Grattis kära syster

Idag blir min vackra syster hela 16 år! Kommer firas med sushi ikväll och på lördag blir det kalas med släkten.

Grattis igen mina fina ♥


ett tag sen

I helgen hade mina elever uppvisning där även jag, Sofie, Stella och Maria visade upp The Story koreografin. Jag va en RIKTIGT stolt lärare! Dom satte koreografin så himla fint och hade energi igenom hela numret som ändå är 6 min! A2- tjejerna jag kommer att sakna er, ni är så fina allihopa! Hela gruppen hade även samlat ihop till en jätte fin blombukett, ett kort och en bild på hela gruppen som de hade ramat in till mig! Hur gulliga är dom inte!???


The Story, från huddinge aulan

All that jazz från diselverkstaden i torsdags (gick oxå grymt bra)

Hairspray, mina elever och Sofies (vi gjorde ett medley)

Puss


min kusin jessica svan

Idag har jag varit i Skärholmens centrum med Sofie och letat kläder till föreställningen, och vi hittade några riktigt söta klänningar :) På vägen hem därifrån stannade jag till hos Jessica och hon va så snäll och körde hem mig eftersom att det hade börjat spöregna!

När vi kom hem till mig upptäckte jag att jag va själv hemma! (händer typ aldrig!) så bjöd in henne på fika ;) hehe vi satt och pratade en massa och skrattadade åt allt mellan himmel och jord. Har alltid så roligt med dig vare sig det är ett spontan besök eller inte. Vi kan vara oss helt själva med varandra och jag vet att jag alltid har dig där, du är bara den finaste ♥


Nya inköp från i lördags




Älskar verkligen den här sista topen! Kanske nått för studentlunchen ?
Alla kläderna är från H&M utom glasögnonen, dom köpte söta mamma till mig!

Hittade även lite presenter till min fina syster, men de e inget jag kan lägga upp här..hehe!

Ha det fint ♥

sa nån fredag den 13:de?

Kom till skolan runt 9 och repade med soffan, känns som om man inte gör annat nu för tiden..men men det kommer bli ett sagolikt nummer! :) Vid lunch hade vi repat klart och jag åkte hem, MEN precis när jag öppnar ytterdörren hemma kommer jag på att jag glömt en skiva i mitt skåp som jag måste ha ikväll då vi ska repa med barnen :O Det var bara att sätta sig i bilen och åka tillbaka till skolan, jobbigt jobbigt , sen fick vi reda på att vi hade ytterligare en sal tid i skolan som vi kunde ha yttnyttjat men den hade vi missat så blir att få stanna längre ikväll då..ahhh känns lite som om de kan vara fredag den 13:de eller?



Nu ska jag byta om för att sen åka till danssalen där mina fina elever väntar, ha en trevlig fredagskväll♥

trött tjej

Va på Jessicas skiva igår på Pure och jag hade as kul verkligen! Jag och Josefine åkte in lite tidigare till Hellströms och gick sen därifrån till skivan. Det va mycket folk och vi stod på dansgolvet hela natten, som alltid ;)
Kom hem vid 4 och då somnade jag bums. Är mega trött idag och har vart det hela dagen..jätte jobbigt va det att repa, började liksom vid 10 och kom inte hem förrens vid halv 5, lite väl jobbigt faktiskt.

Nu ska jag till min gamla skola kvarnberga och titta på min syster som ska dansa, efter de blir det hem och sova! :)

Ha det bra i det fina vädret puss

(kan lägga upp lite bilder från igår kväll när jag kommer hem, innan jag somnar hehe)

en solig måndag

Det har bara gått en dag på projektveckorna och jag är helt slut! Orkar knappt röra en muskel..blir att vila rejält ikväll. Imorgon blir det även skiva så får se hur det kommer gå sen på onsdag morgon, kommer vara död!!

Det läskigaste efter projektveckorna är att vi bara har en ynka hel vecka kvar i skolan! det är bara heeeelt stört! Det som gör mig mest orolig är att jag inte har någon aning om vad jag ska göra i höst, har inte den blekaste alltså och det gör mig stressad. Just nu vill jag faktiskt inte sluta skolan..allt är så tryggt där man har sina vänner, sina rutiner och sina lektioner att gå till, nu kommer allt de att vara borta..


denna bild togs igår när jag var hemma hos Sofie och planerade lite, blev kvällsfika och lär nog bli många fler sådana mysiga kvällar innan vi går ut!

Puss


söndag

Idag har jag legat ute på altanen hela förmiddagen med min engelska bok i handen :) väldigt skönt va det!
Runt 4 åkte mamma och jag iväg och handlade lte presenter till Emel som snart blir 16 år!

Om ett litet tag ska jag svänga förbi Sofie så ska vi planera inför nästa vecka då projekt veckorna börjar. Kommer bli kul men mycket jobb är det som väntar. Den 19 maj har vi förställning på diselverkstaden :)


Puss

fredag

känner att jag inte är så väldans aktiv här på bloggen, men är så himla mkt som händer nu så hinner verkligen inte skriva :/ så för tillfället får det bli nått inlägg här o där ;)

Anyways..igår va jag på SMEKS skiva på Pure. Måste säga att jag va sjukt otaggad innan eftersom att jag och soffan åkte in så sent och jag va inte alls nöjd med min outfit..men måste säga att när vi väl kom dit vart det en så himla lyckad kväll! har inte haft så kul på länge, vi dansade verkligen hela natten!! gillagillagillaaaa! :D
Kom hem runt halv 4 så blev bara 2 timmars sömn så va ju lagom pigg på första lektionen halv 9 imorse...

Denna knäppis va jag med igår och de här e en gammal bild på oss, tog tyvärr inga bilder från igår..kanske bara kanske kommer upp en bild på hur vår sminkning som the black swan såg ut. Vi ändrade oss i sista stund och tog bort sminkningen och gick mer som "neutrala" filmkaraktärer som temat va :P 

Nu ska jag ta en tuppis ;) Puss! 

En tisdag

De två dagarna här tillsammans med umisarna har varit jätte roliga, verkligen så härliga brudar! Kanske blir att ses på torsdag en sista gång innan de åker hem till umäää.  

Nu återstår pluggandet av religionen, men går inte så bra eftersom jag bokstavligt talat håller på att somna..dricker lite te nu och hoppas på att jag kan titta igenom lite av det igen innan ögonen faller ihop ;)

Vill bara påminna att det drygt är 1 MÅNAD kvar till studenten!!! och här kommer lite bilder från mösspåtagningen!! 






Min finfina klass, kommer att sakna er nått enormt!


Umääää ä här

Började dagen med en jazzklass och sen balett med våra Umeå kompisar. Riktigt roligt att dom är här! Runt 6 möttes vi på mongoliska på Sveavägen och åt middag tillsammans och sen runt 9 drog ett litet gäng till söder och satte oss på 54 :) har nu kommit hem med mina umisar och det e väl dags att sova kanske.. Börjar ju halv 9 så blir ju att gå upp rätt tidigt..suck ! Godnatt puss!

Söndag

Valborg igår blev jätte lyckat! Vi var hemma hos hela kvällen och åt middag, pratade och kollade på produktionerna :) Lugnt och riktigt trevligt va det! :D Angelica sov även kvar hos mig och idag har vi suttit och pluggat religion hela förmiddagen innan hon skulle iväg och jobba. Riktigt duktiga va vi!

Snart ska jag åka och plocka upp Emma och Sofie för att sen bege oss till skolan dit Umeå-kompisarna kommer :) Vi har fixat ihop mat och lite sånt till dom och sen åker två av tjejerna hem till mig som även ska bo här till på tisdag, weeeeej va kul!

Måsta dra nu ha det så bra Puss!

Bjuder på tre bilder från igår ;)




RSS 2.0