Snöras

Ni anar inte hur mkt snö som har rasat ner på våran altan. Det har till och med ramlat ner någon svart tak grej som inte kan vara så bra.. hahha men morfar ska snart komma hit och kolla på det. En annan person som ska komma hit är min söta Jessica! Det var hur länge sen som helst som vi träffades, så det ska bli jätte trevligt:D

Har inte mått så där jätte bra dom senaste dagarna vet inte riktigt va de kan vara, mådde så dåligt igår att jag va tvungen att åka tidigare hem från Sanna, vilket inte va så roligt eftersom att vi hade det jätte trevligt! Fick träffa en av hennes kompis som var hur gullig som helst:)

Mår dock lite bättre idag så det blir en lugn dag tillsammans med Jessica:)


Från i sommras

Frukost

Vaknade för inte så länge sen, och de va så underbart skönt att sova ut faktiskt! Har pratat med pappa också över msn, om jag inte har nämt de så befinner han sig i Thailand. Vilken korv som åker dit utan oss :( Han sa att det bara va runt 30 grader.....suuuuurt!

Nu är det ialla fall en frulle som gäller är ganska hungrig. Efter de ska jag göra iordning mig för att sen åka till Sanna. Det kommer nog bli en mysig kväll.

Ja men ja bjuder på den här, vet en som kan inte blir så glad men men..va gör man inte för bloggen :P
/H

Lov

Ja bloggen här har verkligen inte blivit prioriterad! Har som sagt haft produktions föreställningar och rep dom senaste veckorna och har då inte haft tid att sätta mig ner och skriva.
Men nu är det över och ist välkomnar jag sportlovet! naaaajs ! Har dock ganska mkt att göra men de ska bli rikitgt skönt ändå.

Appropå föreställningarna så hoppas jag att folk lägger upp lite bilder eftersom att jag själv inte tog några så blir det till att sno lite från andra för att kunna lägga upp i bloggen (a) måste och ge väldigt mkt beröm till våran grupp som lyckades hålla sams under hela produktions veckorna, plus att vi gjorde ett så jävla grymt jobb med dansen! Har allt filmat och det ser riktigt bra ut! weeej :D
Sleeping Reality gänget

Fanny Svensson

Maria Andersson

Amanda Åkesson

Jozephine Grönqvist

Nej nu är jag helt slut, dags att lägga sig, så jag orkar umgås med några väldigt sköna brudar hemma hos Sanna imorgon;)
puss och godnatt /H

Sommar kom nuuu!

Sitter nu i sängen med sanna och lyssnar på broken-hearted girl, den kan man verkligen lyssna på om och om igen så bra! Samtidigt planerar vi vår 18-års fest som vi ska ha i sommar. Bara de att det känns som om det är en evighet dit. Men det kommer bli så mega grymt om de blir av ( vilket de verkligen ska bli ) Annars har vi bara tagit det jätte lugnt  idag. Igår blev det onyttigheter framför melodifestivalen och sen en film efter de :)

Vill att det ska bli sommar nu, har så tröttnat på all denna snö! Har lite ont i ryggen efter allt skottande eftersom att det är jag som får göra de nu när pappa är i Thailand och mamma har ont i revbenen. Visst är jag snäll, har typ varit ute 2 ggr i dag och ett antal ggr i går, när ska snön försvinna?

/H

-

ligger i sängen och väntar på att min kära syster ska sminka av sig för sen ska vi kolla på film tsm. Känner att det passar ganska bra just nu beroende på hur jag mår.

nu är hon klar så movieee time!

/H

sliten

ja just nu sitter en väldigt trött Hanife framför datorn. Är verkligen helt slut i kroppen det är jobbigt med produktioner men om man vill att det ska se bra ut så är det bara att kämpa på :P

Idag blev vi klara med vår dans! åh det känns så skönt är jätte nöjd med den :D Hoppas att ni kommer och kollar för det kommer bli awesome!
Hahah hela vår grupp va trötta i dag så efter lunch tog vi faktiskt en powernap, asså de va så jävla skönt! vi sov alla i 45 min och jag verkligen somnade. tror nog det bara är på STEG som man kan göra nått sånt ;)



Sääängen kallar nu nu nu!

Love / H

Update

Idag hade vi genomdrag med alla grupper i produktionerna och jag måste säga att allas koreografier är så jävla grymma! De va as najs att se :D De va oxå najs att vi i vår grupp fick jättebra med kritik, dom gillade det väldigt mkt! weeej :D

När det va dags att gå hem fick jag detta sms av mamma: "vad säger du om att välja ut en ny mobil idag! "
Asså jag blev så himla glad, för det har ju vart så mkt strul med min Satio mobil jag fick i julklapp. Har liksom sammanlagt använt den 1 vecka inte mer sen jag fick den, annars har den varit inne på lagning för att den inte funkar! Blev seriöst galen, men nu har jag en ny:D är så glad!! Så här ser den ialla fall ut:


Happy happy happy! :D

Juste ni får inte glömma att komma och kolla på vår produktion i skolan nästa vecka de kommer bli så jävla GRYMT! MISSA INTE DE!


FetTisdag

Hoppas ni alla har tagit er tid i dag till att köpa en semla eftersom att det är semeldagen idag:D Själv har jag smakat på en, orkade inte hela för det blir alldelles för mkt med all grädde :P

Idag jobbade vi på riktigt bra i gruppen, vi hann klippa låten, skicka affaschen och göra en hel del på koreografin. Imorn blir det att kolla och pröva kläder och sen ska vi visa de andra grupperna vad vi har gjort. De ska bli roligt och se dom andra!

Nu är det duschen som kallar, och sen ska jag sova länge och skönt eftersom att jag börjar halv 10 imorn! :D


Mmmums

puss /H


25/2-10

Nu börjar det bli riktig blogg-torka här! är jätte ledsen för de men det har helt enkelt hänt så mkt den senaste tiden så har inte hunnit sätta på datan ens :/ kommer förmodligen inte bli så mkt den här veckan häller eftersom att vi har produktions veckor nu och slutar inte förns 5 varje dag.
Men det är så himla KUL! kämpigt men de klarar vi! de bästa är att vi inte har teori lektioner nu på 3 veckor om man räknar med sportlovet som kommer dirket efter dom här veckorna :D weej!

Igår var det alla♥dag, inte roligt när man inte har någon speciell att fira med:/ blev att jag träffade jennifer först och så fick jag en kladdkaka av henne ,hjärtegullet! Efter de åkte jag till Sanna och spenderade resten av kvällen hos henne, kärlek till dig syster som är så dum och köper present till mig!

I Fredags var nästan hela skolan i romme vilket var underbart! vädret kunde inte ha varit bättre, lovely!
här kommer ett par bilder från dagen. ( tagna från fannys blogg och Lisas bilder )






Josef, Hanna, jag, Lisa, Ia och Fanny :D

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv, behöver vila inför nya tag imorn!

Love / H

från skolan

Sitter just nu i data rummet med Angelica bredvid mig. vi har danshistoria lektion och håller på att söka efter information om Anna Behle, vilket inte är så lätt. Vi vill hitta ett videoklipp men det finns inte ett ända!

Snart är det ialla fall lunch och då ska jag sitta med Jennifer och råplugga till provet vi har efter usch hatar prov!
Måste springa vi hörs!

Bilder

Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från i lördags eftersom att jag nu såg att folk har lagt ut det på facebook:D hih alltid roligt med lite bilder ;) så njut gott folk :P hahha









Här ser ni lite hur min klänning såg ut bakifrån, inte en jätte bra bild eftersom mitt hår är i vägen:P men va den ända som fanns ;)
(jag är personen längst till höger^ ) 

Så orkar inte kolla igenom fler för att lägga upp eftersom att min data är väldigt seg! ska gå och lägga mig ist hehe godnatt allesammans

pusss /H

Svullna fötter och tjut i öronen är resultatet av gårdgen

Alltså jag hade så sjukt roligt igår! bästa dagen på länge :D Dansade hela kvällen träffade jätte trevliga nya människor och kvällen va bara så LYCKAD! AHHHH TACK jessica och Patricia för en oförglömlig kväll!

Idag har jag då fått tagit konekvenserna av att jag hade på mig mina höga klackar, asså jag kan inte gå det ser ut som om jag har bajsat på mig eftersom att jag bara kan gå på hälarna, inte okej men va ska man göra om man vill vara fin? och nu har jag lärt mig en riktig läxa!
Sanna kom hem till mig för att plugga idag. Vi hann nästan klart med allt men de va en pers asså. vi satt och kämpade med att hålla ögonen öppna. Jag var sliten efter kvällen igår och hon hade varit med några kompisar och inte sovit på hela kvällen så vi va båda rätt trötta. Så vi belönade oss med lite massage,.. surprise? hahha

Imorgon ska  jag inte komma på dansen eftersom att jag inte riktigt kan gå, så kommer liksom inte kunna dansa häller :P så börjar kvart i ett imorgon och har bara 2 lektioner awesome! 

Nu är det dags att sova, godnatt på er! /H

Taggad!

Igår kom Tove hem till mig efter min dans. vi hade det jätte mysigt tillsammans. Vi upptäckte att vi hade super mkt att prata om och att tiden bara sprang förbi! asså det va stört så fort tiden gick. Hur som helst hade vi det jätte trevligt och hon fick se världens fulaste bild på mig! hahha asså jag diver inte den är så fruktansvärd ahhhha!

Finaste Tove<3

Snart ska jag och jessica bli upphämtade av Patricias föräldrar och bli skjutsade till lokalen där det ska bli PARTY! Åh va taggad jag är det ska bli så roligt!
Bäst att sluta nu innan dom kommer har inte riktigt packat ner allt som ska med än :)

Ha en jätte bra lördagskväll mina vänner!

pussar /H

so bad I'm gonna scream

Sitter och pluggar in i det sista innan jag ska hem till min moster och kusiner för att fira lite födelsedagar. Åt precis en så himla god middag som pappa gjorde, så det får nog inte bli några god saker för mig eftersom att jag åt så mkt(a) ett litet minus är att jag stinker vitlök i hela käften! hahah

Är så otroligt skoltrött så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Fy bubblan. Har ialla fall kommit igång lite med produktionerna nu, vilket känns skönt att man har brytit den första isen men det känns oxå som om vi kommer få ett hejdudrande jobb framöver, men de ska bli kul!


kännde att jag behövde lägga upp en liten rolig bild på två väldigt söta tjejer i min klass :D Här va vi på väg till Romme förra året och nu är det bara en vecka kvar tills vi ska dit igen längtar!

Peac out! och ja.. jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, men som vanligt är det mkt stress som hindrar mig..
/H

RSS 2.0