@ Mikaela's place

Sitter och väntar på att mikaela ska bli klar så ska vi dra till Adrian och bada..får se hur det går har inte vart ute så vet ej om det är varmt eller inte för att bada :P
Igår va vi hemma hos honom också och chillade, det va jätte mysigt. Så länge sen Mikaela och jag också gjorde nått sånt här tillsammans!
Bjuder på två bilder från igår :)


5 dagar kvar..

Igår tillbringade jag nästan hela daget åt att städa mitt rum. Ända tills det kom en liten rumpnisse som var dyngsur av regnet och hälsade på!
Här får ni två osminkade bilder på mig och min outfit igår, som kanske inte är jättesnyggt då jag bara slängde på mig nått i tron om att jag skulle tillbringa kvällen själv..


Har även de underbara tofflorna jag fick av Angelica ♥


Det var gårdagen det! Idag har det inte hänt nått speciellt sitter nu och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med mat och sen drar jag iväg till Mikaela. Vi ska hem till en av hennes kompisar i solgård, kommer nog bli kul! Sover även kvar hos henne sen:) nej nu får dom verkligen komma är ju hungrig..Ciao


så här ser jag ut idag och som ni ser kan jag inte ta av mig dessa tofflor!! love them!

Köp från Turkiet

Har fått lite klagomål att jag inte alltid visar mina köp..och det kan ni ha rätt i eftersom att min kamera inte alltid fungerar :(  så därför tar jag inte så mkt bilder som jag egentligen skulle vilja och då blir det dåligt med visning av nya inköp, ledsen men ska försöka bli bättre!

Här kommer ialla fall de jag köpte i Turkiet som en viss miss Lisa ville se :P det var inte så mycket men här kommer det Lisa ;)

Lite söta armband

Långklänning

Gladiator skor, me like !!

Sen var det faktiskt en svart kort tröja oxå men den ligger i tvätten så kunde inte ta bild på den...Men ni kommer säkert att få se den på någongång :) Puss

En vecka kvar tills jag är MYNDIG!!!

Idag är det precis en vecka kvar tills jag blir 18 år! Fattar inte att det har gått så fort..läskigt ju..MEN å andra sidan kan jag inte vara gladare!
Den här veckan har varit ganska fullspäckad och helt sjuka grejer har hänt hahah!!
Det började i måndags då jag träffade söta Angelica för en fika på John Chris. Åkte sedan hem och sov hos henne efter att vi var ganska proppfulla. Det var nämnligen så att vi blev bjudna på all fika! Det började med att jag beställde en latte och e chai latte och det fick jag inte betala för utan det skulle servistrisen bjuda på. Sen kom han ut med en stor chokladkaka som han bjöd på + en cola och en till latte :P hah det var väldigt trevligt haha och sjukare blev det ju bara, men vi lämnar det åt den kvällen..:P


Måste visa mina fina persenter jag fick av Angelica!! allt på bilderna är från henne, TACK SÅ MYCKET MIN FINA VÄN! <3

I tisdags efter att jag hade vaknat upp hemma hos Angelica åkte jag hem till Jessica för att säga hej då till henne eftersom hon skulle till Rhodos dagen efter..lite avis är man ju är vädret här suuuger!
Sen åkte jag vidare hem till Ia för att umgås lite med henne och för att önska henne en trevlig resa också, hon åker till Magaluf imorgon..ja de suger det med! Till henne kom sen också Oskar och Linus så då vart det att kolla på lite skräckisar, vilket jag inte är ett fan av..usch usch, men det var trevligt.

Idag (onsdag) har jag tränat, vart hos tandis och fikat hos min moster och nu sitter jag här vid datan proppfull efter middagen :) Tror det bara blir en lugn hemma kväll idag :)


Godnatt världen

Idag försökte jag att ta mig upp tidigt eftersom att jag skulle upp och dansa med Sofie, min fina vän som jag inte träffat på evigheter! :) men det gick inte så bra..asså va man är trött på mornarna fattar inte hur det kommer att gå när skolan börjar igen..ajajaj..
Familjen Svan kom över och åt middag hemma hos oss och efter det åkte jag in till stan för att träffa en kompis :)

Nu sitter jag här vid datan och ska snart gå och lägga mig! Kände att de här inlägget va jätte nödvändigt..:P hah godnatt på er allesammans!

Blogg torka

Vet att det inte har blivit så mycket skrivande i bloggen nu men det beror på att det är SOMMARLOV och man har inte alltid tid att sitta inne vid datan..
Men ska försöka dra igång igen nu så mycket som det går!

Vad jag har hunnit med att göra nu under dessa veckor jag inte skrivit är att jag har varit i Turkiet, vart i dalarna och firat IA!!! och träffat lite kompisar omvartannat :)

Igår va jag med ia på dagen och sen mötte jag upp Sanna som sedan sov kvar. Va man har mycket att prata om asså när man inte har sätts på ett tag !

Nu ska jag göra iårdning mig det sista och sen ska vi hämta upp min kusin för att gå runt lite i skärholmen och sen gå på bio. Det blir då Eclips för andra gången, men det gör inget den va så bra plus att jag hade lovat att se den med Yenifer :) vi hörs caio!



tillbaka i Sverige och vill inget annat än tillbaka till turkey...

Kom hem igår egentligen men orkade verkligen inte skriva i bloggen då. Va väldigt trött när vi kom hem eftersom att det inte har blivit så jätte mkt sömn under resan. Men ska inte klaga, måste erkänna att det var en av det roligaste och härligaste resa jag gjort på länge! Vill inget mer än tillbaka..Man brukar ju säga att man ska stoppa upp när det är som mest roligast men en vecka va alldelles FÖR lite! Man hann ju precis komma in i rutinerna på hotellet och vips så hade en vecka gått och vi va tvugna att åka :( Sällskapet var underbart, hotellet var underbart, vädret var underbart och maten var mer än underbar. Vi åt som hästar men de är väl de man ska göra med all inclusive? Jag kan inte sluta tänka på resan fastän det egentligen inte var så värst mkt vi gjorde, hann ju inte det. Men vad vi gjorde va att sola, bada, ÄTA, klubba, shoppa och umgås med härliga människor. Det är klart att det är skönt att vara hemma för att träffa alla min fina vänner och släkt, så om det inte hade varit för dom hade jag suttit på ett plan tillbaka nu. De var alltså för bra för att åka hem efter en vecka, man hann ju inte tröttna på nått...åhhh ångest säger jag bara!!! aja inge deppande.. här kommer lite bilder från resan ialla fall :


Jag vid stranden

ja va ska man säga om den här bilden..Sibles kommentar: "Hanife ta kort på oss vid blommträdet" och detta blev resultatet haha

Köpte glass i stan efter att emel blivit getingstungen

Nalan, Josef och Sibel roade sig med denna livsfarliga grej i havet

jag och syster på en sushi restaurang- ja vi prövade på sushi i turkiet oxå, fast man fick tre rätter till då..rullade därifrån kan man säga

på väg för att titta på showen

..här med

några i vårt sällskap va duktiga att träna varje dag (jag ingick inte där) så här är vi på väg till gymmet och man ser pappa i täten med handuken på axeln

vår sista middag...

ännu lite mer shopping

Min belgiska vän Mr. "Fransoar" haha

Sibel and moi vid havet
Har hundra bilder till men alla går ju inte att lägga upp här i bloggen men det finns dock mer bilder på Fb så om ni har lust kan ni kika där. Nu är det läggdags och imorgon blir det att först träffa min Sanna och sen på kvällen träffa fina Jessica och Mikaela. Ha det bra så länge puss!

Nu drar vi !

Eclips måste jag bara säga va MEGA bra!!! Se den ni som ännu inte har sätt den ni kommer inte bli besvikna!
Nu har jag äntligen packat klart allt inför imorgon då vi dra ifrån Sverige :D eller snarare om 4 timmar då beger vi oss av till arlanda, wiiiiiiiiiiiii
Så blir borta en vecka och förmodligen inget bloggande under dom dagarna, så ni får vänta tills jag e tillbaka i Sverige igen och med massa bilder och roliga saker att berätta om (förhoppningsvis) haha

Ha det så bra nu allesammans så hörs vi snart!

puss o kram!

Packa enda in i det sista

Igår spendarade jag hela dagen med söta Josefine. När vi hade vaknat åkte vi med hennes syster Isa till flottsbro och badade, vi flöt ut med två stora simringar och kom typ inte in igen så det blev lite träning för armarna att paddla in igen. Sen åkte vi hem och käkade middag och möttes upp igen för att chilla lite i rådsparken, eftersom att det var så fint väder. Det blev faktiskt jätte mysigt. Till en början var det bara jag och hon men sen kom även hennes bardomsvän Simon dit.
Där satt vi i godan ro och pratade och skrattade tills det började skymma och då fick vi ytterligare ett besök...av en rätt packad kvinna som kom och satte sig på våran filt och berättade HELA hennes livshistoria. Jag skojar inte hon satt där säker över en timme. Hon började också gråta och då kunde varken jag eller josefine hålla oss för skratt, jag tänkte bara på hela situationen att det va så roligt att hon kom dit och började babbla och aldrig gick. Hon va ju verkligen inte elak eller ville nått ont, hon behövde bara prata på lite så vi lät henne :D hahah aa den dagen är ialla fall nått att minnas!

Goda middagens cesarsallad mums!

Josefine i Rådis



Nu ska jag åkte och handla en resväska sen städa mitt rum, eftersom att vi åker imorgon! :D:D:D Och efter de ska jag, Mikaela, Emel och Emelie gå och se Eclips på heron! :D:D:D Så måste sluta nu vi ses caio!

Underbar dag

Min dag börja bra och slutade bra och allt där emellan har bara varit bra. Började ju med att jag åkte och badade med älsklingen Ia vid rålis. Det va super mysigt och vi badade faktiskt 2 ggr! och då va det inte bara att doppa sig utan vi badade verkligen. Sen åkte jag hem och fixade iårdning mig för att äta middag hos släktingarna. Där bjöds det på super god mat! Jätte trevligt :)
Och sen ÄNTLIGEN fick jag träffa min MIKAELA! det va helt underbart att träffa dig igen hjärtat, som om vi aldrig har varit ifrån varandra. Så kul att vi inte har sätts på ett år typ och ändå kan ses och ha hur roligt som helst, kommer aldrig tappa kontakten med dig!

Imorgon kanske det blir Grönalund vi får se annars nog schteek på altanen :) PussoKram

BAD

Nu drar jag iväg med Ia till Rålis för att sola och bada! Ha en skön dag ♥

Hon är hemma igen <3

pratade nyss en timme med min underbara vän Mikaela som kom hem i onsdags efter att ha bott ca 1 år i USA! Som jag har längtat efter dig och imorgon ska vi äntligen träffas. Vi kommer ha så otroligt mycket att prata om, det konstaterade vi ju redan i telefon. Vi ses imorgon hjärtat!


Tillbaka i storstan!

Jätte skönt har det varit att få komma bort några dagar från vardagen här hemma och bara ta det otroligt lugnt på landet, för det är precis det jag och Jessica har gjort. Trodde ju att vi skulle få lite bra väder så att vi kunde ligga på stranden där och chilla men nej nej vädret va emot oss helt! så vi tillbringade de flästa timmarna i sängen med onyttigheter och kolla på film. Men vi har också gått prommenader, badat (jätte varmt i vattnet!) åkt ut med båten, vart inne i stan och köpt mer gotti saker, så mkt mer finns det inte att göra på landet. Mysigt har det hur som helst varit, men det är skönt att vara hemma igen också.

De första vi gjorde när vi kom fram va att ta ett dopp i sjön

Nästa dag va vi inne i "stan"



Taggade till 100 för att träna !!

ni ser ju vem som fick jobba när vi åkte ut med båten..


Så det va lite bilder från landet, kommer förmodlige lägga upp mer biler på fb:)

Vi kom ju till centralen kl 11 på morgonen idag så vi åkte hem till Patricia och badade och solade för att ta vara på det fina vädret:) nu är det mat som gäller vi hörs!

/ Hanife

RSS 2.0