Sista dagen på min månad!

Har precis lagt mig i sängen och önskar att jag hade gjort det lite tidigare, är så himla trött! Kommer bli jobbigt att gå upp imorgon..men jag trivs ju så bra på mitt jobb så de gör de hela lite lättare att ta sig upp ;) Blir lite blogg torka nu när man jobbar hehe men får försöka slänga in nått inlägg ibland ( inte för att jag i vanliga fall är den bästa på att uppdatera..men men ) hihi Nej nu ska jag sova! Godnatt. PUSS!

29 augusti

Slutade vid 4 idag och deckade så fort jag kom hem..haha! Jag har världens roligaste jobb men man är trött när man kommer hem. Speciellt när jag inte har nått att göra häller, i skolan fanns det alltid några läxor eller nått man skulle göra nu blir det att inta soffan och vad händer då..MAN SOMNAR!

Imorgon efter jobbet åker jag och Angelica (kanske Soffan) till dc och köper terminskort så vi kan dansa järnet nu under terminen! woohooo :D


Ingen nyhet att jag saknar min gamla klass..♥

Nu ska jag hoppa in i duschen PUSS!


besök av favoriterna!

Mina två fina kusiner kom nyss på besök. Har inte träffat dom under hela sommaren! Va super kul att höra vad de hade gjort under sommaren och se att de mådde bra :) Vi tittade på en resa till Turkiet vi gjorde under år 2005 tillsammans..shiit va små vi va! Och vi började redan planera resor inför nästa sommar, hoppas att det blir av!


Ni är för söta

Dags att lägga sig nu, jobb imorgon mellan 8-16 :)

Puss!


amaaaaazing








28 augusti

Igår hade vi tjejer från klassen en riktigt riktigt trevlig kräftskiva hemma hos Emma! Vi skrattade och pratade om vad alla har gjort nu efter studenten. Det var verkligen jätte kul att träffa några som man inte har sett sen dess, och jag saknar alla! Jag vill gå i skolan igen med min fina underbara klass ♥ Riktiga och fina minnen man har från gymnasietiden, går inte att beskriva.



Kvällens outfit

Kräftor mmmmm..

mmm OCH vitlöksbröd!

Efter maten och efterrätten blev de att gulla lite med kattungarna

Tack för en super trevlig kväll tjejer! Puss


26 augusti

haallloj!

Jahapp va har jag gjort idag..jobbat! och vet ni vad JAG ÄLSKAR DET! Tänk er att komma till jobbet och vara omringad av små livliga söta gullepluttar. Och på rasterna är vi ute och då kommer fler barn springande emot en och kastar sig om halsen om en för de blir glada att se mig! Det spelar ingen roll att jag börjar tidigt på mornarn för den där glädjen kan man inte få på något annat jobb och jag är så glad att jag får dela denna glädje med barnen!

Dansen med A2 gick också super bra, en jätte gullig grupp jag har fått denna termin ;)


me and my sister

Puss från en glader Hanife!


25 augusti

Har jobbat idag mellan 07.30-16. Vi hade inskolning för 4 nya barn, jätte söta! Medan mina två kollegor tog hand om dem och pratade med föreäldrarna så lekte jag med resten av barnen ute. Tog mig även an vilan idag och blev en liten tuppis själv ;) hehe.

Nu är jag heeelt död! Väntar på maten och sen ska jag nog sova! 
Ha en bra torsdag! Puss



24 augusti

Jobblivet är slitigt men helt underbart! Älskar att vara på förskolan, bättre jobb kunde inte passa mig! :D Och på fredag börjar dansen jobbet också, riktigt spännande!
Va och käka på Olearys till middag med familjen, herregud va gott det va! Min moster och man kom nyss förbi och ska ta en fika vilket min andra moster också ska göra snart. Mys kväll helt enkelt blir det med släkten och familjen :D


brist på bilder..

Puss 


kaffe

Sitter och dricker kaffe med mamma innan jag ska bege mig mot Tove och hjälpa henne med flytten!

Cya Puss!


Google


jobb!

Idag va första dagen på mitt nya jobb som förskolelärare :D De va super kul och jag tror verkligen att jag kommer att trivas. Hur många kan leka eller ta en vila på sin arbetsplats ;) hihi  


En riktigt glad men trött tjej e jag idag!

Puss


Söndag

Gårdagen visade sig bli awesome! Jag och Amanda blev skjutsade till festen och sen stannade vi där till typ 3. Jätte roligt att se alla igen, va ett tag sen man träffade de gänget! Problemet va bara när vi skulle ta oss hem..tog mig 2 timmar från kungsholmen! Vi va tvungna att byta tunnelbana i fridhemsplan och när vi ändå skulle stanna passade vi på att gå in på Mcdonalds hehe ;) Där blev vi lite fördröjda då vi stötte på en gamal kompis..Vid 04.20 satt jag i alla fall på nattbussen..

Men om man bortser från hemvägen va kvällen hur bra som helst! 



Imorgon börjar mitt nya jobb på förskolan! :D
Puss!


lördag

Gårdagen kunde inte ha blivit mysigare! Om man bortser från regnet dock, fastän jag hade paraply blev jag dyngsur! usch de gillar vi inte..

Ikväll ska jag äta kräftor med familjen och sen troligtvis förbi några kompisar och hälsa lite på dom. Hälst vill jag lägga mig i soffan med en filt och sätta på en bra film..ingen lust att gå ut i de här vädret.. 

Ungefär som den här sötnosen har gjort vill jag göra!

Puss

regn!

Va roligt de är i Sverige när de regnar hela tiden, älskar det verkligen! Sommaren är ju inte riktigt slut än kan de inte bara få vara sol tills hösten kommer, är det för mycket begärt..

Känns som om jag jag suttit i bilen hela dagen haha. Skjutsade Jessica till arlanda och de va i princip kö hela vägen..seeegt gick de men hon hann ialla fall checka in i tid ;)


kan man få åka tillbaka hit tack!


dansa på dc

Kom hem för ett litet tag sen från några timmars dansande på danscenter med Angelica. Vi började med en afrostreet klass och den va as najs. Sen tog vi även en streetdance, modern och jazz klass. Afrostreeten och jazzen va klart roligast! Nu är jag så sugen på att köpa ett terminskort och bara dansa dansa dansa! De är verkligen livet!

Ett gulligt mongo..

Godnatt på er, Puss


du är gudomlig!

Det var jätte trevligt hemma hos Mikaela. Hon bjöd på lite smått och gott och vi satt där till tjugo över nio då jag skjutsate Jessica till stuvsta station. Hon skulle ut och jag ville hem och träffa pappsen! Åh va härligt det va att se honom igen!

Kära vänner jag är ingen tårtexpert och är väldigt kräsen på tårtor. Det får inte vara för mycket grädde, ingen banan i eller andra slämmiga frukter..marsipan e lite sisådär också..MEN jag har hittat min guldpärla! En godare mer perfekt tårta går inte att hitta på denna jord! Ända sen jag var liten och har blivit bjuden på kalas hem till Mikaela så har det bjudits på denna tårta, och den har alltid  varit lika god! Du är min och bara min för eviga tårta..♥

Puss

off to mikaela


en onsdag

Steg upp kl 9 imorse eftersom att jag skulle göra ett besök hos läkaren. Skönt det är att komma upp i tid på mornarna, man hinner så himla mycket mer på en dag än vad jag annars skulle göra eftersom jag gärna är en sån som kan sova till 12..hehe så underbart att sova!

Ikväll ska jag hem till Mikaela som blir hela 19 år ;) Grattis Grattis vännen! Kommer dock inte stanna där hela natten eftersom jag hoppas att pappa ska komma hem från sin bilresa från Turkiet ikväll! Hoppas hoppas hoppas att han kommer, har saknat honom så mycket! ♥


Du är bäst ♥


nya inköp



Älskar ryggen!

Den här sköningen fick jag på köpet när jag köpte byxorna! Snacka om att jag blev glad när hon i kassan sa att jag fick välja ett valfritt plagg för 199kr som man fick gratis när man köpte jeans :D Sånt gillar vi!

Puss

Picknick på verandan

Idag runt 12 tiden kom bästaste Tove hit! Vi fixade iårdning lite lunch och satte oss på altanen och hade picknick eftersom att våra planer om att åka in till Djurgårn sprack, då vädret inte va så roligt. Blev till att improvisera lite och det blev hur mysigt som helst! Där ute satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi jagade getingar som försökte äta upp vår mat! haha

På kvällen kom famlijen Svan över på fika. De missade nämligen min födelsedag så fick komma på fika idag istället. Bättre sent än aldrig ;)


Mumsig lunch!

Puss

2011-08-15

Hej på er!

Började dagen med en prommenad förbi hundstugan för att klippa Hugo ;) Efter de en snabb visit till Farsta och byta lite saker. När jag kom hem va det att gå och hämta Hugo på en gång. Efter de hem äta lunch och vid ett tiden plockade jag upp Mikaela så åkte vi till Skärholmen och shoppade en del ( ni kan få se de fina inköpen imorgon). Vid halv 5 åkte vi därifrån jag lämnade av henne och skyndade sen iväg till danssalen för ett möte med alla ledarna..

Tillsist kom jag hem men hann inte mer än satta mig vid bordet innna telefonen ringde och Jessica ville komma över och kolla lite film.

Så de va min dag, hoppas ni haft en lika bra :)


Hade lite roligt med webb cam..

Puss


2011-08-14

Hej Kära vänner!

Idag har jag städat mitt rum rekord snabbt eftersom Jessica ringde och ville ha med mig till Farsta C mitt under städningen ;) Hon köpte en jätte fin tröja och bara lite presenter för min del.
Imorgon blir det att gå upp halv 9 för att lämna Hugo till frisören hihi, han har blivit så långhårig! På kvällen blir de även ett besök förbi danssalen på lärarmöte. Lite grejer att stå i imorgon.

Jag o jess från i fredags :)

Kräftskiva!

Åhh herre min skapare va gott det var med kräftor! Varför är de bara säsong för de en gång per år!? inte okej man borde kunna äta de jämt så himla gott som de är!
Det var ialla fall SUPER trevligt hemma hos familjen Ljusbol. Dom hade fixat välkommstdrinkar, ostar och massa annat mumsigt tillbehör. Det var verkligen en perfekt kväll med massa skratt och minnen, och jag njöt av varje minut.


Lite skillnad på storlekarna på kräftorna va de..

Emel, Jessica och Anton!

Sol och skönt va det så vi kunde sitta ute :)

Nu blir det att somna till en film är jätte trött, godnatt!

Puss

there's a first time for everything

Zuuumbaa, zuumbaa va namnet på den nya tränings formen! Idag kl 10 på morgonen åkte jag till Hammarby sjöstad och deltog i ett zumba pass med Angelica. De va hur kul som helst men super jobbigt! Det rann om mig kan jag ju säga..Men det va definitivt inte sista gången jag gjorde de. Jag rekomenderar det till alla som vill svettas järnet och ha riktigt roligt samtidigt!

Igår va jag på Amba med Jessica och gänget. Det va riktigt trevligt, kom dock hem vid 4 och skulle ju upp halv 9 för zumba passet..en aning seg va jag..


( bilden är tagen från Angelicas blogg )

Trött tjej efter passet..

Snart blir det kräftskiva med härliga släkten! Mums! PUSS


all alone

Mamma åkte imorse på kurs och blir borta över natten. Syrran och jag har nu huset helt för oss själva vilket är as skönt! Är verkligen aldrig själv hemma. Har ju alla mina mostrar och mormor och morfar i närheten så känns ju tryggt :)

Har precis kollat klart på en Harry Potter film och ska korra lite till dansen innan det blir en till film ;) Är ju bajs väder ute så va ska man göra liksom..


Systrarna Ilhan ♥

Puss


2011-08-10

Åkte in till stan idag runt två för att kolla lite jobb, gick ganska bra och nu är det bara se om någon nappar :) Hoppas hoppas hoppas!
Annars har jag suttit och planerat inför danserna i höst..mycket att planera alltså nu när jag kommer få två nya grupper. Väldigt roligt är det men samtidigt mycket jobb.

Snart kommer Soffan över så ska vi ha lite film-mys nu när vädret e så tråkigt!


Kommer aldrig glömma dessa underbara 2 veckor med dig!

Puss!


2011-08-08

Idag blev det utav en slappdag, igen..haha men har känt mig lite krasslig så bäst att vila upp sig ;) Men ikväll ska jag nog in till stan på en liten fika. Kan ju inte vila hur länge som helst ;) Men lite mer sol vore trevligt tycker jag!


Mallorca med min bästa!

Puss!


lyckad middag

Igår hade jag tjejmiddag här hemma och det va hur mysigt som helst! Mycket skratt och prat blev det. Runt halv 12 drog några av oss till söder och satte oss på 54. Där dansade vi och skrattade ytterligare en hel del tills de stängde och då åkte vi hem. 

Tack så himla mycket underbara vänner för att ni gjorde denna dag till den bästa! ♥ 


Emma och jag



fina presenter fick jag!

utgång


Tack igen tjejer för kvällen, den va gryyyym!
Puss


nytt inköp!



Dessa goingar fick jag med mig hem från Scorett, för 250 kr! de kallar jag kap! :)

Puss


Fredag

Moster Jenny med barn va nyss på besök :) jätte trevligt va det att prata lite med dem och lyssna på gamla minnen.

Nu ska jag mamma och syrran åka på några ärenden i Farsta C och ikväll ska jag klippa mig + färga lite grann ;) Va häktiskt livet har blivit nu när man är 19..haha!



Puss


happy birthday

Har precis kommit ur duschen och ska nu fixa mig lite till innan alla gäster kommer :) har fått jätte fina presenter av familjen! Mycket nödvändiga saker som man inte tänker på att köpa själv :)

Ha en underbar dag allesammans, de har i alla fall jag planerat att ha. Puss ♥


19 år nu då..


dagen före den stora dagen

Kl tre idag ska jag möta upp Angelica i stan för en fika :) mysipys, vi lär ha väldigt mkt att prata om efter våra resor ;)

Tänkte även visa de jag köpte i Turkiet, blev inte mycket eftersom att vi hittade på så mycket annat roligt att göra, så shopping hanns inte riktigt med. men lite fick jag med mig hem i alla fall ;)




Väskan här fick jag av pappa som en tidig födelsedags present! jätte fin :)
Imorgon blir nämnligen Hanife ett år större..19..jobbig ålder men men lite kul att fylla år ända :)

Puss!

ett sorligt avsked och ett överraskande välkomnande

För några timmar sedan landade jag mamma och syster i Sverige..det va verkligen inte roligt ska jag säga. usch va man vill tillbaka, men det allra jobbigaste var att säga hejdå till pappa! Av någon konstig anledning blev det jätte sorligt och när syrran började gråta växte ju bara klumpen i halsen..Vet ju att vi kommer ses om några veckor men när man har haft så GRYMT kul i en vecka med kusinerna och familjen va det jobbigt att åka..

Vi blev mötta av min moster och lill kusinen på arlanda som körde oss hem. Trodde ju att de bara skulle släppa av oss hemma men nej där hemma blev vi mötta av mormor och mofar och resten av familjen Ljusbol! De hade lagat iordning tacos till oss och köpt frukost. Vi alla satt här hemma hos oss och åt och sen fikade. Hur gullig familj har inte vi? Vet inte vad jag skulle göra utan min familj, de är dom bästa jag har skulle inte byta ut dom mot nått i världen! puss på er alla! ♥


turkiet ♥


RSS 2.0