utvilad

Jag och Jessica hade det underbart på selma city spa! Vi fick varsin behandling och jag höll på att somna på min..rygg, axlar, huvud och ansikts massage så hääärligt. Sen badade vi i utomhus poolen med solen som värmde i ansiktet. Efter de åt vi lite frukt och sen duschade vi och fixade oss. Blev ett mål på Max innan vi åkte hem :)

Tack bästa kusin för en fantastisk dag ♥



Selma city spa

Nu ska jag åka och plocka upp Jessica sen beger vi oss mot stan för att gå på spa! Underbart vi har var sin 45 min massage behandling!


dance is my life

Igår hade jag avslutning med mina dans tjejer och det blev mer känslosamt än vad jag hade räknat med...Jag hade skrivit små kort till var och en, lite personliga saker och det blev en rörd stämning i gruppen. Va inte meningen, stannade upp lektionen mitt i för att jag inte ville ta allt på slutet, ville att de skulle få dansa så mycket som möjligt. Men dom är så söta mina elever så dom blev ju ledsna när de fick veta att de inte skulle ha mig nått mer och att det här va sista lektionen..åhhhh kärlek till er alla! ♥


Här är dom förra terminen

Puss


Fredags mys

Nu ska familjen ha film mys framför den här filmen, hoppas den är bra!

Puss


I farten

Fick åka hem på rasten för att kunna gå med min söta lilla hund :) pappa är nämligen i Flen så han hann inte gå med honom innan han åkte. Tur att jag fixat bil nu så jag snabbt kunde åka hem :) passar även på att dricka lite av pappas mirakel kur så att min himla hosta ska försvinna!
Nä nu är han klar bäst att gå en sväng då :)

Puss


Dansuppvisning

Kom nyss hem från dans avslutningen med barndansen :) dom var hur duktiga som helst! Så söta tjejer! En riktigt stolt lärare var jag :)

Nu ska jag iväg på dans själv och träna inför lärarnumret :)

Puss


Hurtiga familjen


Klämd nerv?

Har fått en konstig bula på handleden som gör ont så fort jag använder den, tror att jag kanske har klämt en nerv eller nått.. Hur man nu gör de ? så fick gå runt med de här röda bandaget hela dagen som stöd.
Dagen idag kunde ha varit bättre men nu är den snart över :) mamma jag och Emel ska iväg och träna zumba nu kl 8. Härlig att röra lite på sig!

Puss


Söndag 21.23

Denna dag visade sig bli väldigt bra i alla fall. Jessica och Niclas kom ju förbi och stannade även kvar på middag. Mkt skratt blev det tillsammans och det är alltid positivt!
Nu ligger jag framför tvn och kollar på big brother. Börjar 9 imorgon så det är skönt! Har dock stängning två dar i rad.. Men ska inte försöka tänka på de ;)

Puss


Minnen

Har fin besök av Jessica och Niclas :) vi sitter och tittar på gamla videofilmer, vi har precis sett jessicas student där vi sjöng väldigt vackert.. Haha roligt det är att se på!


what to do..

Söndag, söndag..vad ska man hitta på idag? tråkigt väder är det ute så inte jätte sugen på att gå ut..har inget att koreografera till dansera för det är klart ;) Uppvisningen för barndansen är nu på onsdag och den andra uppvisningen är 12 och 13 maj så det är snaaart! Det kommer även att bjudas på ett lärarnummer..hihi spännande det kommer bli så himla roligt,  längtar till att få hoppa upp på scenen igen!
Det brukar typ vara de jag gör på helgerna annars, förbereder..men nu då? Blir alldelles rastlös av att bara sitta och inte göra nått, kanske städar rummet eller så..Lär nog slänga in ett till inlägg och berätta vad jag bestämde mig för ;)


Juste sommaren kan ju gärna få ta och komma nu nu nu!

Puss



jag kämpar, sliter, svettas

Igår var jag med Cevdet, Murat och hans tjej Michelle och tittade på Norlie och KKV som hade en konstert på käglebanan. Jag hade jätte trevligt umgicks med sköna människor och lyssnade på bra musik. Djn som spelade innan och efter var också riktigt bra. De var gårdagen de ;)



Det var jätte trevligt hemma hos mormor och morfar också, har ätit mkt onyttigt idag så måste träna nu till veckan, får se om det blir ett klippkort i huddinge hallen ;) Hoppas ni får en bra lördag allesammans ♥

Påväg från sjöstaden

Har precis vart och träffat Angelica i Hammarby sjöstad, vi var först hos mig en stund sen åkte vi till henne. Vi åt sushi tillsammans och snacka en hel del om allt. Efter de gick vi upp till henne och fortsatte snacket där ;) haha de e så vi funkar, äter och pratar :p
Nu ska jag åka vidare till mormor och morfar för att fira mormor :)

Puss


Childish

Denna dag har varit hur bra som helst! Känns inte som om jag har varit på jobbet ens ;) Vi åkte ju på utflykt och va borta i princip hela dagen. Barnslig som jag är uppskattade jag nog Alfons utställningen och lekrummet lika mycket som barnen..hehe :P ibland älskar man ju bara sitt jobb!


Ja som liten ;)


Tisdag

Sitter och äter frukost just nu och ska väl snart åka iväg till jobbet :) idag ska vi besöka stadsmuseet med barnen, får se hur det blir alltid roligt med lite utflykter.

Ha en bra dag!


söndags mys

Har spenderat hela söndag i stan med mamma och Emel. Riktigt mysigt i vår vädret hade vi! Shoppade en del, fikade och åt middag :) Dagen kunde inte ha varit bättre!



Nytt

Så här ser dom beiga byxorna jag bytte till eftersom dom fina gröna tappa all färg i tvätten.. :/ men gillar dom här starkt! Snyggt i sommar oxå ;)


"If it feels like dancing it probobly is"

Det är verkligen kul att vakna upp utvilad på morgonen och ser att det är alldeles vitt ute.. Herregud varför snö nu?! Våren va ju påväg.. Deprimerande men de e ju så här april månad kan se ut..

Vid ett tiden åkte jag och Emel till Huddinge c och hade en workshops klass med Val Suarez. Underbar människa och riktigt duktig dansare :) han pratade hela lektionen på engelska och jag trodde att det skulle bli ett problem men det blev det inte. Tillslut tänkte man inte ens på det :) super roligt va det!!

Nu har jag stretchat ett tag och ska snart hoppa in i duschen innan Josefine Liiv kommer på middag :) trevlig lördag detta kommer bli!


Ny header!

Tog ett tag innan jag fick ihop det men med hjälp av Emel och hennes kompis Lisa så lyckades vi lista ut det! Nu är det lite nytt i bloggen :) De jag har kvar att göra är att ändra själva inläggets text till svart, någon som vet hur?!

De är helg och jag är glad! Godnatt allesammans ♥


God mat och trevligt besök

Idag har jag varit ledig eftersom att det är röd dag :) jag har gjort en tripp till Farsta centrum och sen kom min kusin Yenifer och hennes mamma på en fika. Jag ska hjälpa henne med en dans till skolan. Vi tog precis en paus för att äta mat med mina andra kusiner och min faster :) det betyder att vi åt turkisk mat! Underbart gott, de blev linssoppa, manti och köfte :)

Imorgon jobbar jag som vanligt men just nu ska jag njuta av resten av kvällen. Puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1202933/images/2012/pic_197670201.jpg" class="image">


Nu blir det bio!


Annandag påsk

Idag har jag hunnit städa mitt rum och vart på zumba med Angelica :) känner verkligen nu att de e dags att komma igång med träningen igen!

Vid 9 ska familjen in till söder för att titta på bio, blir filmen " en gång i Phuket" har sätt den en gång men den va så rolig så värd att se igen. Plus att det är mysigt att göra nått hela familjen :)


Glad påsk

Så här ska en påsk frukost och ett påsk ägg se ut!

Glad påsk allesammans :)


Gult för att de är påsk

Fixade mina naglar nu på kvällen, visst blev det fint :)

Dags att sova en dag imorgon också! Godnatt allesammans :)


Viva la juicy



Pappa kom hem från Turkiet i dag och snäll som han är hade han med sig en present till mig och min syster :) jag bara älskar den här parfymen och nu kommer jag kunna lukta gott en bra tid framöver, tack fina pappa ♥

Får se vad jag gör av dagen idag..ganska tråkigt väder men är ändå sugen på att åka och göra nått. Inte ofta man är helt ledig på en fredag ;)

Glad långfredag på er!


Skärtorsdag

Ledig i hela 4 dagar nu, helt underbart! Blir att ta det lugnt och på lördag ska vi hela släkten hem till mormor och morfar för att äta påsk middag :) under den här helgen är det oxå tillåtet att äta så mkt godis man orkar! Hehe kan inte bli bättre ;)
Nått man dock inte kan motstå är dessa jordgubbar mamma hade köpt hem lite nyttigare mums!


Påsklunch

Idag fick vi påsk lunch på jobbet :) vi har påsk pysslat hela veckan oxå så nu känns det att det är påsk på riktigt hehe

Ha en bra dag allesammans!


Skiva

Kom hem för en liten stund sen efter att ha varit på Mikaelas skiva :) jag och Jessica tog bilen in till stan vilket va mkt skönt eftersom vi inte skulle stanna så länge, börjar ju halv 8 imorgon.. Temat va "kom nyss ifrån.." och vi kom nyss från jobbet :p

Godnatt!


Helgen

Just nu sitter jag och mamma och har lite kvälls fika, super mysigt! Emel är på dans och pappa är i härliga Turkiet..

Den här helgen mina vänner går inte att beskriva hur underbar den har varit! Känner mig som en prinsessa ;)


RSS 2.0