mys+plugg

Idag va jag hem till Sofie för att plugga in de sista till kulturhistoria provet imorgon. Vi kämpade på väldigt bra tycker jag! Vi tände lite ljus satt med filtar(för att de va ganska kallt) och drack te samtidigt. Det va faktiskt jätte mysigt för att vara en plugg stund :) De borde vi göra oftare sötnos!

 
Plugg med mys och te, de funkar bra de !

Nu blir det till att läsa de sista i boken och sen sova satt jag kan prestera mitt allra bästa på provet! puss /H.I


Varför?

Ibland gör man dumma saker som man sen antingen ångrar eller inte, och du verkar inte ångra det eftersom att du fortsätter.Förstår bara inte va poängen är med det hela? Men har bestämt mig att inte bry mig längre för det gör bara så att jag mår dåligt. Det är klart att det är irreterande, de skulle alla tycka och inte minst du! men som sagt så ska jag inte bry mig,.. men skulle gärna vilja veta varför? 


måndag

Plugg, plugg plugg... de är allt jag säger

Varför är det så att lärarna alltid ska komma med prov och inlämningar samtidigt? varför kan dom inte sprida ut sakerna satt man slipper bli super stressad och absolut inte få nån fritid alls!? Som idag tillexempel va det plugg som gällde dirket när jag kom hem, och denna gång blev det kulturhistoria som vi har prov i på torsdag. Självklart ska vi ha ett natur B prov på fredag också, stress säger jag bara!

Såg på bilder nyss från helgen och just nu vill jag bara vara där. Ha kul och inte tänka på skolarbeten för en gångskull.
Ja ni kan ju få njuta lite av några bilder från helgen hemma hos emelie :)

 




 


Så de va lite bilder från helgen, då man inte tänkte så mkt på plugg..

hih nej nu e det sängen som kallar så man orkar med en ny dag i skolan :)
Dagens citat av Kim, efter 150års betänketid : " jag är så jävla cool " haha nej godnattis på er alla! / H.I

 

 

 


yes!

Äntligen klar med engelskan! nu är det bara att ta tag i kulturhistorian och naturen...


känns jätte skönt att ha en sak avklarad ialla fall :)  /H.I


Lyckad helg!

Jaha detta blev ännu en lyckad helg får man säga! Hade det super trevligt hemma hos Emelie igår, då vi firade att hon har fyllt år :D


Detta bev vad jag hade på mig under kvällen. jeans västen är ny köpt från H&M + att jag köpte ett par ursnygga stövlar också. Har inte hunnit tagit nån bild på dom men de kommer :)


när vi kom till Emelie blev vi bjudna på en liten välkomst drink med nötter och salta pinnar till, mums!

Till middag blev det kött och klyftpotatid och en underbart god sallad! Efter de blev det tårta och sång :) Sen så kom det lite fler folk och vi dansade, pratade och hade jätte trevligt hela kvällen lång.

Idag blir det till att ägna HELA söndagen till att plugga, ligger redan lite efter för att jag sitter här och bloggar satt nu blir det att sätta fart. Ha en trevlig söndag! puss o hej leverpastej
/H.I


sova

ska egentligen gå och lägga mig men ville slänga in ett inlägg först , duktigt va? :)
Idag har det varit en lite jobbig dag, va inte riktigt fokuserad på allt tänkte mkt på annat.. kan bero på att jag e super stressad över allt i skolan nu, e sjukt mkt!

Fick ialf fall riktigt slappna av hemma hos emma med sanna oxå idag efter skolan. vi köpte donken, godis och chips och hyrde en film (som jag inte hann se klart) . det va mysipys! ♥


LOVE U GIRLS!


rom delas i två...bla bla bla

Vet ni vad jag hatar just nu? jo att behöva PLUGGA! helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig i min säng och kolla på idol i lugn och ro och sen efter de kanske sätta på en bra film eller nått. men nej de kan jag inte göra för att jag måste minsann läsa om romarriket och hela baletten. Eller jag behöver ju inte om jag inte vill men jag är en sån person som inte bara kan skita i om jag har prov eller läxor eller nått som rör skolan överhuvudtaget.
Så nu borde jag absolut inte sitta här mer för då kommer det bara bli att jag läser på alla andras bloggar och kollar runt i facebook..ja ni ser ju att jag fasnar INTE BRA! så nej nu måste jag gå!



Åh här vill jag så bara vara just nu!

/H.I

2 dagar innan proov!

Ni kommer tycka att jag är stör i huvudet men så kan de va ibland.. Idag var jag nämnligen kvar i skolan i 5 timmar efter att vi hade slutat och vi slutade tjugo över två och jag va inte hemma förren halv 8! haha ja vi bestämde oss helt enkelt att stanna kvar och plugga lite innan vårt prov på torsdag. Medans vi pluggade tyckte sanna att vi alla skulle stanna kvar och käka tsm i skolan, och att hon då skulle bjuda oss ALLA på mat?! vilket hon oxå gjorde, hon är ju en sån underbar människa den tjejen !  


Här sitter vi några tjejer från klassen och har en middags paus från pluggandet i skooolan, och donken blev det ju såklart!
(från vänster: Sanna,jennifer,Emma och Jozephine)

Så tack sanna hjärtat för maten! nu ska jag läsa lite på några bloggar innan jag tänkte läsa ur historia boken som en "godnatt saga" så kanske lite mer av de vi pluggade idag fasnar.. Godnatt på er !


Jaa så här kul kan man ha om man heter Emma, Sofie, Hanife och väntar på tåget hem :)

/H.I

 


Kaffe, kakor och kisspaus!

Nu har jag, Emma och Sofie varit super duktiga! Vi har nämnligen pluggat ända sen vi kom hem från skolan, vilket var kl.4 så bra av oss där! Vi hade iofs en kaffe, fika och kisspaus men de var vi värda!

 
Sofie ger Emma lite energi till att    Efter några koppar kaffe blev vi allt piggare
plugga.


De blev lite för mycket för Sofie


Tillslut blev det lite för mycket plugg för oss alla!

Tack också tjejer för att ni finns för mig när det händer saker som man inte riktigt är säker på själv och verkligen behöver prata med andra om, ni vet vad jag menar! ♥

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar gå till skolan imorgon :) puss och godnatt! / H.I


Yjiipi

Nu bär det av till dansen, och sista gången med Maria! :/

PEACE OUT!

/H.I


V. 38

Den har veckan har det bara hänt roliga saker. Det började med att jag var på läger med ettorna tsm med tvåor och treor. Och det var MEGA kuul! Det vart så lyckat! De som var de roliga var att allt var ombytta roller, förra året fick man själv göra alla aktiviteter och så, men nu var det vi som fick bestämma vad dom skulle göra och det visade sig vara ännu roligare! Runt kl. 10 gick vi ut och hade spökvandring för dom, och jag kan ju bara säga att jag va räddare än ettorna! Vi hade gjort det så bra, Philip hade tagit med sig massa rekvisita så effekterna var super bra och Tove va nog de läskigaste "spöket". Hon hade ett vitt nattlinne och sen sitt hår framför ansiktet och hon kom barfota utkrypande ur buskarna, det va såå äckligt! Men om man ser på de hela alltet så vart det ett super lyckat läger, och alla ettor e så himla gulliga! :)


Ligger och solar på fotbollsplanen efter lunchen. Alla låg i en stor hög :P

   



Några av oss ledare :) Fredric, Viktor, Josef, Jag, Tove och Philip.

Detta va lite om lägret och jag e så glad över att jag fick följa med! :D



Igår var jag och gjorde min smink kurs på Make up Store. Det är alltid lika kul att bli sminkad och få en massa tips om hur man kan förbättra sin sminkning. Och de bästa är ju att man får välja produkter för den summan man har betalat sminkningen för. Så underbart!
Så här blev resultatet:
 

 

















Det här var då det jag fick med mig hem , ett mineralpuder en täckande kräm och en hudsalva som man har som underlag till sminkningen.

Det här blev resultatet av hur jag såg ut i lördags kväll då det var utgång som gällde! :D

Nej nu är det hög tid att jag börjar med pluggandet, hörs vidare! puss / H.I


taggad

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det packning som gäller, ska ju med på ettornas läger imorgon satt måste vara 07.15 vid Stuvsta station, OMG tiiidigt säger jag bara! Fast det kommer bli fett kul, vi ledare( tvåor och treor ) kommer också att gör något kul för dom, har inte riktigt bestämt vad men har hört rykten om spökvandring..höhö!  ÅH jag e så taggad hoppas att det blir lika lyckat som vårt läger i ettan!



Sofie, jag, Emma och Lydia från campinglägret.

Har fortfarnade inte fått några bilder från lägret skickat till mig satt kan tyvärr inte lägga upp några :/
Ha en trevlig kväll! / H.I

Dagens frukost+outfit

Dagens frukost består av:

Te med honung i
yoghurt med persika/aprikos och hallon smak
och en ost macka



Dagens outfit:

Vit långärmad- H&M
Beige stickad kofta av Anna från Vero Moda
ljus blå jeans jeggins - Vila
+ lite acossiarer

/H.I


Klaar!

Yes äntligen är jag klar med matten! Känns jätte bra nu eftersom att jag fattade ekvationerna tillslut, så hoppas det går bra på förhöret imorgon.

Idag hade vi ju skolfoto och det var jätte roligt, alla hade så mysiga och fina pyjamasar på sig. De som var lite konstigt var att man skulle stå upp på ensamfotot,plus att man såg mer av hela kroppen då och de visste inte jag, satt fick ha mina vanliga kläder på de kortet, för ville inte direkt ha pyjamasen..
Här kommer ialf lite bilder från dagens fotografering:


 
 
 


/H.I







bläää

Somnar på matteeeeeee!


Skolfoto imorgon

Japp imorgon har jag skolfotografering och vi har bestämt att vi ska ha pyjamas tema( som de flesta tydlingen ska ha ) ialf så tänkte jag ha lila silkes byxor med fjärilar på och en vit t-shirt. Och inte glömma mina mysiga tofflor! haha det kommer nog kännas lite skumt att gå runt med pyjamas i skolan men nån gång kan ju alltid bli den första :)

Måste också bestämma mig va jag ska göra i helgen, det har kommit ganska många olika alternativ just nu och jah kan inte bestämma mig, tänkt om man kunde vara på ställen samtidigt? de hade varit najs!

Haha skulle man inte kunna ha bananer i pyjamas tema?? För de tror jag inte att någon annan har tänkt på :P

Nej ska försöka göra lite på engelskan nu och hoppas att mamma blir klar snart med mitt hår, sitter inte så bekvämt.. puss/H.I


dans

Eftersom att jag absolut inte gör något speciellt just nu tänkte jag att jag kunde slänga in ett till inlägg innan jag ska iväg på dansen. Mamma kom nyss in oxå och sa att vi kanske skulle hinnan övningsköra lite innan satt de e väl bara att ge sig iväg nura satt jag hinner!



Ska hämta upp den här korven också eftrsom att vi nuför tiden går på samma dans på fritiden:D Bilden är från igår innan bion ,och ja vi äter dumleklubbor, såå otroligt gott!
/H.I


Söndag

Sitter nu här i mitt ny städade rum. Känns jätte skönt att jag fick ändan ur vädret och gjorde det tillslut, och det blev ju så fint.
Jaa va har jag annars gjort denna söndag..JO! fikat med mamma och min moster Jenny, det va jätte trevligt för dom satt och berättade lite från deras ungdom och det va så roligt och lyssna! få höra lite va dom gjorde när dom va unga och så vidare haha;)

Sen ÄNTLIGEN bokade mamma biljetter till High School Musical på Göta Lejon! ska bli så roligt eftersom att jag bara älskar dom filmerna! Vet att det kanske låter lite töntigt men kan faktiskt inte hjälpa de och man dör inte av att vara lite barnslig ibland :D Så den 7 november åker vi in och tittar på musikalen tillsammans med min andra moster Sara och hennes ena son, lääängtar!!

  


 
Juste glömde säga att jag köpte den här spegeln på IKEA idag, har sen länge nu velat ha en helfigur spegel i mitt rum satt jag slipper springa in till syrran hela tiden. Så nu väntar jag på att pappa ska komma hem satt vi kan sätta upp den, hade gärna velat att den kom upp idag men får se hur det blir med de..

Ska äta lite nu innan jag ska iväg på dansen! see you later alligatooor! / H.I

Hemma efter en roooolig bio kväll!

Kom nyss hem från Heron City där jag, Stella, Emma och Sofie såg "The ugly truth" och den var såå bra och rolig! Det blev en massa skratt till filmen och de kan vi alla tjejer intyga på. Skrattet förtsatte sen på bussen hem oxå. Vet inte riktigt va vi höll på med men kul va det i allafall!



En helt underbar film som ALLA borde se!

Godnatt med er! /H.I

Grattis

Sitter nu hemma hos min kusin som firar för att hon har fyllt år. Så man får säga GRATTIS lilla kusin !
Annars planerar jag vad som händer ikv, men det går typ inte så bra :P får se vad deet blir..

Igår hade vi gäster hemma men jag var så trött så det inte finns satt kände mig inte så jätte social. Haha men så kan det bli ibland.

Min kusin Frida!

Känns också skönt att de mesta med dig är uträtt nu, har vart en liten jobbig vecka men du vet att jag bryr mig om dig så jävla mkt och kommer ALLTID finnas vid din sida ! ♥

/H.I


halv studiedag :D

sitter nu och slänger i mig lite lunch innan jag ska dra till skolan. Eftersom att vi var borta i tisdags på läger och fick gå upp jätte tidigt så har vi fått ledigt nu på morgonen, vilket var super skönt sov till kvart över 9 och vaknade då av mig själv jätte härligt!

Men nu ska jag åka om 10 min satt måste rappa på lite, hörs sen!



kan ju slänga in en dagens outfit!
vita jeans-H&M
marinblå tubtopp-Gina Tricot
Svart cardigan- H&M(tror jag)

/H.I

hade visst några bilder från mobilen!



Emma och Lydia i vårt finfina tält



Josef som sticker ut huvudet ur hans tält



Sofie gjorde en jätte fin fiskbensfläta på mig! de va i havet som ni ser framför mig som vi sen badade..

läägret!

Jag hade så jävla roligt på vårt läger igår! ska erkänna att jag var vääldigt skeptisk till att åka, för tält är inte riktigt min grej. men de visade sig bli hur mysigt som helst, ångrar inte en sekund att jag inte följde med!
Vi paddlade kajak, satt och pratade en massa, lagade mat och grillade ! Jag sov då i samma tält som Sofie, men vi hade satt ihop de med Emma och Lydias tält oxå satt de blev som att vi som sov i samma.
juuste vi tog ett nattdopp i havet också, asså kroppen domnade bort så fort man nuddade vattnet, men jag gjorde det! sen när man kom upp va de faktiskt inte så speciellt kallt , vi gick och satte oss uppe på berget där Tove, Ia, David och Viktor hade sitt vindskydd och där grillade vi vid en öppen eld, hur mysigt som helst!

ledsen att jag inte har några bilder, hade faktiskt med mig kamera, men de hade alla andra också satt jag lät dom fota istället  och så får dom skicka alla bilder till mig sen, satt ta det lugt det kommer garanterat bilder!

nej nu ska jag ta en liten powernap, kan ju inte direkt påstå att jag sov så där jätte mkt eller skönt i natt..

/H.I


planera!

just nu sitter jag och Sofie och planerar vad vi ska ha med oss till våran övernattning på tisdag. jag vet inte om jag  har nämnt det men vi ska då åka och tälta på tisdag med övernattning! vi har precis övat på att sätta upp tältet och jag säger bara de att ni har inte sätt en bättre uppsättning än våran! Det kommer bli ett fett stort pary-tält!



början till vårt pary-tält



jag i tältet



Sofie var riltigt duktig på det här!



FÄRDIGT!



vi i tältet



ja vi slet så hårt så att vi deckade i tältet..

nej nu måste tältet ner igen.. känns lite jobbigt att vi har kämpat för att få upp det nu och sen måste vi ta ner det igen. jag och sofie tycker att man borde uppfinna uppblåstbara tält satt man inte behöver bli så besvärligt!
C YA! / H.I


min helg

lite uppdatering om vad som hände i helgen kanske:

I fredags hade jag först min danslektion. Emma kom förbi och överraskade mig i slutet av lektionen oxå. Sen åkte jag, Emma och Sanna till min lägenhet där vi kollade film och snackade en massa!

Lite flummigt blev det också...

Sen då på lärdagen åkte vi alla tre hem till Emma för att hjälpa henne att göra sig iårdning till kvällen då hon skulle fira 2 år med sin pojkvän. Och det finns ju inge roligare än att hjälpa sin bästis inför något sånt! jag och sanna satte på henne ögonbindel och klädde på henne kläder som  vi hade valt ut, och det vart såå fint. sen åkte vi hem till mig för att fixa håret och makeup. 
detta blev resultatet:



Så vacker hon blev!

När Emma sedan åkte i väg på sin middag så åt jag och Sanna sushi, mums! sen var vi duktiga och cyklade till min moster som bor i balingsnäs för att låna Titanic, vi kollade tyvärr inte klart på den eftersom båda somnade..haha ja det här va min helg hoppas eran var lika bra som min!

/ H.I


skola

sitter nu och slevar i mig lite jordgubbs yoghurt, innan jag ska till skolan. men ursäkta, titta på vädret? kan de bli mer dystert än så här? det hade varit mysigt om man skulla vart hemma och sätta på en film och bara mysa, inte om man ska till skolan och ha utegympa. 
nej men ikv blir de först dans och sen ut med tjejerna, tror jag! 
Klockan tickar, skolan väntar C YA! 

 

Detta blev min frukost idag+ en macka :)
/ H.I

hejhopp!

Idag har varit en flummig och trött dag. Torsdagar är verkligen så jobbiga, fattar inte hur man ska orka med den dagen i ett år, förhoppningsvis vänjer man sig.

vill ni förresten veta vad jag ska göra på Tisdag? ÅKA OCH TÄLTA! vi ska på läger med alla tvåor i min skola. men seriöst kunde dom inte ha valt något roligare än att tälta mitt ute i ingestans? vi ska då övernatta i skogen, utan vatten eller toalett.. varför säger jag bara? kommer så väl ihåg lägret i ettan som blev såå lyckat, men vet inte hur de här kommer att bli får väl se, men man ska inte säga för mycket innan man har upplevt de själv.

Nu kallar duschen innan jag ska sova, är så sjukt trött! peace out / H.I

ont i kroppen

 Idag har jag varit såå himla trött, trots att jag gick och la mig rätt hyfstat igår så gick jag endå som en zombie i skolan. Innan dans träningen så somnade jag nästan i Sannas knä, hon hade en jätte mysig halsduk som liksom vart som en super skön sovkudde. Men skulle inte ha gjort de för sen var jag så seg på dansen! Piggnade på lite mer allt eftersom lektionen gick men de var bara för att vi körde hinderbana och man blev helt slut efter, svetten bara rann! Äckligt men så e det att vara danare. Så nu har jag ont i hela kroppen!

Efter skolan följde Emma och Sanna med mig hem och de vi gjorde va att SOVA! Skulle ha lite mysigt och kolla film, men ingen orkade välja en satt vi satte på Tv:n och åt popcorn. Sen somnade alla i sängen efter typ en kvart..
När dom sen hade gått somnade jag i soffan igen innan jag gick och duscha. Men nu är jag vaken men ska lägga mig nog och kolla om de finns nått roligt på TV:n, om jag inte hinner somna...


Godnatt och sov sött! /H.I


RSS 2.0