Närmar sig!

Snart bär det av till GÖTEBORG!!! Kommer spendera hela helgen där tillsammans med Angelica. Det kommer bli så grymt skönt att få komma bort lite. Kl 11.20 går bilen imogon och då hämtar jag upp henne och sen åker vi till huddinge centrum för att kolla på Mikaelas utspring, hon tar ju studenten heeeelt gaaalet! Så runt ett tiden beger vi oss till gotenburg ;) 

Hoppas ni har en underbar kväll och får en fantastisk helg, de har jag planerat att ha i alla fall ;) puss och kram!

 

Mat

Jag står just nu och steker pannkakor till middagen. De blir soppa till oxå men den har mamma gjort.. Men lite huslig kan jag vara i alla fall ;)

Sen blir det upp och börja packa..ahh va ska man ta med sig?!
Vid 8 sticker jag och pappa och tränar oxå blir bara en halvtimme dock så jag hinner hem och fixa klart allt inför resan imorgon!!!!!! Galet kul! :D


Danspass

Höll precis i ett dans pass för personalen i enheten och det va grymt kul! Verkade som om alla tyckte det :D De uppskattas oxå väldigt mkt att de sa de efter passet!
Nu tillbaka till Lännes och äta lunch :)

Puss


Träning på jobbet

Den här veckan har vi nått som kallas friskvårdsvecka för personalen. Olika aktiviteter som vi själva står för men med olika träningsformer, imorgon tex ska jag hålla ett dans pass med några och de ska bli super kul! Men idag hade jag bootcamp/crossfit och mina ben dödar mig just nu herregud så jobbigt det va! Dock riktigt bra träning inte helt fel faktiskt :)

Puss


Mors dag

Man ska alltid vara snäll mot sin mamma men under mors dag får man uppvakta henne lite extra :) Jag och min syster gjorde frukost till mamma och gav henne två tröjor. Hon blev jätte glad :)Du är den mest underbara, söta och rara mamma man kan ha och jag älskar dig över allt annat på jorden!

Jag har även hunnit träffa Josefine i Huddinge c där vi tillsammans med min syster kollade när en gammal klasskompis till oss uppträdde. "rackartygarna" ni va grymma!

Puss och kram


fredagen då allt hände

Gårdagen visade sig bli bästa dagen på länge! Jobbet gick helt underbart av olika andledningar ;) Efter jobber skyndade jag hem och gjorde iordning mig innan släktingar kom för att fira Emel :) Vid 7 åkte jag vidare hem till Angelica och firade henne som fyllde år. Vi fick grillat vilket var hur gott som helst, men de bästa va att sitta på hennes balkong hela kvällen med utsikt över vattnet! Senare åkte vi vidare med bilen till Amba för att festade lite till med Cevdet, Paul och några till. Där mötte jag oxå bland annat Jessica och Niclas. Visste inte att dom skulle vara där så de var riktigt kul att festa lite med dom oxå :)

Här kommer lite bilder från kvällen.












Tack för en super kväll ♥



Från möhippa till kalas!


Möhippa

Taggar inför möhippan jag ska hålla i nu!


Grattis bästa syster

Sitter ute i solen med Emel och hennes kompisar och äter maräng tårta :) Emel fyller nämligen år idag! Grattis grattis min fina bästa syster <3


Onsdag kväll

Sitter och äter årets första vatten melon, hur god som helst! Lite som plåster på såren eftersom att mitt internet inte funkar! Grymt irriterade när jag nu verkligen behöver datan.. Har prövat allt men den vill inte funka! Va ska man göra mer än att äta melon.......

Puss


Dagen är onsdag

Det ser ut som om de kan bli en rätt bra dag idag :)

Puss och kram!


Njuter

Kom nyss hem från jobbet och nu sitter jag uppe i mitt rum och bara njuter :) min kollega hade bakat baklava till mig som jag sitter och äter just nu ( sagolikt goda! ) samtidigt som jag ska skriva ner lite saker till möhippan på lördag. Jag ska ju hålla en danslektion för dom så vill vara väl förberedd :)


Presenter

Va nyss i Farsta centrum med mamma och köpte dom sista presenterna till min syster :) Nu har jag precis slagit in allt, både till Emel och Angelica. Känns skönt att de e klart, så ska jag nu fokusera på att planera inför möhippans dans lektion på lördag! De ska bli grymt kul :D

Puss och kram


In mot stan


Godmorgon världen

Idag är det söndag och det är strålande väder! Ska sätta mig där ute en liten stund efter att jag städat lite i mitt rum :) sen blir det nog en tripp till stan.

Ha en fin söndag, puss!

Det är de lilla man ger som får stor betydelse ;) tack vännen för spegeln!


Skön lördag

Idag har jag hunnit med att sola, ta en prommis med mamma till mormor och morfar och handlat gosaker till kvällen. Jag och Emel åkte hem till Saga runt halv 8 där ett helt gäng dans tjejer va :) det blev knytis, tittade på gamla dans filmer och skratt! Skjutsade nyss hem Stina och nu är vi hemma. Ska inta sängen nu :) Mycket trevligt dag!

Puss och kram


Fredag

Det var väldigt lugnt på jobbet idag, vi hade 8 barn bara, mycket trevligt :)

Just nu sitter jag i vår nya hammock som pappa lyckats få upp idag. Helt underbart att sitta och koppla av i en sån här :) ska dock köpa andra dynor till som är lite större :)

Ha en trevlig fredag allesammans!


Riktigt bra dag

Startade dagen med ett core pass med pappa, kom igång ordentligt :) åkte hem direkt efter för att duscha och plockade sen upp Mikaela så åkte vi till Farsta centrum för att handla lite presenter. Efter de åkte jag till Huddinge centrum och mötte upp Jessica, Emelie och Josefine för en fika. De va super mysigt att träffa "gamla gänget" igen!
När jag kom hem hade vi fått finbesök av mina kusiner Nalan och Yusuf :) Nalan jobbar i Turkiet så har inte träffar henne sen i somras! Riktigt trevligt har vi nu!!

Puss


Ledig torsdag

Härligt att få en dag ledigt under jobb veckan :) den kommer ett spenderas först med träning kvart i ett med pappa sen shopping med Mikaela. Låter inte helt fel :)

Ha en trevlig dag!


Onsdag kväll

Dagen har var riktigt bra. Fastän jag har vart jätte trött så har jag haft så kul, vi gjorde bland annat käpphästar :) haha

Ikväll ska jag äta middag och gå på bio med Cevdet :)

Imorgon är man ju ledig vilket är super skönt!
Ha en trevlig kväll puss!


bildbomb!

"Lärarnas 4 minuter i rampljuset"







Avatar


Skönheten och odjuret





Drömma sig bort

Den här drinken skulle jag vilja njuta av just nu precis i den här stunden. Sitta ute i solen och inte tänka på nått, bara vara där..
Ja men på riktigt nu då så sitter jag på rast och dricker te, ska ta stängning idag så njuter av dessa 10 min jag har kvar :)


Slutet gott allting gott

Den här helgen har vart helt fantastisk! A2 mina fina elever ni va grymma jag blir så stolt, hade tår i ögat efter varje föreställning. Tack tack tack! Så otroligt fint samarbete med Stina också, de här gjorde vi bra!

Puss och kram!


Lördagen avklarad!

Nu är första föreställningen klar och det gick riktigt bra :) eleverna är så himla duktiga jag blir så stolt! Vår dans gick väl oxå bra bättre första gången. Andra gången fick jag total balackout så missade lite men men de funka sånt som händer ;)

Avslutade dock dagen med en böter på 450kr...lite surt men men..

Nu ska jag hoppa in i duschen sen möta upp Cevdet :)


dansuppvisning

Ikväll är det genrep inför dans uppvisningen i helgen. Det kommer bli riktigt grymt! Om du gillar dans så rekomderar jag starkt att komma till huddinge aulan kl. 13.00 eller kl. 15.30 antingen under lördagen eller söndagen :)
Ett gäng sköna dansare mellan 8-17 år kommer ni få se och i år kommer även vi lärare göra ett nummer tillsammans som heter "lärarnas 4 minuter i rampljuset" så håll utkik efter oss, de kommer hända en hel del i vårt nummer.. 

Trevlig helg på er, hoppas vi ses! ♥


En gammal bild från en av uppvisningarna när jag gick i c-gruppen innan jag blev lärare :)


Orkar inte

Andra dagen jag vaknar upp med ont i halsen..kan verkligen inte vara sjuk nu till helgen det går bara inte, vi har ju dans uppvisning. Surt oxå att jag precis va sjuk så ska man bli det igen..

Nu ska jag åka till jobbet och jobba 12 timmar, weeeej...

Trevlig torsdag på er :)


Modevisning

Min syster gick modell för blomstrande ting nu under kvällen i Årsta golfhus :) Mamma och moster Sara var med och Sara vann en klocka som de lottade ut. Sen fick vi alla var sin goodibag! Treevligt avslut på denna dag, puss!


Bra dag

Har rast just nu och njuter av en pucko i solen, inte helt fel ;)

Juste ni kanske inte ser så mkt men har förgat håret! La in lite ljusa slingor, fint till sommaren :)


23.50

Jag har haft en riktigt trevlig kväll hemma hos Sanna! Vi lagade mat tillsammans och satt och pratade i några timmar om allt o inget. Efter de åkte vi hem till mig och fikade med min familj :)

Det blev en härlig lördag!


Lördags kvällen

Nu tar jag bilen hem till Sanna för att laga middag med henne och mysa, de va riktigt länge sen nu!

Ha en trevlig kväll allesammans :)


Städning

Städar bilen invändigt för första gången. Hoppas pappa hinner fixa högtryckstvätten så jag kan tvätta den på utsidan oxå :)


Bästa!

Min mamma är den sötaste mest underbara! Nu när jag har börjat träna lite mer och vi även har tränat tillsammans så har jag haft svårt att låna hennes gympa skor eftersom att jag har tagit mina till jobbet..Men titta va hon köpte till mig utan att jag visste!


Dagen

Så här ser jag ut idag :) hoppas på en bra dag, nu måste jag åka till jobbet!

Ha det bra!


Spontant

Dagen börja hur bra som helst. Sol och fint väder och trevlig stämning på jobbet :) direkt efter jobbet åkte jag in till stan och åt middag med Ia på friday's. Hittade även ett par nya solglasögon :) Allt var väldigt trevligt!
Dock slutade dagen inte lika bra, mkt diskussioner en del är löst men inte allt.. Känner mig just nu som världens hemskaste människa..usch..

Godnatt!


2 maj

Jag älskar solen! Sitter ute nu på min rast men ska snart gå in :) hoppas ni har en fin dag


1 maj 2012

Det har varit en sån skön dag idag! Började med att sova ut riktigt ordentligt, gick sen ner och åt frukost. Efter de satte jag mig i den sköna vår solen och njöt av en bok. Mamma och jag bestämde oss sen för att ta en lång pommis och slut destinationen var hos mormor och morfar :)
Nu ska jag leta lite kläder och sen iväg och dansa med de andra ledarna, uppvining om två veckor!


Sagolikt goda blev hamburgarna!!


Grilla!

Äntligen har vi fått en grill! så ikväll blir det att grilla hemgjorda hamburgare som vi till och med ska mala köttet själva till.. Hoppas det bli gott!

Härlig första maj dag :)


RSS 2.0