Te amo

I am so disappointed in you, but still I love you





Det närmar sig till..

..SKOLAVSLUTNING!!! åh det ska bli så underbart skönt att få vara ledig. Lämnade in min sista inlämning för 2:an idag snacka om att det känns ljuvligt! :D det ända plugg som är kvar är ju till körkortet men de ska man väl klara av.

Vill ni veta en rolig sak? Förmodligen ska min familj och Jessicas familj åka till Turkiet tillsammans :D Happy happy happy ! guuuu va roligt vi skulle ha tillsammans där! underbart säger jag bara :D

You and me babe

 


vem vinner melodifestivalen?

Kom nyss hem från Patrica där vi har haft myskväll med Sandra och Jessica oxå. Vi köpte en massa gotteligottgott och kollade film. Nu är jag hemma och pratade nyss klart med min sockertopp! så nu ska jag ner och titta klat på melodifestivalen med min kära familj

godnatt ♥


när ska man börja känna sig pigg igen..

kom hem från farsta centrum för en liten stund sen. va där med min fina syster och handlade lite. det blev en tröja till mig och ett par cykelbyxor och hon köpte två linnen och en bikini. vi va inte där så länge eftersom att det var så himla mkt folk vilket måste ha berott på att Erik saade va där :P folk blir ju som galna!

Ikväll ska jag träffa Jessica och bara ta det lugnt, kommer väl kolla på melodifestivalen tror jag och bara chilla.

Här är mina inköp för idag, älskar ryggen på tröjan!

 

Nu ska jag boka en körtid för nästa vecka innan det e dax att sätta igång med historian puss

ett plus ett blir aldrig mer än två

klar med kulturhistorian weeej! men nu är det bara att ta nya tag inför danshistorian, svenskan och teorin i körningen och allt e till imorn!! PANIK! nej men det ska nog gå bra^^



Du finns alltid där för mig så som jag alltid finns här för dig


GRATTIS

ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL MIN FINA SYSTER PÅ SIN 15-ÅRSDAG! GRATTIS GRATTIS GRATTIS HJÄRTAT

så himla snygg!!! västen fick hon av mig plus en klänning :)


helgen visade sig bli lyckad

måste ge ett stort tack till mina fina flickor för en sån underbar dansföreställning, jag är så STOLT över er! ni visade verkligen en utveckling under föreställningen så kul att se :D

Vad jag annars har gjort under helgen är inte så mkt. Va hemma hos Stephanie med lite folk i fredags, pluggade i lördags och va med sanna idag. Plus att jag då har sett på dans från 12 till 5 innan hela helgen :) men det visade sig bli en lyckad helg ialla fall. Nu vill jag bara sova godnatt mina söta vänner ♥



underbara gruppen!


dansuppvisning

hejsvejs ! Idag har det varit dansuppvisning hela dagen. ÅHHHHHHH dom e så otroligt duktiga mina elever!!!!! är så stolta över dom:D:D:D Ni anar inte vilken upplevelse det är att sitta och titta på en koreografi som man själv har gjort och så dansar dom den så bra, kan inte mer än att le bara!! :D
Dock har jag inte mått så jätte bra under dagen. Tror det beror på att min visdomstand växer...så har haft konstant huvundvärk och otroligt hänig och trött, tog en alvedon så det släppte lite. Hoppas det inte kommer tillbaka bara!

De jag måste koncentrera mig på nu ialla fall är kulturhistorian....DRyyyygt jag vet! på en lördag liksom, men om man inte hann med i veckan så gjorde man inte...puss på er plugget kallar!





(alla bilder är tagna från josefines fb)

Imorgon blir det mer dansuppvisning och då ska jag ta lite egna bilder!


Torsdag

Kom nyss hem från en teorilektion på körskolan. Jag e väldigt trött och vill bara gå och lägga mig nu nu nu, men tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg först eftersom att det inte blev nått igår:) Har vart sjukt trött hela dan idag, speciellt på eftermiddagen efter lunch när vi skulle kolla på en film från kvart i 1 till 4 :O asså snacka om att jag sov första timmen eller, hahah Micha låg på bänken och sov och jag låg på henne :P Döm mig inte nu, brukar inte sova på lektioner men idag va det ett måste asså va så sjukt trött plus att vem tittar på en skiiit tråkig film när det inte finns nån lärare och man kan sova ist?

Igår köpte jag presenter till syrran...en aning avundsjuk på de jag köpte men men nu är det faktiskt hennes dag och det e klart att hon ska få nått fint!

Nej nu får det räcka vill faktiskt sova! godnatt pussen!

Gillingebanan..Va? jag??

Hade nationellt prov idag i matte B....(!) så mkt vill jag prata om de!

Slutade ialla fall vis halv ett och då mötte jag upp min kära pappa så gick vi och lunchade i huddinge C. Det va jätte mysigt att sitta ute på terassen med en sallads tallrik framför sig i värmen. Fick faktiskt känslan av att jag satt i Turkiet eller nått, pappa med :) det var mer än naaajs!

Övningskörde idag med bilskolan också. Det gick faktiskt ganska bra, vi tränande körfälsbyten och parkering och lite sånt. Och vet ni vad han säger- Att jag är redo för gillingebanan?? hallå jag kan inte löra på is, eller vad de e man åker på? shiiit, men de här betyder ju att jag blir bättre och bättre och att körkortet kanske inte är så långt ifrån trots allt! :D:D ahhhh

nu måste jag se slutet på desperata hemmafruar, de e så spännande!!! puss


söndag

Långhelgen är nu över och skolan väntar imorgon..De är så underbart skönt att vara ledig och igår fick man verkligen en försmak på sommaren, de va ju sjukt varmt! låg och solade hela dagen och fick massa färg!!! :D nja eller bara på höger sida av kroppen, satt nämnligen och pluggade så solen kom från höger håll och de va då där de stekte ;)

Har dock hunnit med och gjort en massa roliga saker dessa dagar. hade en planering innan på vad jag skulle göra varje dag men den ändrades ganska snabbt. Men man kan klart säga att den inte blev till de sämre! Så här såg de ut:
Ons- tillbringade dagen/kvällen/natten med hanna och Sanna :D
Tor- Fick släktingar på besök
Fre- Dansade och sedan åkte jag hem till Jessica (som var planerat, men blev sen väldigt trött så bestämde mig för att inte gå, men blev dit tjatad :P skyllde på att vi skulle ta släktfoton?? va hände med de? haha )
lör- SOLADE en massa och pluggade. På kvällen träffade jag en kompis :)
Sön- övningskörde till IKEA köpte en "knubbis"-åh den e så söt!!! ni tycker väl att jag e sjuk som tycker en lampa e söt men ni anar faktiskt inte haha:D och sen har jag pluggat.

Som ni ser så har jag inte haft en ledig stund men det e bara kul! så nu längtar man mer än någonsin till sommaren och ledigheten. De e verkligen inte långt kvar nu bara 3 veckor och 2 dar!!!!!! Happyface :D


pluggar..

Har tagit en paus frå pluggandet och sitter och pratar med Hanna i tele hon har fixat bilderna som vi tog tillsammans i kunsan och dom blev jätte fina! Ikväll blir det först dans och sen ska jag dra hem till jessica, de blir mys. sen får jag se va dagen blir av. Nu måste jag forsätta plugga har skukt mkt att göra..bläää!

puss på er!


två apor i en smäll

De två aporna jag pratar om har även två namn..vilket är Hanna och Sanna! Största skämt aporna på denna jord haha fast dom är underbara också, jag tror inte seriöst jag har garvat så här mkt på en och samma kväll på hur länge som helst!! ahhhhh ni är underbara flickor som gör så att mitt liv blir så mkt roligare!

Vi var även i kungsan idag och tog bilder vid de vackra blommträden i kungsan såå himla fint det är där asså! så vackert! Här har ni lite bilder att titta på från dagens forografering:P känner att jag behöver gå tillbaka till mina knasiga barn nu, vi hörs!

tack för en underbar dag<3 och kvällen är inte slut än!


Ben&Jerry's

Sitter i sängen med Sanna bredvid mig och äter världens godaste glass! - nämnligen Ben&Jerry's glassen!!! stört god men mäktig :) vet inte vad det blir av denna dag mer än att vi ska kolla på desperate housewives och sen typ sova eftersom att det faktiskt är skola imorn och sötosen här har nationella prov i matte, därför måste hon få sin skönhetssömn! tänkte faktiskt att hon skulle få lite massage, ser att det behövs till mitt hjärtegull!

Imorn är det förresten sista dagen i skolan eftersom att det är kristihimmelsfärd, så är ledig halva dan imorn och torsadag OCH fradag naaaaaj!

 

En sån här bild ska vi ta i år igen älskling<3


jobbig söndag..

vaknade upp hemma hos jessica imorse. ingen av oss va väl så där jätte pigga efter gårkvällen men jag va tvungen att gå upp i tid eftersom jag behövde hem och plugga..dryyygt jag vet, ångrar att jag inte gjorde det i fredags då jag ändå bara va hemma. men men de har gått bra ändå fastän jag har hållt på att somna flara gånger.
Gårdagen vart i alla fall trevlig, roligt att jag kunde kombinera dagen lite både med jessica och josefine och sen de andra härliga människorna på festen. Men snart e jag 18 och då kan jag gå med er ut flickor!
här kommer några bilder från igår :)

jag och min outfit :P

josefine o jag <3

jag o jessica <3

jag, hanna och fanny hos håkan!

måste duscha nu, fyfan...och sen SOVA!!!! puss

Lördag

kan ni gissa vad? imorse vaknade jag halv 9, JAG??? asså de händer typ inte. Vanligtvis sover jag minst till 10, men inte idag, då vakna jag av mig själv bara så där helt otrloligt! haha
Har spenderat dagen med min favorit Jessica. Vi har vart i centrum och just nu sitter jag hemma hos henne och planerar lite hur vi ska göra ikväll. Hon ska ut på krogen och jag ska på 20års fest. Men problemet är att hon ska fixa mig så jag blir extra fiiiin! Men vi kan inte rikigt lappa ihop allt..aja vi får se hur det blir.

Har köpt en ny tröja också som ni får se senare (har inget kort på den nu) men kanske efter kvällen ;)
Vi hörs vidare mina vänner!


Dagens funderare

Jag är en sån person som inte alltid berättar allt för allt o alla, bara till dom jag litar alldra mest på. På grund av de så är det väldigt mycket som samlar sig i hjärnan och i mina tankar. Jag har så mycket som jag vill hinna med att göra men tiden räcker inte till, personer jag tänker alldelles för mycket på men aldrig träffar, plugg som ska bli gjort men inte orkar. Detta är bland de få saker som poppar upp i min hjärna flera gånger om dagen. De jobbigaste är att detta är inge roligt för andra att höra men skulle vara så oerhört skönt att få ur sig...


tisdag

Hej kära bloggläsare! Idag va jag tillbaka till skolan, dock kändes det som om jag var den ända, vart va alla människor?? vi va typ 7 pers eller nått. Plus att vi inte hade några viktiga lektioner alls så kändes fett ovärt...
Därför åkte jag och söta Hanna till skanstull och solade! de va naajs :D inte för att man ser så stor skillnad men de är skönt ändå. Efter de gick vi och köpte glass och kollade runt lite i ett centrum. Blav faktiskt så att jag kom hem med en ny bikini :D är fett glad plus att de va västa kapet, asså den kostade bara 49kr per del!? asså de är helt otroligt! Hanna köpte också en plus en ursnygg tröja och ett par skor.
Efter den uderbara stunden med Haniiis åkte jag hem och satte igån med pluggandet...inte lika roligt men de måste göras.

Jag hade en plan att jag skulle plugga fram till 8 sen duscha och sen kolla desperate housewives! weej, bäst att hålla schemat så jag inte missar:) ni som känner mig vet att jag INTE kan duscha på 5 min...

min fina bikini!


Söndag? eller?

Idag har det precis känts som en söndag, men de kanske beror på att jag inte har varit i skolan. Jag har nämnligen spenderat dagen med nära och kära på gammelmormors begravning. Känns väldigt skönt att det är över nu, alltid jobbigt med sånna tillställningar, hoppas inte att jag behöver gå på någon på ett bra tag!
Efter de hela följde jag med Jessica till akuten där hon skulle operera bort två födelsemärken, stackarn, men jag fanns där som stöd till henne fastän kärringarna på vårdcentralen vägrade att släppa in mig!? vafan va deras problem, påstod att det inte fick plats i rummet när de mkt väl fanns de. Att dom kan vara rikitga (ursäkta språket) bitterfittor, bara för att man fortfarande är ett barn...åh blir galen på att vuxna människor kan vara så otrevliga bara för att man råkar vara några år yngre! aja vi firade med en tumrerulle för att det iall fall gick bra för henne :)
Åkte sen hem till Jessica som fixade mina naglar, tack för de min älskling!

Har hunnit övningsköra och läst till de sidor man skulle i svenska boken oxå. Guu va man hinner med mycket när man är ledig på de här sättet, tänk om man kunde vara de lite oftare.. :) hihi nu är det medium som står på tur innan jag ska lägga mig. C Ya!

hela följet

finfina flickor

 


sooL

Har inte berättat om min valborg för er eftersom att jag ville ha bilder därifrån innan jag skrev nått, men en viss person har inte lagt upp dom ( säger inga namn..:P). mina batterier på kameran tog slut så fick inga bilder från kvällen:( men ialla fall så vart det en lyckad valborg.
Det började med att vi käkade middag hemma hos mig och jag fick väldigt mycket beröm för maten :D Det bjöds på förett, varmrätt och efterrätt! Efter de chillade vi lite här och sen runt 11 halv 12 drog vi till Emma som hade fest. Roligt hade vi och sköna människor va där, runt halv 3 kände vi att de va lagom att dra sig hem så Angelicas pappa kom och hämtade oss och körde hem mig och Sanna hem till mig igen. Sen kan jag säga att jag somnade som en stock! Va så himla trött på dagen i Fredags och tänkte att jag skulle ta en tupplur innan dansen och allt de roliga skulle börja, men nej de fick jag inte för då skulle jag gå runt i liljeholms centrumet med majbritt! hahah men kvällen blev hur som helst lyckad
Har ju då inga bilder från valborg men tog lite från i går med min gulliplutt!

en varsin cholkladpudding smälde vi i oss, mums!

sötnos nummer ett!

höhö här har ni våran frukost..vi e inte alls tjocka..

måste också bara visa mina fin fina skor jag köpte! love them!

Nu ska jag ut och sätta mig i solen ett tag, med min svenska bok. Puss!


RSS 2.0