helt slut!

Idag hade vi ett riktigt hårt pass på dansen. Jag kommer så inte kunna gå imorgon och jag tror att Sofie håller med mig på den punkten! Men de som är kul är att man blir så glad av den här dansen, kommer alltid hem med ett stort leende på läpparna och e super taggad för att dansa eller göra nått annat. Men just nu är det nog duschen som kallar mest. C YA!



Åhh ångest att de ha börjat bli kallt, vill tillbaka till värmen!! /H.I


stress

hej allihopa! igår blev en lugn mysig kväll med Emma. Vi kollade på Date Movie, som är såå himla rolig plus att vi hade lite roligt med popcorna oxå...ialf blev de en väldigt lyckad kväll/natt :) de får vi göra om igen gumman!

Idag har jag städat mitt rum haft besök av släktingar och själv vart och hälsat på min moster. Nu ska jag äta innan jag ska på dans, satt de blev ett snabbt inlägg innan jag ska iväg, stressigt stressigt!



Två bilder från igår, haha ja somsagt hade vi lite roligt med popcorna..

nej måste springa, puss o hej /H.I


i love my sister

Jag satt nyss och skrev lite på min engelska läxa som ska vara inne på måndag men så tog jag en paus för att fika lite med familjen. Medan vi satt där så sa min syster att hon hade fått VG på sin engelska uppsats och jag frågade då vad hon hade skrivit om? Hon berättade att hon hade skrivit om mig! titeln va "en viktig person i mitt liv" och då valde hon att skriva om mig. Jag läste den nyss och fick en liten tår i ögat. Hon hade skrivit så fina saker om mig och så hade hon slutat med: I love you my sister!
Hur gulligt är inte de? åhh nej får bara en klump i halsen när jag tänker på de. Hon är ju de viktigste i mitt liv och att hon ser upp till mig så mycket att hon skriver en hel uppsats om mig gör att man blir rörd.



Du är den bästa syster man kan tänka sig och vi kommer att vara bästa systrar för evigt!
I always love you my sister!

/H.I


Poem time

Friendship is like the breeze
You can´t hold it,
Smell it,
Taste it,
Or know when it´s coming
But you can always feel it,
And you´ll always know it´s there,
It may come and then go,
But you can know it´ll always be back


(Dikt tagen från google, bild tagen av mig)

/H.I

 

godnatt

Idag har det varit en si så där dag, vet inte riktigt varför men de är väl bara så ibland. Hade ialla fall kul med Michelle och Yasmin i danssalen efter skolan , dom hjälpte mig lite med min dans tack tjejer!

När jag kom hem så åt jag lite och satte mig sen och slukade i mig Annas söta klubba hon gav oss från finlandsbåten, hih den va super god!



Nej nu kallar sängen,  sleep well my friends!
/ H.I

tjiilevippen

Nu sitter jag och pratar med Sofie i telefonen och så berättar hon allt som har hänt i dag i skolan när jag inte var där. Känns lite jobbigt att jag har missat så mycket speciellt från dansen, men får väl tar igen de sen.

haha finfina bilder du hade lagt upp Sofie!
Här kommer lite andra som du kanske inte har sett...











Jadu min vän vi har då tagit många flumm o skumm bilder:P men jag har alltid så jävla roligt med dig och jag tycker att vi ska fortsätta ha de så!

/H.I

R.I.P

På väg till Huddinge kyrka för att säga farväl till min gammelfarmor. De kommer att bli skratt, gråt och mycket prat när närmare 50 nära och kära släkningar kommer.
 


massor av kärlek till er alla! / H.I


-

De var aldrig menigen att såra dig, allt blev bara ett stort missförstånd! Du vet att du är den bästa för mig!

igår+ idag

Igår hade jag först min danslektion med C-gruppen och de va så himla roligt! Inte bara för att Sofie och jag nu går i samma grupp utan också att dansen och lärarnen var så bra, eller hela gruppen är en super grupp! :D
Efter de åkte jag hem till Sanna, där jag sen skulle sova kvar. Där hade gullungen ordnat godis, jordgubbar och läsk med socker runt glaset..och inte att glömma den SMÄLTA CHOLKADEN! fast den vart liksom inte så rinnande till en början hah, men de var god endå:)
Sen hände ju de roligaste av allt:
Jag står och borstar tänderna när Sanna helt plötsligt skriker mitt namn från ballkongen. Jag rusar dit och när jag ser henne står hon och as garvar, hon har nämligen lyckats tappa sin mobil från ballkongen på andra våningen! Vi står och tittar ner ifall vi ser den, vilket vi inte gör eftersom att de är kolsvart. Så jag ringer till mobilen och då hör vi att den ligger någonstans där nere, eller på grannens ballkong under oss. Jag ringer några extra gånger för att vi ska höra vart den ligger för ingen av oss vill knacka på mitt i natten till grannen för att fråga om vi kan få kolla efter hennes mobil hon har tappat. Men vi kan inte riktigt höra vart den kommer ifrån så vi bestämmer oss för att gå ut och leta i buskarna. Jag får skynda mig att klä på mig lite kläder eftersom att jag bara hade en t-shirt. Jag kan säga att min klädkombenation inte var så vacker. Vi går hur som helst ner och börjar leta med hjälp av en ficklampa. Jag ringer också till den för att se om vi kan hitta den bättre då. Sanna säger att hon ser mobilen , men när vi kollar närmare var de bara ett godispapper, men hon envisades ett tag på att de va mobilen ialf, sötnöt! När vi förstår att den måste ligga på grannens ballkong knackar Sanna på fönsteret och en tjej kommer och ser skräckslagen ut, jag kunde inte titta på henne för jag ståd bara och skrattade så jag var dubbelvikt. Tillslut går tjejen och hämtar mobilen som låg på deras ballkong och Sanna får tillbaka den! Ja efter de när vi kom in så la vi oss i soffan och bara as garvade, eller jag låg i soffan Sanna låg på golvet!
De var i alla fall den dagens stora händelse,.. när Sanna tappade sin mobil!



Här har vi den lilla picknicken hon hade fixat, och chokladen som såg ut så här efter ett försök att ha vatten i den...



Sanna, den underbara söta personen som fixande allt, tack älsklingen min!



och inte för att glömma den super super super fina födelsedags present hon gav mig, asså jag lovar jag bara stod och stirrade på dom i säkert en halvtimme, dom är ju otroligt vackra!



De där var alltså gårdagen. Idag har jag varit i skolan för första gången på riktigt efter sommarlovet. De var riktigt kul faktiskt, men de kändes inte som skola direkt, eller de gör de typ aldrig på STEG. Vart lite stressad när jag sen skulle hem för vi fick endå lite läxor och jag som redan är väldigt stressad för min dans, och de gjorde då bara saken ännu värre. Men då är de så underbart att man har så härliga vänner. Först fick jag skjuts av Emma hela vägen hem från Huddinge C sen stannade hon hos mig tills hon skulle hem till sin mormor. Men då hjälpte hon mig ialla fall att välja en låt till min dans och den är riktigt bra och nu är jag riktigt taggad på att börja med den. Så tack hjärta för hjälpen med de, det var verkligen en stor börda som ramlade av mina axlar!

Nu har jag skrivit väldigt mycket men de blir så när man inte har uppdaterat på några dagar, fy Hanife ändring på de! haha nej nu ska jag börja på dansen yeah!
/H.I

första steget avklarat!

För ungefär 1 timme sedan slutade min egna jazz lektion ! de va så himla roligt, men ni kan slå upp att jag var jätte nervös i början, men  de släppe efter typ första låten haha. Va helt hyper när jag kom hem för de va så roligt! :D Men de knasiga var att Alexandra en lärare innan mig har valt samma låt som jag också ska ha:O Men jag sa till henne att jag kunde byta eftersom att hon redan hade börjat lära ut dansen till sina elever, och jag tänkte endå vänta tills nästa vecka innan jag lär ut mina elever dansen. Men men va ska man göra i ett sånt läge?
Så jag försöker bara se de positiva att de va tur att vi märkte de så snabbt innan jag hade hunnit lära ut något! Meen de löser sig alltid!

Just nu sitter jag och väntar på att saanaaBanaana ska komma;) haha vi hade ju först tänkt att åka till Långholmen där de är insparkning för ettorna i vår skola. Jag va där förra året men vart inte så sugen att åka dit nu när de har varit dåligt väder och min hals inte riktigt är bra än, och bara att stå där ute i kylan lockade inte riktigt. Men ingen av oss ville vara ensama ikväll så hon fick komma hit:) får se vad i hittar på, kanske hyr en film och bara har de mysigt, eller något annat!

Nej nu kom min syrra hem ska höra va hon tyckte om danslektionen idag, om jag  skötte mig alltså :P
ha de bra allihopa! Cya! 




Sanna och jag i stan förra terminen

/H.I 

Sjuk:/

Jaha då är de inte så mycket man kan göra då, än att ligga i sängen och försöka bli frisk igen. Jag va till läkaren igår för att jag har haft så ont i halsen, och som  tur var va de ingen bakterie men han sa att jag skulle vara hemma några dagar för att bli helt frisk. Satt idag har jag bara legat i min säng.. inte så roligt. Det är kul att kunna vara hemma när man får och ska men när de blir att man måste för att man är sjuk så är de inte lika roligt!

mys

Idag var jag och Sofie ner till Huddinge C för att jag skulle hämta nyckeln till danssalen, weiii! Nu är jag liksom lärare på rktigt, fick massa papper och lite allmän information också.

När jag sen kom hem tog jag mig ett skumbad med en ansiktsmask också, tar hand om mig nu när jag har fått super ont i halsen..inte alls bra:/ speciellt inte när skolan börjar imorgon! Så typiskt mig att vara sjuk början till sommarlovet och nu i slutet, annars när de är skola är jag frisk som en nötkärna! Hur kommer de sig?
Nej kanske borde försöka sova eftersom att jag ska upp halv 7 imorgon:O hur ska man orka de..?

Puss / H.I

nej nej nej!

Åh nej nu har jag fått riktigt ont i halsen! Det började ju igår med att jag kände av lite men hoppades på att de skulle gå över, men icke sa nicke. Men de konstiga är att de bara gör ont på höger sida av halsen:S jätte skumt, men de är jobbigt och nu när skolan börjar på Onsdag vill man ju inte vara sjuk första dagen.

Idag har jag annars inte gjort något speciellt. Tog en promenad till mormor och morfar med mamma och syrran. Där passade jag min otroligt söta kusin Victor medans syrran blev klippt.



Vi va ute och lekte och där hittade lilla Victor en vinbärsbuske som han bara stod och åt ifrån, mumsigt!



De här är nog den charmigaste unge jag har träffat! ( bilderna tagna av mig ) 

Mer än detta hade jag inte att säga, återkommer imorgon med mer trevliga nyheter och förhoppningsvis har halsontet försvunnit då!  God natt på er! 

 / H.I

lite längre, lite snabbare och lite mer pengar!

ja nu har jag och Sofie varit ute och gått i över 2 timmar! De känns som om vi har gått runt i hela Huddinge, men super skönt va de att båda få vara ute och röra på sig men också att få prata av sig lite. Och något riktigt roligt va ju att vi hittade 15 kr! bara så där. För dom pengaran kunde vi sen köpa 3 tablettaskar med salta katten. Så de gick vi och mumsade på medans vi gick:)



Ett litet kolage om hur vi hade de ibörjan av promenaden när vi stannade vid en lekpark:D ( sorry att bilderna är lite dåliga men de  är från mobilen hade ingen kamera med oss! )



Vi gungade lite också!



Och i denna lilla kundvagn hittade vi femman! haha den va lite mindre än dom andra vagnarna satt den fick hänga lite i luften ;)



Sen för 15kr (en tia Sofie hittade på marken och femman från kundvagnen) köpte vi tre sådana askar, hih åhh så gott!

Ja  så här roligt kan man ha de när man är ute och går med Sofie och Hanife :D haha allt kan hända! Men nästa gång vi är ute och går så tänkte vi gå lite längre, lite snabbare och hitta lite mer pengar! 
God natt /H.I

trött

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött idag när jag verkligen sov ut imorse. Jag har inte gjort speciellt mycket idag häller, bara gått igenom lite till dansen och tog en prommis till mormor och morfar. Inget speciellt ansträngande men ändå så går jag runt och gäspar och känner mig seg, bara man inte håller på att bli sjuk:O

Igår hade vi ialla fall en jätte god kräftskiva, Lisa, Emels bästa kompis var med oss också eftersom att hon sen skulle sova kvar. Efter de åkte jag in till stan, men de vart en liten besvikelse..



Emel lyckades få en missbildad kräfta :)



Sen så lyckades jag fånga dom på bild imorse när dom försökte träna, men för Emels del såg de riktigt tungt ut :O  haha
Fick en riktigt fin frukost av mamma också, så gullig!

Tar nog en prommis med Hugo nu så kanske jag piggnar på lite ;) hare bra! 
/ H.I

15/8

Sitter just nu och försöker ladda in lite låtar på min ipod, vilket inte går så bra för har inget tålamod alls. Är lite små irreterad på allt och alla, vet inte om det är för att skolan börjar snart och man är lite nervös eller om de kan vara annat som ligger och grämar sig.
Men ialla fall..så längar jag till maten för vi ska äta kräftor! De är ju så gott och det blir årets första också:) Efter maten ska jag åka in till stan med Emelie och så möter vi upp Josefine och Jessica och kanske några till där inne eftersom att det är The Voice i Kungsträdgården.


 
 
         
De här är lite bilder från igår, och dom härliga brudarna på bilderna är Jessica, Emelie, Josefine och Sandra.

Ses kanske i Kungsan ikväll ;) Nu ska jag gå och ÄTA!
 puss / H.I

Mys kväll med Kusinen

halloj allihopa ! Nu har jag svullat godis och chips med Jessica framför filmen "En shopaholics bekännelse" . Den var faktiskt väldigt bra och vi hade det jätte mysigt hemma hos henne, efter en lång dag inne i stan. Men nu ska jag ringa mamma så får hon komma och hämta mig.







God natt/ H.I

Härlig dag!

Det blev en del saker som jag kom hem med idag. Trodde inte de först för hittade ingenting när vi kom in, de va bara Emelie som gjorde de:P men sen så kom jag oxå igång. Det va jätte roligt att träffa Emelie och Sandra för har inte träffat någon av dom på jätte länge!



Här har vi dom härliga tjejerna, Jessica, Sandra, Emelie och Josefine

Haha måste ju bara berätta något som hände efter att vi hade ätit på donken. Vi hade precis ätit klart och så satte vi oss utanför, som ni ser på bilden, och Jessica bara rusar upp och skriker att hon har glömt sitt bankomatkort och legg på matbrickan där inne:O Hon och Sandra springer in för att se om de ligger kvar men en kille som jobbade där hade precis slängt allt. Dom fick titta i sopptunnan och där nere såg sandra att korten låg, haha så det vara bara för Jessica att plocka upp dom och sen torka av dom med lite papper:D det var tur att hon hittade dom ialla fall, fastän hon fick gräva i soptunnan:P



Josefine och Emelie



De här kom jag hem med:)
Svarta jeans och de ljus rosa linnet är från Gina Tricot. Det andra linnet är från Zara

Alltid lika roligt när man kommer hem och visar vad man har handlat, och jag fick bara bra kritik om dom:)

puss/ H.I

Shopping in the big city

Igår blev det en jätte mysig kväll tillsammans med Ia. Vi fikade på "vårt" ställe, Café 60. Det visar sig alltid bli en super dag när man har fikat tillsammans med den tjejen:) Tack än en gång sötnos!



Idag blir det in till stan igen, men denna gång med Josefine och Jessica och då ska vi inte fika utan de vi gör allra bäst, SHOPPA! :D

Ciao!

Grattis!

Grattis till min morfar idag, hurru hurra hurra! Har precis gjort mig iårdning för att åka hem till mormor och morfar och fira honom. Dom ska bjuda på smörgåstårta och massa annat gott satt tur att jag var ute och sprang imorse så att jag inte får värsta skuldkänslorna när man proppar i sig en tårtbit;)

Ikväll blir det fika med Ia! :D de va länge sen nu<3



Dagen outfit
klänning- H&M
glans leggins-gina tricot

hejsvejs! /H.I

:D

Klockan är nu 00.20 och jag är för pigg och glad för att SOVA! :D




Var tacksam för de vänner du har

Tack tjejer för en underbar kväll!













hoppas att ni hade det lika trevligt som jag och super tack för alla presenter ♥

Idag ska jag annars försöka göra lite mer på dansen och sen ska jag och Sofie in till stan för att träffa Stina och kolla på nån dans i Vitabergsparken. De ska bli kul kul:)
hörs mer sen kram!





love summer!

Hej allihopa! Den här helgen har bara bestått av sola och bada! Från i Torsdags till idag har jag befunnit mig på en badplats, mest har det varit Josse och jag som har åkt iväg men också med Jessica, Sara och Amanda en dag. Idag blev det med syrran och de va jätte mysigt. Får inte glömma att jag tog ett kvällsdopp med Tove och Ia igår också:) De va super mysigt och inte kallt alls fastän vi badade runt 9 halv 10  på kvällen. Sen gick vi hem till Ia där vi kollade film, "i taket lyser stjärnorna" och " låt den rätte komma in" tror jag den hette. Men den var inte alls bra ( förlåt Tove!) Tove somnade sen i soffan medans jag och Ia låg och pratade till kvart i 4, satt är lite trött nu faktiskt.



Här har vi Ia som sitter och väntar på frukost som vi handlade på morgonen:) , medan Tove sov..



På väg hem från Ia. Och Tove var lagom trött:)

Nu blir de att förbereda inför imorgon då jag ska ha tjejmiddag!
puss /H.I

sommardag!

Idag har det verkligen kännts som sommar! Jag var och badade hela dagen med Josefine på Flottsbro, det va skit mysigt:) Sen efter de så åkte jag och Jessica till Ågesta spår för att träna lite, och sen så gick vi HELA vägen hem också, asså det är riktigt långt runt en mil! Så idag har jag både njutit av det härliga vädert och varit duktig!



Sool och baad! :D





De var allt för mig idag;) puss puss / H.I


-

Sitter just nu här i min säng, och kan inte sova. Det är så varmt i mitt rum och jag är jätte pigg, satt de går inte. Så skriver lite här i bloggen så får vi se om jag kan somna sen.

Vad har jag annars gjort i dag? Uhm..inte mycket alls. Varit i Farsta C en sväng och iofs köpt lite kläder, vilket alltid är roligt! Sen har jag faktiskt övningskört lite och gått på prommenad med Jessica. Mer än så va de inte:P Syynd att du ska jobba imorgon Jessi, annars hade jag kunnat sova hos dig och då hade jag inte haft något sömnproblem!.( hade istället suttit och snackat hela natten lång:P)

Hör att syrran kollar film satt kanske gör henne sällskap :)
puss puss
 


090804

Jaha så börjar den här dagen också gå mot sitt slut :( Jag har haft en otroligt bra födelsedag! Fått massa fina presenter och ätit alldeles för mycket tårta.

Runt 6 kom alla gästera hit och sen efter några timmar så drog jag hem till Jessica med Josefine också, det visade sig bli riktigt mysigt :)
TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER!



Måste bara visa vad jag åt till frukost, färska jordgubbar med mjölk så gott!

puss puss / H.I


1 dag kvar!

En bättre start på dagen kan man nog inte ha! Jag sitter ute i solen på altanen och äter frukost, mums, samtidigt som jag lyssnar på musik och klurar lite på min dans som jag måste bli klar med snart. Plus att jag är själv hemma just nu också satt man blir inte störd av nått ljud eller så, me like! 
Sen i kväll ska vi alla hem till min kusin Anton som fyller år idag och fira honom. Där blir det garanterat tårta och massa annat gott, satt de blir väl för mig att ut och springa. Får ju inte svika Anna, lovade att jag skulle träna lite medans hon är i Finland, och hoppas att du också gör de ;)

Till råga på allt så fyller jag år i morgon !
 
Alltså kan det inte bli en bättre dag!




(bilderna tagna av mig)

Min frukost bestod av :
mammas hembakta bröd, super goda!
fetaost
ett gals juice
och..MELON!

Hoppas eran dag började lika bra som min! Hare bra!

/H.I


 


en underbar helg!

Tänkte berätta lite nu då vad jag har haft för mig i helgen :) jag har nämnligen inte riktigt haft tid att blogg för att jag har varit helt upptagen av andra saker. Som att umgås med några riktigt sköna brudar! Två av dem är då Jessica och Josefine ,som jag har kännt i princip hela mitt liv ,och vi har inte träffat varandra på hela sommarlovet, det är helt sjukt! Därför blev det då en hel helg med dom sötnosarna :)
I fredags var vi i Segeltorp hos någon dom kände och kvällen visade sig att bli riktigt lyckad!
Sen i Lördags firade vi Josefine som fyller år i dag, men eftersom att några jobbar på måndag så firade vi henne igår. Vi käkade först 9 tjejer i gamla stan på en jätte mysig restaurang. Jag åt en super god cecarsallad, mums! och sedan firade vi Josse hela natten lång ;) även denna kväll blev riktigt lyckad!







Middagens bilder!

Idag sen så var jag och Jessica ute och gick med Richards (Jessicas pojkvänn) hund. Eller egentligen var det hunden som var ute och gick med oss för den ledde oss till Ricards farmor och sen så vägrade hon att gå tillbaka satt vi var tvungna att lämna hunden där, haha en riktigt envis tjej :) Men så hade farmorn världens sötaste lite valp! Var bara tvungen att ta en bild på den (a)



Titta va söt!

Ville också bara informera om att det är 2 dagar kvar till jag fyller år! :D

/ H.I



Party!

Jag och Jessica fixar oss just nu hemma hos henne för att sen dra vidare till stan där vi och några tjejer till ska käka för att fira Josefine som fyller år imorgon. Det ska bli jätte roligt eftersom att jag inte har varit med dom här tjejerna på hela sommarlovet!
 
Nej måste sluta nu ska snart åka och är inte riktigt klar än :O



Söta jessica!

Ska uppdatera allt som har hänt i helgen sen, och från i torsdags när vi var hemma hos Anna :)

puss puss/H.I


RSS 2.0