter lektionen ska jag äntligen få träffa min fina vän Sofie Bergman! Vi har inte setts på evigheter!! Från att ha sett varandra varje dag till typ var tredje månad är lite väl jobbigt :/ men ikväll blir det mys och en hel del snack ;)


Mallorca ♥


ikea

kom nyss hem från Ikea med Angelica. Blev inte så mycket handlande men väldigt mycket strosande omkring..Själv tycker jag de e rätt mysigt att gå omkring där men idag va jag inte alls på humör. Slutade med att vi käkade middag på donken tillsammans och sen skjutsade jag henne till hennes pojkvän i sätra :)
Somsagt trivs jag alltd att vara med dig hjärtat men vi har haft bättre dagar haha! Tröttheten tar kol på oss alla ;)


Bilden e från en av Angelicas danslektioner :) You are the best ♥


Varför växa upp för?

Idag är det första december och titta va min söta mamma kom och satte upp i mitt rum nyss, en paket kalender! Haha e man barnslig eller e man ;) men de e ju fett roligt och mysigt verkligen juligt, nu e det bara snön som saknas :)


RSS 2.0