Packar för fullt..eller inte?

Det var meningen att jag kom upp hit till mitt rum för att jag skulle börja packa inför imorn då jag drar till Fagersta med min älskade Jessica. Meeen det blev inte rikigt så..fastnade liksom här vid datan och har bara skrivit en rad på min packlista vilket lyder: "Packlista till Fagersta" haha japp sen är det blankt. Så efter detta inlägg ska jag verkligen börja så jag slipper det imorgon. Då blir det nämnligen schteek innan bussen går kl.17 och då vore det skönt om allt var packat och klart! ;)

Körde halkbanan idag förresten och det gick jättebra! Det va faktiskt skit roligt, va väldigt nervös men det försvann så fort vi började. Super kul faktiskt till alla ni som planerar att ta körkortet och inte har varit där än :)

Midsommar för 2 år sen i Fagersta


prommis

Ska nu gå och möta upp Jessica för en prommenad. Hon väckte mig när jag låg och halv sov i sängen hahha så nu är det dags att vakna till lite. Caio!


Baby goodbye!

Om några timmar sitter min bebis på planet på väg till ett annat land! ÅH jag kommer sakna dig något enormt<3333

Igår var jag ialla fall nyttig. Började med att städa hela mitt rum och sen tränade jag, bra visst:) Får se vad denna dag har att erbjuda, vet i alla fall att jag snart ska ta en liten tupplur eftersom att jag vaknade typ halv 9 då sanna skulle upp, ville liksom inte ligga kvar och sova när hon skulle börja packa. Vet ju att hon är lite flygrädd så det kändes bra att vara med henne så länge som möjligt!

Ne tupplur va det ja..hejsvejs!



GLÖM INTE...

att ni kan läsa Sannas nya fina blogg också-->här

Lördag

Har nyss lämnat min fina underbara vän hem för att hon ska packa inför imorgon då den ungen sticker till Portugal!! Asså jag vill också, kommer sakna dig något enormt! <333 Kommer typ bomba din mobil idag och imorn på morgonen, bara så du vet ;)

Idag vet jag inte annars hur planera ser ut mer än att jag ska städa rummet och kanske ut och springa. På Måndag kör jag halkbanan, ahh lite nervöst asså, och på tisdag åker jag till Jessicas land och kommer hem på fredag. Då är det är dags för mig att packa inför Turkiet!! weeej :D

Jag älskar dig


Midsommar

Har haft en riktig trevlig midsommar! Vi har inte firat det på typ två år eftersom att vi har varit utomlands då, så nu vart det ett rejält firande! Och för första gången firade jag med min Sanna :D Det började med att vi åkte till Torekällberget med familjen, min moster Saras familj, mormor och morfar och Sanna såklart men hon ingår i familjen ;)
Efter ett antal lotter och sockervadd åkte vi alla hem till mormor och morfar och grillade, super gott va det! Där lekte vi med mina kusiner och hade trevligt sen vid typ 10 åkte vi hem och jag och "Jinna" gick en prommis och plockade 7 olika blommor som vi ska lägga under kudden för att drömma om våran prins..ehh aa vi får se om detgår da!
Här kommer ialla fall lite bilder från dagen:






Hoppas ni hade en fin midsommar, de hade i alla fall jag !

Waka waka

Bjuder på en riktigt bra låt innan jag ska lägga mig och kolla på sex and the city, Nattinatti
Shakira-waka waka

en utslagen Hanife

Idag har varit en av mina bästa dagar på länge! Jag har haft så roligt med Soffan i Nynäshamn. Vi tog tåget som gick 07.50 från stuvsta och sen va vi framme typ 9. Dock tog det typ en timme att ta sig till klipporna eftersom att en viss person - nämner inga namn..- visste vägen perfekt, nej det gjorde hon inte. Vi gick och gick och gick och drog dom tunga väskorna i evigheter. MEN tillslut kom vi äntligen fram och jag kan säga att det va såååå värt de! Så otroligt fint det va där och vi hade ju en del mat med oss så det gick ingen nöd direkt haha. Nu har vi alltså solat som galningar och umgåtts från morgon till kväll. För efter vår lilla utflykt åkte vi hem till Sofie och badade i hennes pool också, underbart skönt att få doppa sig lite eftersom att det var alldeles för kallt att bada i havet:)

Nej nu får ni njuta lite av bilder från idag. och eftersom att jag hade med mig kamera så får ni bilderna på en gång:P (inge illa menat poffy)

kvällen innan så packade vi

En trött Sofie..

..en ännu tröttare Hanife..

tiidigt på morgonen och allt är packat o klart!

första stoppet- Älvsjö

Framme i nynäshamn

När vi hade gått fel andra gången stannade vi för lite bilder ;)

Första bilden äntligen framme!


Massa gott!


blev en del bilder men men de är härligt, kram på er!

På väg

Snart så ska vi hoppa på tåget, det trodde ni inte att jag skulle vara uppe den här tiden på sommarlovet!? inte jag häller kan jag ju säga :P försöker skicka bilderna till min mail som vi äntligen har lagt in på datan men det verkar inte vilja gå, blir så ledsen..
Men nej nu måste vi packa ihop det sista! åhhhh sola, bada, underbart sällskap det kan inte bli bättre. Vi ses på klipporna ;)








Puss och kram jag hatar banan <3

sooool

Idag har jag minsann legat och solat vid långsjön med Josefine:) Planen va egentligen att åka till flottsbro för de e jätte mysigt-där va vi nämnligen där förra året och hade väldigt mysigt. Men bussarna dit går ju aldrig så vi tog något närmre.

Efter allt solande åkte jag och Sofie och handlade inför imorn då vi ska schteeka i nynäshamn hääääärligt!!! Asså bara massa nyttigheter.. höhö
Nu håller vi på och hackar och packar för fullt för sen måste vi sova för tidigt ska vi iväg imorn ojojoj kl.8.20 ska vi åka, de blir kul!

Sofie har nu lovat att avslutnings bilderna ska in också så kanske slänger in ett till inlägg innan vi lägger oss:D 

weej hejsvejs!  

kvällen

Måndags kvällen slutade med att jag satt hemma hos Emma på hennes altan. Där satt vi med filtar och snackade några timmar tills mamma o pappa kom och hämtade mig. I bilen fanns även min kära syster som har varit borta nu i nån vecka, saknat henne faktiskt. Och hon har blivit så jävla BRUN! asså pepparkaka i ansiktet. det va ju då inte så kul höhö, nu gäller det att ligga i med solandet :P

Snart går jag på en sådan strand i samma land! :D

Godnatt alla söta!

Måndag

Just nu sitter jag med ett leende på läpparna och det finns goda orsaker till det.
För det första hade jag en så trevlig dag med Anna inne i stan, super mysigt att äntligen träffa dig igen stumpan!
För det andra så har vi bokat en resa till Turkiet :D :D den 6 Juli drar vi wiihooo!
För det tredje så kom min lön idag och det var mer än vad jag hade trott så nu har man lite cash i fickan :D
och för det fjärde så består denna veckan av bara roligheter. Ska träffa fina människor och bara ha kul! I love it !

Nu ska jag äta innan jag ska iväg på andra roligheter :)

Dessa underbart söta shorts fick jag med mig hem från stan och dom kommer från Zara. Ett par örhängen på rean blev det oxå!

kväll

Efter mötet som bara blev med mig, Saga, Stina och Sofie så gick jag och soffan till donken och tog oss en varsin paj. mmm va gott det va eftersom att vi frös lite och dom va alldelles nygjorda. Där satt vi och snacka en stund tills vi begav oss hem, japp jag gick hela vägen hem fastän jag visste att jag kunde ringa om skjuts, duktigt va ? :)

Vi bestämde i alla fall på vägen att vi ska åka till nynäshamn den här veckan för att schteeka på klipporna :) härligt eller hur!

Har planerat att träffa den här korven också, va ju länge sen gullet!


Helgen

Denna helg fick jag sovsällskap av Sanna :) Vi har hyrt film och haft en mys helg. Fast i lördags kväll vet jag inte vad som hände, asså vi fick flipp eller nått hahah aa de va stört! Skrattade så jag trodde jag skulle kvävas..hahah
Självklart tittade vi på kunga bröllopet, det va jätte fint! :)

Idag vaknade jag lite tidigare än vad jag tänkte mig :P på grund av en viss person tappade mobilen i golvet så jag vaknade, men det va lika bra. Jag gick nämnligen ut och la mig på altanen då i solen och där har jag legat tills nu, kl 4 :) Sommar ska vara sommar och det betyder soooola så mkt du kan !

Ikväll ska jag på lärarmöte med dansen, så får se hur länge det håller på och vad som händer efter.

mmmm..

( Bilderna är från i fredags när jag åt världens godaste jordgubbar! )

 

Nu ska jag gå in i duschen innan maten är klar och jag ska iväg.

"Bra tack hej"! (bugar också)


Fika med Ia :)

Har äntligen kommit hem från stan, det tog en halvtimme att komma till stuvsta med pendeln när det egentligen tar 13 min!? åh va irreterande men men nu är jag hemma och ska snart sova. Tänkte bara lägga upp lite bilder från min mysiga fikarkväll med favoriten!
Började på espresso house med varsin frapino. Därefter en prommenad vid vattnet mot djurgårn och sen fortsatte vi ner till östermalm och sen hem. Det vart helt enkelt en kanon kväll!


min söta vän


melon och jordgubbs smak=super god!  Lite vila på bänken under prommenaden :P och det va meningen att det skulle bli lite fler bilder på vägen men självklart skulle batterierna ta slut...

Godnatt

Torsdag

Så fort jag vaknade åt jag frukost, bikinin åkte på och sen åkte jag till Jessica. Där har vi legat och solat hela dagen och hoppat lite studsmatta hah än finns det lite barn i oss :) Sen gick vi en prommis till mormor och morfar för att hon skulle jobba och behövde lite mat i sig innan.


Nu ska jag käka och sen ska jag möta upp Ia i stan, det ska bli en fika mysigt mysigt! puss på er

16/6

Klockan är nu 00.00 och jag är jätte trött! Förstår inte varför jag blev så trött var liksom hur glad och sprallig som helst för typ en timma sen. Så det är väl bara och säga godnatt och hoppa in i sängen :)

♥---Jag älskar dig---♥
(du vet vem du är)

sammanfattning av de senaste dagarna

Måndag

Då övningskörde jag till Flen där mina släktingar bor och där spenderade vi hela dagen/kvällen. Det var super mysigt för det va nu ett tag sen vi va där. Pratade lite om ifall vi skulle göra nått i sommar tillsammans och det hoppas jag verkligen blir av.

Tisdag

Åkte pappa, mamma och jag till turkiska ambassaden för att få information till att göra min syster och mig till turkisk medborgare. Men det visade sig att vi redan var det eftersom att vi har en pappa som är turk :) så där ser man, de vi måste fixa va typ personbevis och lite grejer men det var ju inte så svårt :D
Efter de mötte vi upp Emel som var på skansen med min mosters dagis och vi gick då runt lite där. Sedan gick vi och käkade lunch på Josefina's - åt btw en suuuper god cesarsallad!
Efter åkte jag hem till Angelica där vi pratade, åt och kollade sen på bio. De börjar nu bli en utav våra grejer vi gör tsm haha. Rekomenderar ialla fall ALLA att se STREETDANCE!!!! den va mega bra.

Onsdag

Idag ska jag övningsköra med bilskolan. Men just nu ligger jag och steker i solen, det är ju faktiskt super varmt nu, nästan dags att ta fram vattensprutan asså :)

Detta är vad jag har pysslat med några dagar på lovet, hoppas ni alla har ett riktigt skönt lov också! puss


Naglar

Har precis fixat mina naglar och det blev ganska bra faktiskt :) Nu ska jag göra iårdning mig lite snabbt så jag är klar när pappa och mamma kommer hem för då ska vi åka till Flen. OCH gissa vem som ska köra- JAG!

Puss på er!


Utflykt?

Vaknade av ett telefonsamtal där det frågades ifall jag ville vicka för en dans klass idag, men eftersom att vi ska till Flen idag och hälsa på så blev det tajt med tid, så fick tacka nej.

Bild från ettan


En lördag kväll

Idag har jag dansat lite med Soffan ;) det blev faktiskt lite träning och inte bara prat och flab som vi annars e ganska bra på..hehe
Efter middagen åkte jag hem till Lydia där några sköna mäninskor fanns. Satt och chilla där ett tag och kollade faktiskt på fotbolls matchen, oj jag vet! haha men det kan vara ganska roligt ibland -faktiskt :)

btw nu är det inte långt kvar tills jag är 18! ahhhhhh längtar som en galning :D:D:D:D

puss!

(väntar fortfarnde på bilderna från skolavslutningen, så ni får en från i julas så länge :P )


Fredag

Gårdagen blev riktigt mysig. Började med att vi hämtade upp Jessica och sen fick vi skjuts till Emelie där Sandra också var. Vi satt och solade på hennes balkong och snackade en del. Finns alltid nytt saftigt gossip när jag träffar dom brudarna :) hihi
Efter de åkte jag och Jessica och hyrde film, och svullade lite hemma hos henne. Sen åkte vi till mig och fixade oss innan vi skulle möta upp Josse, Emelie och Sara för att chilla lite med några fler kompisar. Kvällen blev rikitgt mysig och fick skjuts hela vägen hem också efter det, tack så mycket för de! :D



bilderna tagna igår innan vi åkte iväg :)

soooommarloooov!

ÄNTLIGEN! Nu har vi äntligen fått vårt efterlängtande sommarlov, så underbart! Och första dagen på lovet spenderade jag med angelica. Skratt, gråt och shopping kan man sammanfatta gårdagen med :)

Det började med att några brudar från klassen åkte hem till Emma och grillade på kvällen, super mysigt hade vi, tråkigt att det inte vart hela klassen dock men det va trevligt ändå :)
Angelica följde sedan med mig hem och sov hos mig, vi låg och snackade långt in på småtimmarna tills vi båda helt plötsligt somnade, haha surpirse?
Morgonen därpå ville vi hitta på något roligt så vi bestämde oss för att åka till Barkabys outlet. Vi hade flyt med både pendeln och bussen och hon hittade ett par skor och jag en skin jacka så allt flöt på bra. När vi väl bestämde oss för att åka hem så började kaoset.
Det började med att det började regna när vi väntade på bussen som aldrig kom. Sen när vi kom fram till tåget så märker Angelica att hon inte har sin plånbok! panik. Så vi fick panik och åkte tillbaka till outletet för det fanns inte så många alternativ liksom, hon hade allt i sin plånbok- allt!
Vi fick vänta en kvart på bussen tillbaka och när vi kom så tänkte vi springa in på en affär som vi trodde att den skulle ligga i men vi tänkte att det inte skadade ifall vi gick precis samma väg som vi gick innan vi åkte hem. och som tur var låg den i den första äffären vi gick in på! Expiditen hade tagit hand om den och allt låg kvar. Vilken lättnad säger jag bara, och vi kommer inte att åka tillbaka till de stället på ett tag, kan vägen innan och utantill nu liksom :)

Som belöning till oss gick vi på bio efter. Vi såg Sex end the City 2 som var skit bra:) Det vart alltså en impulsdag med massa känslor och skoj på samma gång! Tack för en härlig dag gumman!

Nu har jag lite brottom ska hämta upp Jessica och sen förbi Sofie för att hämta mina grejer och sen ska vi hem till Emelie. Så måste kila men kommer att lägga upp bilder från skolavslutningen och på Jackan :) puss!

söndags kväll

Kvällen slutade med att jag, mamma och emel körde upp till stuvsta för att hyra film och efter mycket velande blev det till slut Göta Kanal 3 av någon anledning ???? VARFÖR? världens sämsta film jag döööör! se den inte säger jag bara!

Nu ska jag kolla klart på kärlek på menyn som är värd att se ialla fall godnatt pussen!

Nej nej nej!


syskon - söndag

Idag blev jag väckt kl 10 av min syster som sa att jag behövde gå upp ifall vi skulle hinna shoppa innan affärena stängde. En av presenterna jag gav henne är hon fyllde år var nämnligen att ha en syskondag där hon fick bestämma all och jag skulle göra precis de hon sa, visst e jag snäll ? ;)
Hon ville ialf åka och shoppa lite så då gjorde vi de och detta kom jag hem med :

 




















Vit t-shirt från lindex 99 kr
Svart byxdress från Cubus 199 kr

Svart geomskinligt linne H&M 199 kr
Armband H&M 69 kr

Är väldigt nöjd med alla inköp. Vi lunchade ihop oxå och avslutade med en kulglass, mumsigt. När vi kom hem la jag mig en stund på altanen och solade och råkade faktiskt somna de va riktigt skönt :) Nu ska vi äta grillat och sen vet jag inte vad kvällen ger, nått mysigt ska vi väl hitta på.

puss

danslördag

Ska snart bege mig mot danssalen i huddinge tillsammans med Sofie, Stella och Maria :) där ska vi dansa så att ryggarna går av, tydligen.. hahah dom hade vart där igår och dansat och Sofie berättade för mig att hon har super ont i kroppen idag oopps hur kommer jag må imorn??? varför jag inte va med igår va för att jag va på mottagning till en av mina släktingar :) det va jätte mysigt och trevligt och snacka om att det fanns MAT! omg de va mat överallt, men de e en av de miljoner saker som är fint med att ha en släkt från turkiet :)

Kanske ska berätta va det är vi 4 håller på med. Vi har alla dansat ett bra tag på en dansskola i huddinge och nu har vi slutat att dansa själva men undervisar andra barn som e yngre. men nu har vi bestämt att vi oxå vill vara med på uppvisningen så vi ska sätta ihop nått riktigt grymt tsm och förhoppnngsvis blir det så bra att vi vill visa upp det :D

Nej nu har jag inte tid att skriva ska iväg nu, måste hinna slänga i mig nått först..ne logga ut va det! puss

Torsdag

Vi har de absolut underbaraste lärarna på STEG! Det går inte att beskriva hur mkt dom betyder för en. Tillexempel vår engelska lärare som bjuder hela vår klass på fika på Josefina´s ? asså kan man säga nått mer plus att vi alla fick en liten personlig hälsning, hur gullig e inte hon :) Några bilder från de:

(bilderna tagna från emmas blogg)

Sen har vi vår Dans historia lärare som bara är för go, så otroligt ödmjuk och varmhjärtad! otroligt tråkigt att han ska sluta :(

 

hah bild från i vintras

 

Sen får vi inte glömma våran klass mamma vår Jazz lärare. Så gullig mot allt och alla!

Men och andra sidan längtar jag som en galning till sommaren och vill bara sluta skolan, men vill inte att dom ska sluta..

snart så

Sommarlovet är inte långt borta, ialla fall nått att längta till...


du är en underbar vän♥

RSS 2.0