Nostalgi på hög nivå

Jag, Sofie och Emel va och kolla på STEGs föreställning på nybrokajen idag vid 7 tiden. Det va både roligt och jobbigt att titta. De va kul och se hur alla har utvecklats men de va jobbigt eftersom man själv ville hoppa upp där på scenen! Jag har och kommer aldrig gå i en bättre skola än Stockholms estetiska! Det är riktig kärlek faktiskt <3 saknar saknar allt med den, Och jag saknar min klass så mycket, vilka roliga tider vi hade tillsammans!


Sockerbehov!

Jag har nästan inte sovit nånting inatt och efter vilan nu på dagis så blev jag helt slut! Tur att man har så nära till centrum så man kan köpa på sig sånt här nyttigt :)


29 januari

Jessica kom förbi mig för några timmar sen och vi var på en lång prommis i det fina vädret, det var hur skönt som helst! Nu sitter jag och syrran och kollar på en film jag har även hunnit städa hela rummet så det känns bra :)


Härlig söndag

Skönt det är att vakna en söndags morgon klockan 10 och se att det är sol ute! Hoppas man hinner med en promenad i det fina vädret :) va hemma hela kvällen igår så efter att ha gråtit till filmen "jag saknar dig" blev det en lång promenad med mamma och pappa. Super skönt och riktigt trevligt!

Hoppas ni får ett fint avslut på denna vecka!


Castello

Jag var nyss och fikade i huddinge c på Castello med Josefine! Det var jätte trevligt och vi hade huuuuur mkt som helst att prata om. Hon är en av mina barndomnsvänner och vi var jätte tajta från förskolan till högstadiet, men sen börja vi olika skolor och som med de flesta tappade vi kontakten. Så det var så roligt att träffa henne i dag och höra hur allt va med henne och va som händer i hennes liv nu ;) Vi satt och pratade oavbrutet i ungeför en timme innan jag skjutsade hem henne. Hoppas på en ny fika innan allt förlång tid!

Nu sitter jag framför tv och skulle kunna däcka vilken minut som helst! Tror det e dags att flytta över till sängen..Godnatt!


Puss


oväntat besök

Gårdagen visade sig bli hur mysig som helst! Jag hade precis kommit hem från jobbet och va jätte trött så hoppade in i duschen efter maten och tänkte i princip lägga mig när jag fick ett oväntat sms av Sanna! Hon hade vart och hälsat på Emma och ville komma över hit och träffa mig efter. Jag hoppade i ett par mjukisar och åkte och hämtade Sanna och Emma i huddinge C. Vi satt hemma hos mig till runt 11 och pratade massa minnen och lite allt möjligt. Va härligt det va att träffa er igen tjejer, de va precis som de gamla goa tiderna!


iGlove

Det är riktigt bra att ha ett par iGloves när man är ute på promenad på rasten :) kan leka med mobilen utan att bli kall om fingrarna!


måndag 23 januari

JAG ÄR TRÖTT! Började dock vid 9 idag men vart rätt sent i går och i lördags och i fredags så kanske är därför jag är seg idag..
Idag var vi ute med dagisbarnen hela förmiddagen och måste säga att det är mysigt med snö men jag vill bara ha sommar och värme nu! Har ju köpt en ny vår jacka som jag vill börja använda, men känns som om det kommer ta ett tag innan den får invigas!


Du är och kommer alltid att vara min trygghet


20 års firande!

Igår åt vi middag hela tjej ligan hemma hos Jessica för att fira att hon har blivit så står som 20 hela år! Galet va tiden går snabbt alltså! Jag åkte till henne lite tidigare och hjälpte med maten, blev riktigt gott :) Sen chillade vi lite där till typ 11 då vi tog en taxi in till Magenta. Jag och Mikaela drog runt halv 2 då hon skulle upp och jobba dan efter plus att vi kände att det va dags att dra. Hamnade ju i catfight mitt på dansgolvet! Alla människor som har varit ute på klubbar vet att det blir trångt på dansgolvet sådär lite senare på natten men inte ska man ta hänsyn till varandra, nej utan arbågas och knuffas för att få plats de e det som gäller..enligt vissa! Slutade med att vi hade en tjej 5 cm från ansiktet som stod och skrek på oss. Försökte prata tillbaka men hon va helt galen, tillslut drog hennes kompisar bort henne och vi gick därifrån. Herregud alltså...Annars va kvällen hur rolig som helst och jag har insett en än gång att jag ÄLSKAR ATT DANSA!!


saknad tid..


Söndag 22 januari

Sitter hemma och njuter av att vara själv! Mamma och Pappa är och handlar och syrran kollar på hennes kompisars innebandy match, men hon kommer snart och då ska vi åka till huddinge C för att handla lite. Men just nu jobbar jag lite med dansen och äter thai mat ;)


handboll?

Tro de e eller ej men jag sitter och kollar på handboll..eller har inget val direkt Angelica sitter här värsta fanatikern haha! Haha ni ska höra henne, låter som om jag har en man berdvidvid mig :P Syrran sitter med mobilen och lyssnar musik och jag med datan, roligt sällskap vi är ;)
Hon har dock en till som tittar riktigt intensivt..


Angelica som e fett inne i  matchen

bästa hejar-klacken man kan ha HUUUUGO!


07.00

Nu drar jag iväg till jobbet, ha en bra dag!


Promenad

Nu på rasten är jag ute och går lite, vi har varit inne hela dagen och ska jobba till fem så kände att jag behövde lite luft! Har en vagel i ögat oxå så är halvt blind..men nej jag klagar inte alls!

Hoppas ni har en bra dag :)


en ny vecka!

Då var måndagen avklarad för denna vecka då, skönt! Idag var det inte lika stressigt på jobbet eftersom att vi hade mer personal idag :)
Sitter just nu och kollar igenom en hel del bilder. Hade tänkt att jag skulle framkalla några bilder för att sätta in i mitt fotoalbum som är helt tomt..Har tänkt på det länge men har inte tagit tag i saken bara :P Det är ju alltid roligare att titta i ett album än att behöva gå in på datan ;) Bara de att man blir så nostalgisk!!

De här va några av bilderna jag hittade, vissa är äldre andra nyare ;)




puss

min helg

Gårdagen blev hur fantastisk som helst! Middag, fika och bio med dom allra bästa. Tack för en underbar kväll ♥

Kom nyss hem från Hammarby sjöstad där Angelica och jag har vart på ett zumba pass. Det va otroligt jobbigt men så kul! Efter de gick vi upp i hennes nya lägenhet och åt lite plättar och drack te :) Lägenheten hennes mamma har köpt är heeeelt sjukt fin!! Galet..blir många kvällar där under sommaren med henne ;)


Bästa ♥


helg

Alltid lika skönt med helg! Igår va jag och fikade med Ia, vi gick till Alberts och när vi båda höll på att svettas ihjäl där inne bestämde vi oss för en promenad..men efter ca 3 min vart det iiiiiskallt så fick lite ångest att vi hade gått ut :P Men vi hade det galet trevligt i alla fall :) Så synd att man inte hinner ses oftare.

Nu ska jag göra iordning mig för att sen åka hem till Jessica och fira henne! 20År hjärtat GRATTTTTTISSS! ♥


Regn o rusk

De e hur tråkigt väder som helst och man blir bara trött av att titta ut. Lite sol och värme nu tack!
Idag är en sån dag då jag bara vill gräva ner huvet i sanden och inte tänka på nått överhuvudtaget..


Andra dagen på jobbet

Idag börjar jag kvart i 9 och får skjuts till jobbet eftersom att pappa behöver bilen. Jobbar till 5 och lär lägga mig på soffan direkt när jag kommer hem! Tror jag är en sån människa som har lättare att börja tidigt och sluta tidigt än att börja sent och sluta sent som jag gör nu..dock e det skönt att det inte e kolsvart när man åker hemifrån!


Rast från de nya personal rummet

Då är förmiddagen avklarad här på lännes ;) det har gått hur bra som helst alla barn och all personal är super gulliga så här kommer jag nog att trivas :) lite konstigt känns det ju men man vänjer sig nog snart! Nu ska jag dricka upp mitt te och sen jobba vidare. Puss!


Första dagen på nytt jobb

Nu ska jag åka iväg till lännesbacken, första dagen på ny förskola lite nervöst!


7 januari

Just nu sitter Jessica, Niclas och Emelie här hemma hos oss och kollar på gamla filmer. Va roligt det är titta på sånt, skrattar ju så man får ont i magen!
Ikväll blir det nog en utgång med Jessica och några av hennes kompisar. Blir nog inte så jätte sent men kul att hitta på nått :)


Puss


Ledig fredag

Idag har jag varit ledig eftersom det är en röd dag :) va i danssalen kl halv 11 och träna inför lärarnumret. Runt ett kom min moster Jenny och mina kusiner över på en fika väldigt trevligt va det! Sen har jag faktiskt tagit ett långt och avslappnande bad, vilket jag typ aldrig gör! Men de va riktigt skönt! Satte på en ansiktsmask oxå så nu är jag ren och fin ;)


får snart finbesök av denna brutta


från banken till massören

Har precis vart på banken och fixat lite grejer, måste säga att jag känner mig en aning äldre just nu ;) haha får se hur länge de varar då..NU kl två ska jag till en massör och bli masserad underbart! Tack mamma o pappa för den julklappen :D


2012

Jaha det här blir första inlägget på de nya året. Jag kan i alla fall säga att de här nyårsfirandet blev en aning bättre än förra året då jag vakna upp på sjukhuset precis till 12 slaget..Tänk att det redan har gått ett helt år sen jag opererade bort min blindtarm, de e galet hur fort tiden går läskigt alltså!
Dom två första dagarna som gått på 2012 har vart hur bra som helst! Bara umgåts med de jag tycker allra bäst om :) Idag har jag vart ledig och det blev då en hel del shopping i stan med Emel och Ia! Imorgon är jag också ledig och då ska jag först till banken sen bli masserad :D härligt, behövs innan jag ska jobba igen på onsdag och torsdag sen är jag faktiskt ledig igen på fredgagen eftersom att det är en röd dag :D Kan inte bli en mkt bättre vecka!
 

puss

RSS 2.0