uppdateringar från turkey

Hej allemsammans!

Nu har vi varit i Turkiet i 4 dagar, sorligt snart är det dags att åka hem..vill inte asså vill verkligen inte! Trivs så himla bra här med mina kusiner och familjen, skulle kunna bo här!

Men när vi kommer hem är det två dar kvar tills jag fyller år så har väl nått att längta lite till..fast hade stannat längre här om det gick :D

Hoppas ni har det bra hemma ses snart!

Puss

Måndag

Igår va jag på bio med några vänner och vi såg "something borrowed", den va faktiskt riktigt bra :) En mysig kväll blev det. 

Har precis städat mitt rum och väntar på att min moster Sara med familj ska komma på ett litet besök. Hoppas dom kommer snart är kaffesugen!

Imorgon blir det Turkiet!! weeeej som jag har längtat :D 


Då kommer jag få träffa den här snyggingen igen ;)

Puss! 


With miss jessica

Vi sitter i soffan hos mig och pratar om det hemska som hänt i Norge..det är så fruktansvärt en riktig mardröm! usch..en tanke skickar vi till dom.

Vi får se vad som händer ikväll :) Ha en bra Söndag allesammans ♥


du e den bästa

Puss


slappdag

Det har varit så extremt klibbigt ute idag så man har ju inte haft ork till nått alls, de mest ansträngda jag har gjort idag va att ta en prommenad med mamma och syrran hem till mormor och morfar..där plockade vi massa bär på deras tomt, så gott!

Ja sen har jag bara strosat runt här hemma..

Gårdagen måste jag bara nämna vart riktigt mysig! Först middag hemma hos Ia sen en liten annorluna utgång med Michelle och Tove ;) haha men trevligt hade vi i alla fall eller hur tjejer?

Nu är det Uptown girls som gäller ;)

Puss


Michelle och Tove!


what are words

Sa precis hej då till familjen Svan och Niclas som va över på en fika :) Alltid lika trevligt att träffa dom och höra allt om Jessicas o Niclas resa. Nu längtar jag mer än någonsin till att åka!

Ska hoppa in i duschen nu och göra iårdning mig inför kvällen då det blir middag hos Ia och sen utgång ;) mysipys!



Lyssnar på denna låt just nu, så himla fin!

Puss

regn o rusk

Idag har det varit dåligt väder hela dagen..så tråkigt! Så har blivit att jag har spenderat dagen hemma med datorn framför mig. Känner att jag behöver komma ut lite och få luft får ju ont i huvudet av att vara inne en hel dag. Men å andra sidan när man tittar ut får jag ingen lust alls att gå ut, bara krypa ner under täcket och sätta på en riktigt bra film ;)

Om man kunde hoppa till den här dagen..Lycka!

Puss

nada på tv:n..

Det finns verkligen ingenting på tv under sommaren.. Repriser repriser de är det som finns! ja för min del slö tittar jag på bb repris, finns inge bättre alltså. Fast kollar igenom bilderna från mallis oxå..ÅNGEST säger jag bara!!

åhhh va jag vill tillbaka!!


Allsångarna på skansen

Igår hade jag en så underbart mysig dag med de finaste flickorna. Tove, Amanda, Ia, Sofie, Lydia och jag va nämnligen på Skansen. Vi åkte in runt 2 tiden och köpte med oss lunch som vi sen hade picknick med på Skansen, hur mysigt som helst! och vädret va verkligen på vår sida under hela dagen!

Gick även runt och tittade på djuren, köpte glass och lekte en as rolig lek på gräset innan allsången började. Tror inte jag har skrattat så mycket på länge alltså!

Blev inte att vi såg så mycket av allsången eftersom vi gick runt och gjorde massa andra saker så vi prioriterade inte platser, men hörde allt och sångrösterna kom fram för oss alla ;)


Tog båten in till Djurgården


Picknick

paus vid björnarna

ja barnsliga som vi e..

Kom nyss hem från en prommenad i spåret med mamma och Emel, jag gjorde även lite styrka när vi kom hem så känner mig ganska duktig nu :)

puss


det finns inga ord!

Harry Potter och dödsrelikerna del 2 va MEEEEEEEEGA BRA!!!!! Finns faktiskt inga ord att beskriva hur mäktig den va. Vi kom nyss hem och jag sitter helt uppspelt kan inte släppa den! shit asså, grym grym grym! Ett måste att se för alla!

Ska väl försöka att somna nu..kommer inte gå så bra. Hoppas på att få drömma om HP! ;)


fika + bio!

kl 12 idag åkte jag in mot stan för att möta upp världens underbaraste Tove! Vi satte oss på Espresso house och fikade i tre timmar! Vi pratade om allt mellan himel och jord :) alltid lika kul och träffa den tjejen!

Ikväll blir det bio med Angelica och Emel på söder, längtar till tusen!

Nu blir det en god laxmiddag, ha det bra ♥


Jag och Tove!


01.00

Jobbigt de är när man egentligen är trött men inte kan sova? Så är det i nuläget för mig så får väl uppdatera lite här och sen hoppas på lite sömn..

Träffade min Sofie idag! Blev en vända ner till Huddinge C och sen hem till mig. Där satt vi som två datanördar och fixade med bilder och skickade hit o dit :) men sånna e vi!
Blev en tacos-middag och sen begav vi oss hem till Ia på tårtkalas. Blev en riktigt mysig kväll, va roligt att se Jennifer och Lydia igen och höra lite hur dom har haft det under sommaren.

Imorgon ska jag fika med Tovisen och på kvällen blir det bio med Angelica och Emel. Den efterlängtade Harry Potter ska nu få sitt slut..meeen längtar till att se den!



Puss och godnatt


hemma

Idag kom vi hem från några underbara dagar i Venjan (Dalarna). Trots att vi inte ens va där en vecka hann vi med tusen olika saker som att går runt på venjandagen, åka och bada, åka till mora, till Furudal och kolla på hockey, titta på konsert och såklart träffa alla fina släktingar där uppe plus släktingar från Örebro som även va där och hälsade på! Super skönt va det att komma bort ett tag och njuta av landet, man kanske inte tror det men de är väldigt rogivande att åka uppåt landet :)

Nu är det dags för mig att släcka lampan och se fram emot morgondagen då vi ska fira min fina kompis Ia!


Påväg, jag körde hela vägen upp ;)

venjan-dagen

lite skott sköts av min kusin David

Dundersöta kusinen Victor


bad

hockey match där kusinen Anton spelade

Puss!


Turkiet bokat o klart

I slutet av Juli bär det av till härliga Turkiet! Trodde inte att det skulle bli någon resa dit för oss i år men man ska aldrig säga aldrig ;) 

Idag har jag städat hela rummet plus gjort en del förändringar, alltid lika roligt :) Nu hade jag tänkt få över lite bilder från gamla data till den här nya men kan inte hitta mitt USB-minne! riktigt irreterande..Får väl börja titta lite på vad jag ska packa med till Venjan istället då..

Ha en mysig måndagskväll! puss


Du är den finaste!


tiden efter studenten!

Ja nu är det gjort - JAG HAR TAGIT STUDENTEN! okej det va väl ett tag sen nu..meen har inte haft tid elle ork till att skriva. Men hoppas att det ska bli lite ändring på de nu eftersom att jag har fått en ny data (i studentpresent av mamma o pappa!) som inte är så seg ;)

Va har hänt i mitt liv efter studenten då, jo började med att åka på världens mest underbara resa med den underbara Sofie Bergman! Vi hade så himla kuuul och skönt där borta! Vill inget annat än tillbaka. Här kan ni få se några bilder från resan så får ni själva se en glimt av hur underbart det va ;)




Jag har jobbat några dagar, träffat massa kompisar och umgåtts med familjen. Fullt upp har det varit i alla fall. Nu i veckan ska vi åka till Dalarna för att hälsa på mormor o morfar och vi blir där till lördag. Sen i slutet av juli åker vi till Turkiet! så sköööönt!


Världens finaste klass ♥
Ja tror att det va nästan allt händer ju så mycket så kan ju inte skriva om allt, då skulle de här inlägget bli en kapitelbok! haha men vi hörs snart igen PUSS!

RSS 2.0