Påsklov

Då kan man säga att mitt lov har börjat då:) kommer nämnligen inte till skolan imorn eftersom att jag ska till sjödalsgymnasiet och få en håruppsätting av Jessica. De kommer bli som ett prov för henne så hoppas att det går bra att jobba med mitt hår :O
En rolig nyhet är att jag ska till LONDON PÅ TISDAG! :D åh ska bli så underbart skönt att komma bort lite. och jag åker med härliga personer dit så det kommer garanterat bli awesome!!!!

Idag va jag i stan med Ia och vi fikade:) super mysigt! äntligen att det blev av, har haft lite svårt att boka in någon tid tillsammans så det va trevligt. Hjälpte henne lite att jobba oxå och sen gick vi runt i affärer och jag tänkte köpa ett par jätte söta skor men dom fanns inte i min storlek:( MEN det blev en skit snygg jack/tröja ist, love it!


Min jacka är den som tjejen har längst till höger, fast i en annan färg. Har ingen kamera för tillfället så det fick bli en bild från google ;) men här har ni ialf en liten glimt på hur den ser ut, färgen jag har är dock mkt snyggare!

Nu ska jag drick upp mitt goda te och sen hoppa in i duschen, vi hörs mina söta vänner! puss

life is beautiful sometimes

Kan inte sluta le för tillfället:) helgen har varit underbar, umgåtts med härliga vänner! Fick reda på att det inte alls gick så dåligt som jag hade trott på matte provet, VG faktiskt wohoo! Har dock försökt plugga kulturhistoria i dag med Sofie, men de gick inge vidare då ingen av oss fattade nått, men men ska vrål plugga imorn och på tisdag.
På torsdag ska jag vara hår-modell för Jessica, de ska bli rooligt. Så kommer få ta ledigt från skolan vilket betyder att jag missar baletten..that sucks!

Imorgon ska jag ta en fika med min bästavän innan skolan börjar, har nämligen sovmorgon så då hinner vi sitta och snacka lite innan :) Nu är det läggdags som gäller puss!


bara 3 dagar kvar till helg

Då var måndagen avklarad och bara några till dagar att klara av innan man är ledig på fredag. Idag har det varit en rikigt bra dag faktiskt, har kännt mig glad och pigg ! hoppas att det håller i sig veckan ut:)

Satt precis och pratade med min kusin Nalan om att vi ska åka till London på påsklovet! hon hade hittat resor för 1000 kr tur och retur, ganska bra:) åh vill verkligen åka hoppas att det blir av.
nej nu ska jag kolla på medium. Puss!

Snart måndag..

..vilket betyder skola. Ja jag erkänner att jag inte är ett så jätte stort fan av skolan nu. Asså det blir liksom för mycket med allt, och just nu är det en sån period där bara allt känns för mycket! kommer dock några solglimtar då och då som gör att man blir på bättre humör (a) tack och lov! haha 

Kom nyss hem från min faster så sitter här propp mätt just nu, men ska snart gå och lägga mig och kolla på nån film eller nått så man orkar med skola:)

puss och godnatt!

Söndag

Den här helgen har varit riktigt skön faktiskt. Bara att vara ledigt över huvudtaget är så härligt!
Har pluggat matte större delen av dagen men har en paus nu eftersom att jag inte kommer vidare så måste fråga Gunilla (mattelärare) lite grejor imorn.

Veckan som kommer nu är inte en vanlig vecka eftersom att vi kommer ha små 9:or som ska ha intagningsprov till vår skola. Det betyder INGEN dans för oss! shit asså kommer få träna en del hemifrån så man inte tappar kondisen ;) haha

Snart ska jag iväg till min faster för att äta middag, vilket betyder turkisk mat! weeej de är så underbart! hejsvejs!


Vill verkligen tillbaka till detta underbara land när man sitter och tittar ut på vädret här..

Va redo för allt

I dag fick jag ett sms av min förra danslärare som frågade ifall jag kunde vikariera för henne nu på kvällen. Det var väl klart att jag kunde göra de eftersom att jag inte hade nått bättre för mig. Så åkte iväg vid 19.00 för att hålla en dansklass. Var helt oförberedd men det va kul ändå faktiskt, det är så himla sköna tjejer i den gruppen så det va bara kul, fastän jag själv inte mår så där jätte bra.

Imorgon ska vi dansa flamenco på DST, awesome! hoppas att min hals har blivit bättre, hoppas hoppas hoppas! nej ska sova nu mina vänner godnatt / H

Börjar känna av lite i halsen

Shit jag tror jag har blivit smittad av korven Sanna! har börjat få ont i halsen och blivit lite snuvig..inte okej detta. Men får väl kanska skylla mig sälv lite eftersom jag sov hemma hos henne igår natt(a) men de va välbehövt, har saknat min plutt!

Igår vart det en trevlig kväll med tjejerna, fattar dock inte att Anna Bergendhal kunde vinna alltihopa! Alltså de skulle ju lätt ha varit Darin eller Eric Saade. Deras låtar var ju hur bra som helst. Nej men de blir aldrig den man vill ska vinna.

Sitter och har precis ätit lite fruktsallad och dricker en stor kopp te, vill inte bli sämre, VILL INTE! Ska hoppa in i en varm dusch nu och sen sova bort de onda :) puss och godnatt!


Happy

Sitter hos min bästa korv!:D är så glad att man ÄNTLIGEN kan träffa henne, sjukdommar alltså..
Fixar oss för att sen dra vidare till nästa ställe :) ikväll kommer det att bli kul!


Du och jag korv


lördag

Igår hade jag en mysig kväll med Jessica. Vi gick och hyrde filmen Up och den va riktigt bra faktiskt! Vi pratade mycket om hur det skulle vara att bli barn igen, asså jag  skulle verkligen göra allt just nu för att bli liten. Känns inte som om man tog vara på den lilla tiden så som man skulle ha gjort...

..Neee tillbaka till verkligheten och de faktum att jag sitter med handduken om mig..kanske är bäst att börja välja vad jag ska ha på mig :S Ska nämligen på 90-års partaj ;) och sen blir det lördagsmys med melodivestivalen wohoooo!


Sommar bilder behövs nu

hörs vidare puss /H

Våren närmar sig!

De är så underbart att man har kunnat börja använda en tunnare jacka nu och converse! Trodde att jag skulle behöva gå med vinterjackan ända till sommaren...Men dom säger ju iofs att det ska bli kallare och typ komma snö!? neeeee de vill jag inte!

Skönt att det är fredag imorgon :) dock har veckan gått ganska segt känndes tyngt att komma tillbaka efter lovet. Plus att min bästakorv inte har varit i skolan, saaknar dig jue... bli frisk nu nu nu!

Har planerat in lite till påsklovet, om det inte blir så att vi ska åka utomlands med familjen. Men det kommer bli naajs oavsett vilket alternativ de blir :D bara 3 veckor kvar nu!

Godnatt på er


Grattis till min BÄSTA pappa!


Emel, jag och pappa


Hos jossan

Här kommer ett blogg inlägg hemifrån Josefine. Har precis ätit en super god middag med plankstek, underbart! Och gissa vad vi håller på med nu..JO vi doppar jordgubbar i vit choklad alltså hur sagolikt gott är inte de?
Nej nu har jag inte tid att skriva mer jorduggar väntar ;)
Kommer förresten bilder från dagen som ni inte vill missa, speciellt när jossan försöker visa sina skills på innebandy..:P haha Nej för er som inte vet är hon GRYM!

Puss / H

RaitanTaitan och Torvar

Dagen har sett ut så att jag har gått i stan med Jessica och shoppat en del. Det var så behövligt, har inte gjort de på jag vet inte hur länge! Så det blev ett par kassar, me like! :D
Efter de mötte jag upp Tove så åkte vi hem till mig och snackade en massa tills att vi insåg att klockan hade blivit rätt mkt och vi hade inte börjat med middagen än..haha så det blev en liten senare middag med kalsone, MUMS!
Sen vart det mer prat och desperate housewives :D yes det har äntligen börjat igen!

Just nu sitter vi och lyssnar musik samtidigt som vi tittar vad det finns för skumma namn i kalendern, asså kom igen vem heter Tribultius? eller Bartolomius? Nej det finns sånna annorlunda namn i kalendern. Om dom namnen kan finnas borde ju mitt kunna göra de eller?

Imorn blir det att gå upp kl 7 eftersom Torvar ska till mariestad och fick en tiiiidig tåg biljett. Men de är ju bra att öva sig lite att gå upp tidigt eftersom att skolan börjar snart...

Godnatt säger vi nu!


What's wrong with me?

Asså nu har jag mått lite sisådär sen i lördags, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Det är skit jobbigt för ena stunden mår jag lite illa men samtidigt äter jag som vanligt..Så fattar ingenting, men kul är det inte! Finns en person som jag jätte gärna skulle behöva prata med och träffa så kanske lite av de jobbiga släpper, men det är lite svårt eftersom att hon inte är hemma :/

En sak som verkligen har kommit fram den här veckan är också att vi tjejer kan vara väldigt jobbiga och avundsjuka. Eller det har man ju alltid varit med om och upplevt själv men bara under den här veckan har det hänt saker. Vissa roliga och skrattretande andra inte. Jaja men det är så vi fungerar ibland.

Imorgon ser planerna ut att jag ska tillbringa hela dagen med Tove. Hon ska hem till mig och så ska vi laga mat tillsammans och ha det mysigt!

En rätt så gammal bild på Tove, men ja hon är söt den sockerbiten så det spelar ingen roll!

PUSS

RSS 2.0