Skiva!

Ikväll blir det första skivan för i år!! Kul ska det bli, hade dock varit ännu roligare om jag verkligen hade kunnat köra all in men eftersom jag har ett balett solo att visa imorgon bitti så går det inte. Vill ju kunna prestera bra på de liksom så får inte vara allt för trött ;)

Dagen för övrigt har varit riktigt bra, hoppas ni haft en bra dag! Puss


sista dagen på lovet

Idag är det måndag kära vänner och det betyder sista dagen på ett underbart påsklov :( Känns nästa som om man har haft sommarlov på grund av det fina vädret! Jätte skönt har det varit

Idag har jag legat ute i solen hela dagen, men inte bara slappat utan faktiskt både läst engelska boken och pluggat religion! Duktigt va ? ;) Hade sällskap av Emel och Lisa vilket var mycket trevligt.

Nu blir det till att plugga ytterligare och sen kanske en prommis på de. Hoppas eran dag har varit bra! Puss


Bild på mig och Josefine från i fredags, hoppas du hade det kul hjärtat!

glad påsk!

Började med att jag fick ett stort påskägg imorse muuums! Åkte sen till Farsta C med Jessica för att hon ville ha nått nytt i garderoben men slutade med att jag kom hem med ett fint halsband itsället och hon hitta inget :P

Runt 4 åkte vi hem till mormor och morfar och firade påsk med resten av släkten, mycket trevligt va det!

Gårdagens firande blev väldigt väldigt lyckat! Jag hade så kul hela kvällen, fastän mina fötter höll på att dö! Ska aldrig mer ha dom klackarna så länge en till kväll..haha!

Hoppas ni haft en underbar påskhelg, de har i alla fall jag haft! Puss


Kvällens outfit

Här kan ni se mitt halsband jag köpte idag!

jag o syster

Nu bär det av..

...till jossan! Ska fixa mig det sista där innan vi åker hem till Emelie där vi ska chilla lite innan det bär av till la City! :D

Ha en trevlig kväll♥


Långfredag

Stressig dag känns det som om det kommer bli idag, eller så är det bara jag som stressar mig i onödan.. Så mycket som jag vill göra hela tiden men tiden räcker liksom inte till :( Idag har jag planerat att göra lite på mitt balett solo, plugga, åka och handla en liten grej till en viss person, och sen gå över till Jossan för att fixa oss tsm innan det blir utgång! Ni förstår att jag har lite att stå i alltså..

tjejen till vänster ska jag ut med ikväll, hehe de här ska bli kul!

Josefine Liiv, tänk att jag har kännt dig i princip hela mitt liv-min barndomsvän! Fastän det har gått månader, år innan vi setts ibland så kan vi fortfarande umgås och ha kul tillsammans som om månaderna och åren aldrig kommit oss imellan. Känner på oss att vi kommer få det riktigt kul ikväll, precis som när vi umgicks när vi var små :)

Vi ses ute i vimmlet ikväll Puss!

Yeeees

Äntligen hittat min studentklänning!!!! Gissa om jag e på bra humör :D men bild på den får ni se till studenten inte innan hehe :) Puss

Fullspäckad dag

Dagen började med att jag åkte in till stan vid 12 och mötte upp Ia och Jennifer. Vi skulle nämligen länsa Stockholms ALLA klädaffärer efter en studentklänning! Vi gick verkligen in i varenda kläd butik som vi gick förbi. MEN tror ni vi hittade nått eller?!?!??! NEEEEEJ! 3 tjejer som letar riktigt intensivt efter en ynka VIT klänning men hittar inget,.. nått är börjar bli fel på världen alltså. Aja ska göra ett nytt försök imorogn med mamma i Kista gallerian..Hoppas verkligen att jag hittar nått, annars kommer jag få gå i ett vitt lakan på studenten..

Vi åkte hem vid 5 och direkt då åkte hela familjen till Mormor som fyller år idag! Grattis fina mormor♥

När jag sen kom hem skrev jag klart mina 6 läsloggar och damsög rummet, känner mig lite duktig (a)

Nuu blir det bb ;)

Puss!

Bjuder på två härliga vår bilder på mig och Mikaela från vår mysiga dag i Måndags !


Sooool

Jag sitter och läser ute på altanen, pappa eldar och solen skiner! Kan inte bli bättre alltså! :) Ikväll ska familjen och släkten hem till min moster och fira hennes man som blir 40, trevligt trevligt. Sen efter de drar jag, Jessica och Linus till gaudi på drinkbjudning! Dagen/kvällen kan inte se så mkt bättre ut! PLUS att det nu är påsklov i en vecka naaasajs! PUSS

i väntan på..

..MIKAELA sitter jag och mamma och tittar på talang 2011. Ganska roligt faktist :)
Idag när jag kom hem så satte jag mig i solen i 40 min och läste lite. När jag kom in såg jag att solen minsann hade tagit lite haha, eller va tycker ni?


Idag fick jag även min STUDENTMÖSSA!!! lycka säger jag bara :D :D

Ha en trevlig fredag, Puss!

Fika hos moster

Sitter just nu i min mosters soffa och ska snart fika. Jessica är även här och klipper :) Va mysigt det är när det börjar bli varmare ute och man kan sitta med altan dörren halvt öppen ,och så springer min lillkusin ut och in och spelar fotboll. Hahah ja mysigt e det här i alla fall, hoppas ni haft en trevlig torsdags kväll! Puss!

dagens Vill ha

När jag kom hem från skolan satte jag mig direkt med svenska nationella prapprena och började läsa..imorgon smäller det ju hehe!
Vid halv 5 fick jag skjutsa Emel till huddinge där hon skulle fixa linser. Medan hon höll på med det kunde jag inte hålla mig och gick in på H&M..Såklart när jag går in i en klädbutik hittar jag nått och denna gång va det en undeeeeerbar byxdress och en sport bh i najsiga färger! Dom två var bara tvungen att följa med mig hem :D Ni får bild på dem imorgon har ej hunnit tagit.

Appropå byxdresser så har det blivit väldigt populärt och det säljs hur många som helst i olika former och färger. Helt klart blir man inspirerad och speciellt när det är ett så himla skönt klädesplagg! Här är några favoriter att inspireras av :)





Puss!


Ny design!

Juste va tycker ni om min nya design? Fiiin va :D allt har min fina vän Ia gjort, tack för det hjärtat! Kanske ska byta bilden dock får se, men annars e ju allt toppen !

Nu blir det att kolla klart på bb sen soooova!

Puss

valborg?

Va ute och gick med min hund nu på kvällen och så kände man doften av eld. Då var det grannen som stod och eldade på tomten och genast då fick jag vår känslor och valborg känsla. Nu när jag tänker efter så är det inte så långt kvar till valborg, bara några veckor ! Vad den här terminen har gått fort alltså, tror inte man inser hur lite det verkligen är kvar innan skolan är över..


Valborg i ETTAN firade jag med dessa härliga brudar! Känns som om bilden togs igår men det är liksom 2 år sen! gaaalet..

Det va bättre förr - En klyscha som inte kan sägas för många gånger

Puss

Måndag kväll

Ett stressmoment avbockat! känns så himla skönt när man kan bocka av saker som har legat och stressat en under en tid. Nu är det bara svenska skrivdelen kvar och två stressmoment e borta!

Måste ju bara säga att det va riktigt varmt ute idag när jag gick hem, våren är verkligen på väg! Underbart!


Jag och Mikaela från i lördags

Nu ska jag läsa min bok så den blir klar någon gång- ytterligare ett stressmoment! PUSS

Happppppyyyy

JAG ÄR SÅ GLAD JAG ÄR SÅ GLAD JAG ÄR SÅ GLAD JAG ÄR SÅ GLAD JAG ÄR SÅ GLAD!

Bildbomb från i Lördags när vi firade Tove!


Jag och Mikaela

madde o amanda





Födelsedagsbarnet!





Det va en liten inblick på vad vi gjorde i lördag, hoppas eran helg va lika lyckad som min!

Godnatt !

Söndag

Våren har verkligen börjat komma nu :) har suttit ute en hel del idag och fikat tillsammans med mormor och morfar! riktigt mysigt va det och vår känslor som satan fick man ju. Satt i t-shirt och frös inte ett dugg!

Har även övat på mitt tal, ska kännas så skönt när detta är över..Så på fredag har förhoppningsvis en tung sten fallit från mitt hjärta ;)

Micha, jag o Emma :)

PUSS

Lördag

Vaknade av mig själv runt 10 imorse, ovanligt med tanke på att jag brukar sova till typ 12 när jag väl får sova ut haha! Skönt va det i alla fall så har kunna öva på mitt tal nu som jag ska hålla på måndag..känns inge bra alltså men de e som det e och man får hoppas på det bästa!

Ikväll blir det utgång och roligheter ;) kan inte avsjöja för mkt..:P
Hoppas ni får en hälig lördag i det fina vädret! PUSS


Dansklass från Umeå

Torsdag

Får börja med att säga att det inte är okej att vara så här trött! jag har ju föfan inte gjort nått och ändå är jag så fruktansvärt trött, varför? nej har så mkt att göra men orkar ju inte med det för vill bara lägga mig och sova nu!

Det jag måste göra innan jag kan inta sängen är att öva på mitt tal, duscha och läsa lite ur svenska boken..mm känns som om det kommer att ta ett tag innan jag får sova..

Jag och Jennifer i Turkiet. VILL HA SOMMAR NU NU NU !

Onsdag

Hej mina kära vänner!

Efter en ganska dålig start på veckan så ser det ljusare ut efter idag. Vet inte varför men har vart på väldigt bra humör :D allt idag har kännts så lätt om man jämför med tidigare dagar, tummen upp för de!

Jag och Sofie har även fått våra biljetter nu till resan!!!!!! inte långt kvar nu alltså, den 14 juni smäller det :D weeeej :D

Och nu mina damer och herrar blir det svenska tal att skriva :D weeeej --> noooooot hahaha, väldigt torr humor men när man e på bra humör är allt roligt :P

Jag och mikaela under min 18årsdag :)

Tisdag



GRATTIS TILL FINA FINA TOVE SOM BLIR 18 IDAG!!!!!!!! Äntligen är du stor och vi kan ut och festa tillsammans, som vi har längtat! :) Hoppas att din dag blir lika underbar som du och att muffinsarna smakade mums imorse ;)
I helgen får vi köra hårt! :D Grattis igen ♥

Just nu har jag håltimme och vet inte riktigt vad jag ska göra..borde skriva på mitt tal men allt e hemma och har inte skickat nått till mailen så de e ganska kört. Kanske ska läsa lite men då kommer jag bara somna, vad ska man göra i 3 timmar då??

Puss

Who is?


Måndag

Dagen kunde ha vart bättre, va as trött imorse till att börja, och sen bara en allmänt dålig dag...Allt har dock sina orsaker men de e jobbigt när det händer.

Har just nu eget arbete och ska väl få nått gjort där med men orkar inte höhö. Vill gå hem och sova bara men när man kommer hem måste jag skriva på mitt svenska tal..dryg dag alltså!


Söndag

Idag har jag varit rätt duktig. Städat mitt rum och skrivit en del på mitt svenska tal :) Mormor och morfar va våra middagsgäster ikväll mycket trevligt och maten hade min lilla syster lagat helt själv, lasagne, riktigt gott!
Efter de åkte jag in till stan och fikade lite..ja nu väntar ett nytt avsnitt av BB

Ibland blir det inte alltid som man har tänkt sig, livet tar en på en annan väg och ibland kan det vara riktigt sårande

Sov gott alla söta!


Lördag

Igår va Tove, Amanda, Madde och jag på en spelning i haninge. Det va trevligt och dom va sjukt duktiga alla band!
Efter de skjutsade jag Madde o Amanda till tuben och sen åkte jag och Tove och "fikade" på Mcdonald´s. Hahha det blev två cheesburgare, en mellan pommes med dipp och meningen va en varsin glass med oreo smak men ha gav oss en daim istället så vi bad om en ny, vilket vi fick men han tog inte tillbaka den andra glassen så blev att dela på den sista också då ;) Mums va det!

Bjussar på två bilder från i fredags




Ikväll blir det en hemma kväll, mys mys! PUSS

RSS 2.0