Mys måndag

Den här dagen har vart hur skön som helst! Vädret har varit bra, jag har känt mig på topp, ja dagen har bara känts bra helt enkelt :)
Just nu sitter jag framför tv och gosar med min söta vovve!


ännu en söndag

Fredag
Va jag ute med mina arbetskollegor. Det visade sig bli hur roligt som helst, riktigt sköna människor de där ;) Jag mötte upp Johanna och Sara vid medborgarplatsen och så begav vi oss till biljard hallen för att vänta in de andra. Eftersom dom va lite sena så började vi tre att spela och herregud va roligt de va haha! Ingen av oss kunde reglerna (eller spelet) riktigt bra så vi hittade på egna allt eftersom XD
Vid 10 när resten hade kommit drog vi till underbara bar. Där blev det dans och mer skratt. Hatar dock när killar ska komma o ragga på en när man bara vill ha kul med sina vänner..usch..Om man får dissen första gången så lägger man ner sen! Men nej tydligen inte..Men om man ska sammanfatta hela kvällen/natten så va den riktigt bra!

Lördag
Blev en fika med fina Ia på dagen och bio på kvällen :) en super mysig dag blev det.

Söndag
Familjen åkte och hälsade på min faster som kom hem från Turkiet i veckan. Har inte sett henne på flera månader så de va trevligt :) Och som alltid blir man bjuden på så god maaat! Hon hade med sig yaprak (vinbladsdolmar) tillagade i Turkiet o herre min guuuuuud va goda dom va!!!


Ja de va min helg!

Puss


Mot söder!

Är på väg in till söder för att möta upp mina arbetskollegor ;) det blir först lite biljard..uhm får se hur de går :p och sen skulle vi till nån krog :) hoppas på att det blir trevligt!

Puss


I väntan på bussen..

Står just nu och väntar på bussen som ska ta mig till jessicas salong där hon ska färga mitt hår. Jag har så tråkig färg så ska få lite mer höst varma färger :) såååå kan bussen komma eller...!


2011-10-26

Nu känns det som om min förkylning börjar gå åt rätt håll i alla fall, kommer nog ha hosta ett tag framöver men inte lika seg i kroppen :) sitter i personal rummet på rast just nu och funderar lite vad jag ska göra på barnsdansen ikväll..är ju sista gången innan höstlovet så jag och Bella vill göra nått riktigt kul med dom :) frågan e bara vad..?

Blev ingen dans igår häller på grund av förkylningen :( jag och Angelica ska försöka köra nått till helgen istället ;)

Puss


when one door closes, another one opens

Jag, mamma och Emel tog en promenad i det fina vädret hem till mormor och morfar för att pappa skulle klippa sig. Blev en fika och en trevlig pratstund :)

Nu sitter jag framför datan och ska jobba lite på en bok som barnen på dagis ska få ;) Imorgon är det också FN-dagen så ska baka en rulltårta tänkte jag till FN-fikat vi ska ha på dagis imorgon :) Hoppas den blir goood!


Puss


On the road

Hela familjen sitter nu i bilen påväg till oaxen för att äta middag med familjen Melander :) brukar alltid bli super trevligt när vi är där. Hann städa mitt rum innan vi åkte så de känns riktigt skönt!

Puss


like i'm the only girl in the world

Gårdagen blev väldigt trevlig. Vi satte oss på mongoliska på sveavägen och åt så det stod härliga till :) Efter de drog vi till Moda för ett glas och dans ;)



 efterätten kan vi nog alla hålla med om va nått av de extra ;)

på Moda

dance baby dance haha

Tack för en jätte trevlig kväll mina fina vänner ♥


Fika rast!

Att fika med bullar och kaffe uppskattas riktigt ordentligt denna fredag ;) rasterna på detta jobb består antingen av att promenera eller fika haha. Mysigt på en fredag!

Ikväll blir det middag med favoriterna Sofie och Angelica :)

Puss


Ett steg fram och två steg bak

Är just nu ute och går på min rast. Det är jätte fint väder faktiskt och inte allt för kallt. Efter en liten kort vila på vilan är de nog bäst att ta sig lite frisk luft så man orkar med dagen :)

Slänger in en bild på gårdagens outfit, inte super bra kvalité men den får duga ;)

Puss


you make me smile

Alltid lite halv jobbigt med måndagar..man e bara så allmänt seg efter helgen. Imorgon ska vi ha APT på jobbet så jobbar från 7-20..blir att lägga sig i sängen och somna till tv nu tror jag, ifall jag ska orka med morgondagen ;)


Puss


modeller?

Idag var jag, Sofie och Syster på TheStudio och fotades :) Vi blev sminkade och stylade i håren och sen tog de massa bilder på oss, både tillsammans och enskilda. Hela upplevelsen va väl rätt roligt, vi hade riktigt kul tillsammans i alla fall men de va nog första och sista gången jag gjorde detta. Har upptäckt att jag inte riiiktigt fastnar på bild..haha

Nu längtar jag till att sova, såå godnatt!



Puss


01.50

Nästan hela dagen spenderade jag med kusinvitamin! Det va trevligt på 40års kalaset och min moster verkade bli glad för presenten :)
Efter de drog jag ut med Jessica och hennes kompisar. Blev först wook house och sen magenta. De bästa på hela kvällen va dock att Jennifer och Ia kom förbi! Riktigt roligt att träffa dom brudarna. Vi har ju så himla roligt tillsammans, måste ses oftare!

Ligger i sängen nu och ska sova, godnatt allesammans!

Puss


Lördags shopping

Följde med Jessica till Farsta c för att kolla på lite kläder :) blev en jätte fin blus till henne och för min del en vanlig svart t-shirt och ett pannband att ha nu när det blir kallare ute :)

Detta köpte jag!

Kram!


Fredagsmyyyys

Äntligen fredag! Helgen är alltid väldigt uppskattad. Speciellt nu till helgen då massa roligt händer ;) idag har jag dans lektion med mina favorit tjejer. På lördag firar vi min moster 40år! Och på söndag ska jag fotograferas på the studio i Stockholm på Kungsgatan :) blir spännande, tar med mig Emel och Sofie så hoppas att det blir några fina kort ;)

Min rast är snart slut så bäst att avsluta. Kan visa er denna fina fiskbens fläta jag gjorde på syster i imorse, snällt va ? ;) synd bara att hon nästan inte har nått hår så att flätan blev så kort?!


A smile is enough

Just nu är jag ute och går på min rast. Solen skiner och det är jätte fint ute :) ända nackdelen är att det är så himla kallt! Håller på att frysa ihjäl..men annars är allt fin fint!

Puss


Älskar att sova!

Direkt efter dagis jobbet åkte jag till Älvsjö för att hämta upp Bella och iväg till nästa jobb. Hon och jag jobbar som idrottsledare/ danslärare i en skola för små barn :) det är super kul! Två grupper har vi tillsammans och med den sista gruppen kör jag dans medan hon kör barngympa med en annan grupp :)

Just nu ligger jag i sängen och vill bara sova! Nog för att det är roligt att jobba med barn, men man blir rätt trött av det också :) sen börjar jag 7 imorgon oxå så bäst att sova nu så man orkar ;) godnatt på er

Puss!


Dansa på dc

Har nyss vart och dansat jazz på dc och sitter nu på tåget hem :) det var riktigt kul, koreografin är så braaaa!!

Lite tråkigt att Angelica inte var med denna gång men hon har det säkert bra i England :)


Födelsedagsfirande i sigtuna

Vid 2 tiden idag åkte familjen till Sigtuna för att fira söta Yenifer som fyllt år. De bjöds på MÄNGDER av så underbart god mat! Alltså vill bara säga en sak till er som inte har prövat på hemlagad turkisk mat..NI MISSAR NÅTT HELT OTROLIGT GOTT! det finns ingen godare mat än de turkiska köket de är heeeeelt galet!
..I alla fall..haha det va super trevligt men efter utgången igår va jag ganska trött så vid 7 tiden begav vi oss hem igen.


Hade på mig detta idag :)

Godnatt! Puss


Lyckad lördag

Gårdagen blev hur lyckad som helst! Vi började på Hellströms där vi satt och snackade om allt och inget :) runt halv 1 fick vi lust att dansa lite så drog till Entourage eftersom de va gratis inträde, ingen hade ju lust att betala nått sånt liksom ;) va sen hemma runt halv 4.  Tack Lydia och Sofie för en toppen kväll! Ni är bäst <3 

image description

Rast

Sitter och dricker lite kaffe på rasten. Ska tillbaka till dom små alldeles strax ;)

Ikväll blir det dans med mina elever sen hem till Sofie för att fira henne.

Trevlig helg på er! Puss


Fika i stan

Just nu sitter jag på Moda med Angelica och hennes pojkvän Paul :) presenten till Soffan är fixad och nu måste jag bara hem och förbereda dansen till imorgon sen är allt frid och fröjd.



Puss


2 september 2011

Idag har jag vart i Skärholmens centrum med Emel. Det blev lite fynd där :)
Just nu sitter vi och väntar på att pappa ska komma hem från Kreta!

Detta fick jag med mig hem :)






Puss


RSS 2.0