awesome skiva!

Skivan kunde inte ha varit bättre! Jag är så sjukt nöjd och hade verkligen sjukt roligt, dansade umgicks med vännerna hela natten lång :) Började med en god middag samtidigt som vi delade ut "klassens" jag blev Klassens Housewife och motiveringen lät så här :
Att prutta, att rapa och att vara grov i munnen är något som är en naturlig del för oss alla i klassen, men existerar inte i denna kvinnas värld. Hon är en slipad diamant som kommer att göra en man mycket lycklig i framtiden!


Barnen på tivoli

Jag och Mikaela

Skååål kompis!

Puss

stegs skiva ikväll

Igår såg jag på Jessicas och Orhans utspring :D efter de åkte jag till Orhans mottagning sen till Davids och sist till Jessicas där jag stannade till ett på kvällen :) Grattis fina vänner till studenten!!! :D

Ikväll är det vår skiva som gäller ! Är så himla taggad :D kommer bli awesome!! Idag är det oxå bara en liten vecka kvar tills det är min tur att ta studenten, kan inte fatta det alltså! helt otroligt, men så underbart roligt på samma gång!

Nej nu måste jag börja fixa mig är ju tema Carnival/ Tivoli så kanske tar lite tid att göra sig iårdning, ska nämligen vara ett barn på tivoli ;) spännande hehe!



Puss

RSS 2.0