30 september 2011

Snart går vi in i oktober kära vänner! Va tiden bara springer förbi..inte okej alltså!

Idag började jag jobbet 7..men slutade däremot halv 2 vilket va super skönt :) Åkte hem och koreograferade lite till dansens lektion som börjar om 30 min, kanske ska byta om!?

Efter lektionen blir det middag hos moster Sara sen kommer sockersöta Angelica hit så ska vi umgås lite at my place ;)




Puss och trevlig helg!


en vanlig måndag

Idag började våra friskvårdsdagar på jobbet, vilket betyder mer träning! haha nämen vår förskola satsar väldigt mycket på att pedagogerna och barnen ska få en bra träning under arbetstid. Så i dag hade jag aerobics och det bara rann svett när jag gick därifrån..haha så skönt! Och om 2 veckor kanske jag ska få ha dans med lärarna ;) roooligt!


En dag på jobbet

Puss!


bingolotto utan tv går lite sisådär

När jag kom hem från träningen så hade mamma, Tina och Emma köpt bingolotter som vi då skulle spela nu vid 7 men tror ni att tv funkar då eller..nepp! Får sitta och prata med mormor i telefonen så får hon säga numrerna haha! Bara för att vi hade gjort det så mysigt och ville vinna! hehe men vann iofs 25 kr när jag skickade ett sms ;)

Lektionen med Angelica var förresten jätte rolig! Hon är ju så himla duktig så blev mycket dans och sen lite styrka ;) Skulle verkligen vilja lära mig hip hop men jag är ju mer den tjejen med rak rygg (tack vare jazzen) och har inte de där gunget liksom..men man får väl ta några klasser med henne så kanske man blir lite bättre. 

Nu är det duschen som gäller sen får jag väl ligga och spela wordfeud eller nått eftersom tv inte funkar..


Puss!


träning på g

Vid 4 befinner jag mig i huddinge hallen för att träna med Angelicas grupp. Hon undervisar i hiphop för yngre barn och tänkte att jag skulle vara med idag :) Wish me luck! 


Puss 


dagens lunch

Riktigt mysig dag inne i stan med min fina. Blev en hälsotallrik och sen den godaste yogurt glassen efter!



mums så gott det var!

Tack för idag hjärtat. Puss


Lunch med Ia

Sitter på pendeln påväg in till stan för en lunch med Ia. Kan inte få nog av den bruttan! :) Puss o kram

2011-09-24

Igår fick jag äntligen träffa min Maria Gelinder! va underbart det var att se den människan igen, alldeles förlänge sen! Vi blev som små barn när vi såg varandra haha bara satt och fnissade och skrattade hela tiden!
Vi gick och satte oss på moda först och pratade om allt mellan himmel och gjord. Sen drog vi till Snaps och mötte där Josef och Jacob som oxå hade vart ute. Blev en riktigt trevlig kväll förutom hemvägen som tog en evighet! Har nog aldrig suttit på nattbussen från sergel till huddinge så länge, fyfan.. va hemma 3.


min fina vän

Puss


Tisdag

Igår hade vi APT så slutade inte förren halv 8 och började sen 7 på morgonen idag..ni kan ju gissa om jag va trött! Imorgon börjar jag 7 igen för vi ska ha avdelningsmöte, bara massa möten hit o dit nu när man jobbar på riktigt :P hehe

Annars har jag nu varit duktig och koreograferat klart kung fu fighting dansen till eleverna imorgon :) Hoppas dom gillar de!


I want to dance with you!

Puss


jag saknar dig

Om en timme blir det bio med världens bästa Sofie! Kommer väl bli en del tårar vad jag förstår till filmen jag saknar dig



en dag av guld

Idag var jag och tittade på bio med kusinerna och syrran. Vi såg smurfarna som faktiskt var riktigt bra! Vi fick oss ett par goda skratt :) När filmen var slut käkade vi på heron och sen skjutsade jag hem alla.

Efter allt detta blev det en riktigt trevlig utgång med Jessica, Niclas, Cessan och Patricia. Jag mötte upp dem på wooken sen gick vi till entourage där vi dansade hela kvällen! grymt kul var det! En stor guldstjärna till Niclas på dansgolvet grym du e!

Måste säga att detta visade sig bli en dag att minnas länge, jag har haft så himla kul från morgon till natt! Tack mina fina vänner för att ni finns♥

Outfiten för kvällen får ni här ;)


PUSS!


!

Varför fattar vissa människor ingenting!? varför är vissa så efterblivna!? 
...Eller är det kanske jag som håller på bli kocko..?

Hur det än är så pallar jag inte mer. Nu får det räcka!


en mysig söndagskväll

Sa precis hejdå till min söta vän Angelica som kom förbi hit efter sin dans. Trevligt va det att träffa henne igen och som vanligt hade vi en hel del att gå igenom..haha knasiga saker vi är med om alltså!
Mina kusiner på pappas sida kom även förbi på middag och fika. Lika trevligt va de :)

Nu blir det att hoppa in i duschen och sen sova. Ha det bra Puss 


du är bäst


11/9

Vill börja med att skiva att det är riktigt sorligt de som hände den 11 september för 10 år sedan. När man ser det på film och bilder ser det helt overkligt ut, förstår inte att det faktiskt har hänt..något man aldrig kommer att glömma..


Igår va jag på sommar med Mikaela och hennes vänner. Det va väldigt trevligt men herregud va med folk det va! har aldrig sätt så långa köer till ett och samma ställe. Folk hade stått och köat i över 3 timmar! helt sjukt..vi behöve bara stå en timme..Men väl inne va det kul!
Gick sen och satte oss på kebab house och runt 2 halv 3 drog jag till en kompis :)

Hoppas ni hade en bra lördag. Puss


saknar tiden i turkiet


grattis min fina mamma!


en tisdag med sushi

Jobbade mellan 7 och 15 idag och direkt när jag kom hem började jag koreografera till dansen på fredag. Det gick  bra måste jag säga hann ganska långt :)
Till middag blev det sushi! Vad jag älskar denna mat, kan inte få förmycket av sushi! :D


Puss!


idol

Nu mina kära vänner börjar Idooool!


ytterligare en måndag

Idag börjde jag jobbet vid 8 och det var riktigt jobbigt att gå upp imorse..Har dragit på mig nån förkylning som inte är rolig! Hoppas att den inte är här för att stanna länge det har jag inte tid med!


Jag och lillkusinen Victor i sommras.

Puss


Prommis med Mikaela



Puss


en perfekt kväll

Gårdagen var fantastisk! Har inte ätit så mycket mat på ett bra tag, och gott va det minsann! Tack för en super kväll jag sent kommer att glömma :)


outfiten under kvällen

PUSS!


RSS 2.0