snart jul

Idag fick jag värsta julkänslan när jag gick inne i stan med Sanna. Vi va och såg på cullberg baletten på dansen hus idag med klassen och efter de gick vi och kollade en snabbis i affärer. Dom har ju gjort så fint med jul belysning och allt nu, satt jag längtar verkligen till julen!

Imorgon är det avstämmning dans i skolan, vilket betyder att vi ska ha balett,jazz och modernt under samma pass och att alla lärare ska titta på oss och ge lite feadback till oss.


Söta Sanna

Ho ho ho, vi träffade tomten inne på butrix :)


Titta va fint dom har gjort

Den här veckan är egentligen den vecka som vi inte har så mkt skolarbete, men ändå så har jag varit mest stressad. Har ingen aning varför, kan vara för att det snart är uppvisning med min fritids dans eller att det snart är lov och det fortfarande är mkt som ska hinnas bli gjort, varför måste tiden bara svischa förbi?

/ H


läggdags

Imorse vaknade jag upp hemma hos min underbara kusin Jessica, och de första vi gjorde var att äta va sjukt hungrig! Sen kollade vi faktiskt på "mysteriet på greveholm" va jätte mysigt att bara ta det väldigt lugnt eftersom att det blev en aning sent igår.

Kom hem från dansen för en stund sen satt har duschat och ska packa väskan inför imorn.
OCH JUSTE... hahaha när jag kom hem från dansen så visade min syrra en film för mig som jag och Jessica hade spelat in för massa år sen, tror det va från 5:an 6:an där nånstans. Asså jag höll på att dö av garv, vi trodde verkligen att vi va nått och så man såg ut, nej det va de roligaste jag har sätt på länge ! hahah absolut dagens höjdpunkt :D



Lite bilder från igår :)

/H.I


utgång

Ikväll åker vi några brudar till Hanige på fest. Va ett tag sen jag va på fest nu och ännu längre sen jag va med Jessica, Emelie och alla dom andra härliga tjejerna, så det ska bli riktigt kul! Det är alltid så roligt när man väl träffas men det blir allt mer sällan eftersom vi inte går i samma skola och det blir svårt att matcha in allt men nu så blir det allt av :)


Emelie och Jessica♥

Nej nu måste jag fixa mig lite, hörs vidare alla söta! /H.I

vilken lättad

Har blivit av med ännu ett prov idag och det känns alltid lika skönt att gå ut från ett klassrum när man har skrivit prov, för då är det liksom över och man behöver inte tänka mer på det. Om det inte gick åt helvete förstås då men det tror jag inte, tror på ett G ialf.
Fick veta att jag börjar 10 imorgon, och då tänker ni säker gud va skönt, men de tycker faktiskt inte jag. Eller alltså det är alltid skönt med sovmornar men inte när man inte har haft en kursen på typ en månad! Asså hur ska hon kunna sätta betyg på oss? jaja får väl njuta lite av att jag inte behöver gå upp såå väldans tidigt imorn :)


Hahaha bjuder på dagens bild , tycker den e så klockren med våra blickar! Bilden är från terminsredovisningen.

Nu blir det att korra till dansen imorgon för min del, den måste bli klar!  

kääärlek / H.I

dagens bild

Gjorde nyss nått test på facebook om min dagliga bild, ganska kul faktiskt! det blev ialf denna bild som resultat och fick mig ett litet skratt, har inte sätt den här på jätte länge och vad gör vi liksom..:P



hahha japp, va tycks?
Det va super länge sen vi gjorde nått tsm nu tjejer, saknar att vi inte umgås tillsammans lika ofta, har ju alltid så kul ihop, måste bli en ändring på de!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att titta på mitt favorit program nämnligen desperate houswives :D  puss och godnatt/ H.I 

Hatar måsten!

Alltså det har inte gått en dag som jag har kommit hem från skolan och bara absolut tagit det lugnt. Nej för då måste man plugga och då måste man fixa klart med dansen..och så håller det på.
Jag vill bara ha en dag som jag kan komma hem och inte göra någonting, bara de jag känner för just då, men de kommer ju inte direkt hända på ett tag..livet är tufft speciellt om du går på gymnasiet, men de är också jävligt najs och underbart att få träffa sådana underbara vänner som jag har! Ni gör så jag orkar med vardagen, love u all ♥

Dagen ouitfit hinner jag med att visa ialf innan det blir mer måsten..

/H.I

 


bra kväll

Känner mig på riktigt bra humhör faktiskt :) kvällen började med att jag åt massa god mat hos min faster sen hade jag en jätte bra dag på dansen, allting satt som en smeck ! och koreografin är så sjuuukt rolig!
Övningskörde lite också, ända bort till balningsnäs och sen till huddinge C. Körde sen hem från dansen och det gick så bra, riktigt stolt :)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite danshistoria inför provet i veckan, inte lika roligt.. men men lots of love♥ /H.I


drar till flen snart..

..men först lite av vad jag har sysslat med i helgen.


Igår var jag med dom här två sötnosarna. Sanna va med och kollade på min dans efter skolan, sen åkte vi hem till mig dit Angelica senare också kom. Vi tittade på idol och satt och pratade massor, det va jätte mysigt. Sanna stannade också över natten.
På morgonen fick jag ett sms av Emma som sa att hon nu var hemma från Thailand och att hon ville träffas. Det va jätte länge vi träffades och hon har vart en stor saknad!
Men tyvärr kan jag inte göra det idag eftersom att jag nu ska åka till flen och umgås med mina släktingar, har inte vart där på ett bra tag satt vill verkligen åka dit.

Nu tjatar mamma på att jag ska komma, vi ska åka nu bäst att stänga av nu! vi hörs /H.I

från skolan

asså kan bli så irreterad ibland! har haft terminsredivisningar nu i veckan och man blir faktiskt ganksa slut, och vi får ingen komp för det. så imorse stressade jag iväg till skolan för att ha natur, kom kvart över 8 hit eftersom vi började halv 9. sen märker jag att vi inte har någon lektion, som vi nu inte har haft 2 ggr i rad. åhhhh jag hade kunnat vart hemma och sovit!!! är så sjukt trött

men ska lägga mig i soffan nu och sova, innan mitt utvecklingsamtal börjar.../ H.I

Här kommer det..

..bilder som jag lovade att visa på mitt hår :P haha


Dom här är tagna från igår och idag.

Nu ska jag lägga min i sängen och kolla på resten av desperate housewives. missade början för att jag satt och skrev på historian :( men har kommit en bit på den ialla fall!

God natt på er ♥ /H.I

tisdag

Sitter och pratar i tel med Sanna nu om kläder till dansen imorgon! Asså det är så svårt att bestämma sig, har typ packat ner hela min garderob haha :P Men det blir nog bra :)


Titta vilken fin present som Sanna hade med sig från London! åh den är underbar, jätte fin att ha sina smycken i tack älskling ♥

Nej nu är det faktiskt plugg som gäller för min del, har skjutit på det allt för länge nu.. puss/H.I


plugg

Nu ska jag sätta mig med historian och försöka hinna klart med den, vore jätte skönt! inte för att det kommer hända men men ska ialf börja:)

Längtar i alla fall till onsdag och torsdag då vi har terminsredovisning i skolan. Paniken är bara att jag inte alls har kollat på kläder och alla danser sitter inte riktigt än :O men men det löser sig, förhoppningsvis!



Lite bilder från terminsredovisningen i ettan, och här visar vi upp dansen på nybrokajen.

Nej nu måste jag plugga! ses!

/H.I

 


ny frisyr

Har precis vart och klippt mig hos min moster, och jag är jätte nöjd! Det är en aning kortare plus att jag har klipt till sneluggen lite också. Sen så gjorde hon lite lockar på mig vilket gjorde de hela ännu snyggare :D Hinner tyvärr inte visa någon bild nu för ska hinna plugga lite innan jag ska på dans. C YA!
 
/ H.I


Fars dag

Idag hoppas jag att ni inte har glömt bort att gratta er pappa på fars dag?
Jag och min syster satt hela kvällen igår och klippte och klistrade till en present som pappa skulle få. Jag älskar att ge bort något när man ser att den personen blir så glad för det. Och vi fick faktiskt pappa att gråta av vår present, haha det låter så hemskt men han blev så rörd och glad av den. Ni kan ju få en titt av vad vi gav honom.




Först fick han en mugg där det stod "min pappa" och så stod det en fin text inuti muggen. Sen fick han en bok som det stod massa fina saker i om sin pappa, men vi flaschade upp den med lite bilder från när vi va små som passade till texterna. och så gjorde vi lite små komentarer till. Bilden som ni ser här ovan var sista bilden i boken där vi också hade skrivit " Vi vet att du alltid kommer finnas där för oss" och det va då tårarna kom.

Åh jag älskar att kunna göra nått för någon annan, man blir så glad själv. Hoppas att ni får en toppen dag och att ni firar det tillsammans med er pappa. Seni çok seviyorum baba cığım ♥
/H.I


Veckans outfit

Tänkte att jag skulle bjuda på veckans klädsval! Så får ni se lite av kläderna från Ullared också ;)
Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Här var då alla veckans kläder, och jag kan ju säga att alla tröjor är från ullared:) Vilken av dagarnas kläder tycker ni ser bäst ut?

Haha ojdå nu märkte jag att kläderna som jag skrev att jag hade i måndags hade jag inte då, utan ett par jeans leggins och en vit kofta, men tog inget kort på de :O men men det här får duga :P

/H.I


hej gott folk!

Idag har det varit en bra dag igen, skönt med sånna dagar ! Provet är avklarat och det finns inte så jätte mycket på läxschemat, andledningen till att jag kanske inte har varit så aktiv här på bloggen. För jag känner mig själv och om jag sätter på datan medan jag pluggar så blir det inte så mycket gjort..
Jaa men nu kände jag att det va dax att sätta på den :)
Sitter just nu och hjälper syrran med ett matte prov, varför kan vi inte byta mattebok?! Så mkt lättare saker dom håller på med.


Haha jag och syster från igår, hade inget bättre för oss..

Ja! imorgon är det fredag,vilket betyder helg snaart! :D och vad för roligt händer i helgen då? joo...JAG SKA PÅ HSM!! waay:) plus att jag ska träffa några på fredag och ha mysigt och på söndag blir det dans med stina! helgen kan ju inte bli bättre :)
/H.I


De gjorde min dag!

Nu på kvällen har jag känt mig duktig, jag har gjort massa läxor! haha plus att det hände två saker idag som gjorde min dag till den bästa. Först fick jag reda på att jag fick VG på svenska provet, vart jätte glad eftersom jag trodde att jag inte skulle klara det alls:D sen den andra saken va att jag fick ett helt oförberätt jätte gulligt sms för inte så länge sen och det värmde verkligen! Tänk att man kan bli så glad över så små saker.

Har just kollat på desperate housewives de är ju så grymt bra, i love it!



Dagens tänka på: Uppskatta de små saker som förekommer i din vardag, för de kan göra din dag till något riktigt bra! och glöm inte att du också kan göra någon annans dag fantastisk bara genom att ge en liten komplemang.
/H.I


orkar inte

Idag måste jag börja plugga till provet som vi ska ha nu i veckan. Men jag tänker hela tiden att de faktiskt är lov nu och då ska man få vara ledig, satt har hela tiden skjutit upp de.
Nu har jag ialf gjort en lista på de saker som jag måste hinna med idag!


 
/ H.I

RSS 2.0