Två tjejer med stil

Mycket inspiration kan man få vad gäller mode av Mary-Kate och Ashley Olsen! I like it!








( alla bilder är från google.se )

Håltimme

Har just nu håltimme och vet inte vad jag ska göra riktigt..har varit så himla trött och seg i kroppen orkar liksom inte anstränga mig. Är lite godis sugen kan ingen komma med goooodis till mig! Skulla vara behövligt nu nu nu! Får se om det blir någon resa oxå nu till Condesa de la Bahia, bokningarna var nu slut o vår preliminär bokning har försvunnit så måste ringa dom och se till att vi får den där resan nu när vi har pengar till det! Måste utomlands!!!!!!

Hur jätte härligt ser inte de här ut att vara?

Nytt iphone skal!




Bildbomb från i Fredags


Min outfit för kvällen


Trion


två riktigt fokuserade brudar..


födelsedagsbarnen


Alla bilder förutom de två första är "lånade" från Jessicas fb ;) PUSS

Hos den bästa kusinen

"En vän ska man kunna lita på det tycker i alla fall vi". "Sverige, Sverige gör nu ett mål. Sverige, Sverige nu sätter dom den o hela Sveriges hejarklack skriker JA!!"

Sitter hemma hos Jessica och har precis tittat klart på Dear John så himla otroligt bra film! Nu sitter vi och återupplivar lite minnen vi haft tillsammans..åhh så mysigt! De ni kan läsa här ovanför är två olika låt texter som vi skrev när vi var små, haha. Sångare ville vi minsann bli..heheh den karriären gick ju bra...

Nu blir det en barn film för att vi ska vara lite extra barnsliga tillsamman! Du och jag min fina vän ♥

Jul för många år sen..åh minnen minnen..


Torsdag kväll

Tror jag är klar nu med mitt svenska tal, känns awesome! Ska bara repa in det nu och renskriva ;)
Imorgon blir det en stressig dag. Först skola slutar dock tidigt vilket e härligt, sen hem o planera dubbell lektionerna med dans. Efter de stressa till Jessica där de andra tjejerna är och fira henne och Malin. På de blir det utgång och sen hem relativt tidigt för att dansa på lördag morgon..herregud, men det ska bli roligt!

Glada tjejer..eller :P

Nybrokajen

Sitter just nu på en engelska lektion och letar efter en bok att läsa, men det går inte så bra...-.- Tittar istället runt på folks bloggar och ser att det är många som har lagt upp bilder från nybrojakens föreställnig igår :D Och jag e inte sen på att sno lite eftersom att jag glömde min kamera..ska försöka hinna lägga upp de få bilder jag tog med min Iphone men till dess får ni nöja er med detta ;)

(bild från jennifes blogg) Amanda och Jag

(bild från Ias blogg) Jag i balett outfit

(Ias blogg) Nästa alla som var med och uppträdde, min fina klass!

Insåg igår efter föreställningen att jag verkligen kommer att sakna allt med min skola! Nybrokajen, danslektionerna tillsammans, lunchrasterna Och bara atmosfären runt om kring i skolan bara..Guuuuuuuu va jobbigt det kommer bli att sluta! trodde inte det.. Men igår fick jag det bekräftat. PUSS

saknar mitt långa hår..





En vanlig Söndag

Idag e man väldigt trött efter en ganska sen kväll igår :) Har ändå lite sug att göra nått, skulle behöva göra svenska talet..men de kanske kan vänta lite... haha nä ska ringa till Mikaela o se om hon har lust att hitta på nått! PUSS

Bild från öppet hus i lördags på balett klassen. Impron gick förövrigt as bra!!! :D Här finns fler bilder att se från dagen på skolans hemsida --> STEG

Snart heeeelg!

Jag behöver helg! Brukar vara ganska duktig på att inte lägga mig försent när det är skola eftersom att jag alltid är så sjukt trött på mornarna..Men den här veckan har jag pluggat till sent och vartit social när besök har kommit så har lagt mig sent alla dar i veckan och idag fick jag lida för det! Har varit så himla trött så det inte är sant, somnade typ under sista lektionen :S inte okej! Så nu ska jag fixa mig och sova annars somnar jag stående!

..eller lägger mig i sängen för att titta på sexlingar i familjen som går på Tv4+ just nu helt stört att föda sex ungar!?

En onsdags kväll

Har skrivit klart min danshistoria uppgift! skönt :D På fredag börjar mina lektioner för min dansgrupp! Nästa vecka är det Nybrokajen! Och mina favo kusiner är här på besök! Kan ju inte bli en bättre onsdag bara massa trevligheter och roligt att se fram emot ;)

Förmodligen snart en resa bokad också! :D :D :D

På väg till danssalen

Eftersom att det inte blev att jag och Sofie träffades igår för att dansa så blir det i kväll istället! Har ju suttit med danshistorian hela dagen så behöver röra lite på mig och komma ut från huset ;) caio !

jag o soffan i dalarna förra påsken ;) ja dansaaa va det!

13/1-11

Så konstigt det känns att skriva 2011, har det redan gått så fort liksom..kom ihåg när jag flyttade in i detta hus jag bor i nu och det va liksom 11 år sen! galet..känns som igår..

Aja idag har jag varit på jätte bra humör verkligen, det va en skön dag i skolan med väldigt många roliga nyheter :D dock ändrades den gladheten efter jag hade kommit hem. Konstigt att humör kan ändras så snabbt, från det ena till det andra liksom..weird..men aa ska typ sova snart e fett trött och förhoppningsvis vakna glad! god natt på er!




Dock får man alltid ett leende på läpparna när man ser den här ungen ! söta lilla Victor ♥ 



Grattis Jessica

Idag fyller min fina flicka 19 år! Börjar bli stor nu alltså, vilket också betyder ett år närmare rynkorna, värken och systemet ;) Men jag är inte så långt efter och kommer alltid att finnas där för dig under jobbiga tider genom livet! Ett jätte jätte grattis till dig Kusin!

kvällens outfit

Ska närsomhelst gå iväg på kalas till min mosters man Tomme. Grattis ! and the outfit for the evening looks like this ;)


♥ Svart långklänning - Vila

♥ Rosa top - H&M

Mini oreo!

Sitter framför datan och verkligen försöker skriva min danshistoria uppgift..går väl sådär..Tv:n är på, fb är på, så finns lite mer som drar än att skriva den..hehe. Något jag också gör är att äta mini oreos, dom är supergoda och supersöta! Ett glas mjölk och den burken funkar bra som lunch för mig, nyttig kan man vara en annan dag ;)



PUSS


Romeo och Julia

Har jag inte världens bästa vän, jo det har jag och hon heter Sofie Bergman! Berättade ju om att hon skulle kidnappa mig för kvällen och gissa vad överraskningen var..JO att se Romeo och Julia musikalen på göta Lejon!!! ÅH vad glad jag blev, Måns Zelmerlöw spelar ju Romeo :D woho! Fick inte betala någonting, inte ens för fikat..så gulliga den där familjen Bergman. Hade i alla fall en underbar kväll som slutade med att jag och Sofie kollade resor till sommaren, det gillar vi! TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR IKVÄLL SOFIE BERGMAN OCH CARINA BERGMAN SOM BJÖD PÅ DENNA MINNESVÄRDA KVÄLL !


Fredag

Igår kom Sofie och Sanna hem till mig för att bara mysa lite och titta på film. För min del va det väldigt roligt eftersom att jag har suttit still hemma och inte vart utanför dörrn eller träffat mina vänner på ett tag! Sanna sov även kvar vilket var väldigt skönt då jag fick umgås lite extra med min fina vän ♥

Idag däremot har korven Sofie tänkt kidnappa mig för kvällen :O Vi ska om ett litet tag iväg och fika inne i stan med henne och hennes mamma Carina. Men efter det har jag ingen aning om vad vi ska göra!? Hon tyckte att det va roligare om det blev som en överraskning, men jag får ju panik när jag inte vet vad det e för bus hennes mamma och hon har hittat på..:P roligt ska det bli i alla fall :)

Här får ni en blick över vad jag kommer ha på mig ikväll :)


Nya skjortan med leggins och guld smycken ;)

Hoppas ni får en trevlig fredags kväll PUSS!

uppdatering

Som några av er nu har hört så fick jag blindtarmsinflammation på självaste nyår! Inte roligt det...fick opereras och kvart i 12 på natten vaknade jag från narkosen..två av sjuksköterskorna kom in med ett glas pomack och skålade till det nya året. Så firade jag mitt nyår, hoppas ni hade det lite roligare än min upplevelse på sjukhuset. Men men jag är inte ledsen sånt händer och det vart i alla fall en bra star på det nya året eftersom att operationen gick bra :)


En bild från i sommras när jag fyllde år, längtar som attan till sommaren ! PUSS

RSS 2.0