Så Tung kväll!!

Igår va jag på metro där det va halloween tema och jag hade så jäkla roligt! Åkte dit med mikaela och mötte sedan upp hela gänget där :) hade ett par riktigt grymma ögonfransar på mig han dock inte ta kort på mig med min kamera så väntar på att Mickis ska lägga upp bilderna. Lite synd att Jessicas kamera försvann under kvällen..hoppas hon hittar den igen! Meen ouuufff vilken grym kväll det va! :D

Nu ska jag hem och fika hos min moster! skriver snart igen ;) PUSS

saker som måste göras idag

En osminkad Hanife som ska städa och plugga idag, trots att jag är väldigt väldigt trött!


Bokat och klart!

Har nu bokat boende för ullared!! weeej vi åker den andra nov och kommer hem den tredje så bli bara en natt då men de blir najs :) längtar och snart är det lov också kan inte bli bättre just nu, ska bli riktigt skönt att komma bort från skolan ett tag, nog för att det bara är en vecka men det är alltid nått.


bilder från när jag,Sofie,Jessica, Emel,Sara och min mamma va där förra året :)


-

Fattar inte varför folk ska vara så jävla nyfikna på allt och alla!? Om du inte känner en person och inte vet vad det handlar om ge fan i att snoka i andras privat liv! De som inte berättas för dig rör antagligen inte dig eller? vad är meningen med att sprida onödig rykten eller gå runt att prata om någon du egentligen inte har anknytningar till...

skönaste måndags eftermiddagen

Jag och Sofie sprang ner till musikytan för att klippa ihop våra låtar till danserna efter sista lektionen. Där blev vi fast till klockan 7 och glömde helt att skolan kanske stänger snart och alla våra saker va kvar i skåpet hahah herrugud vilken kallabalik det blev, vi hade ju inte ens skor på oss! Vi kutade upp och märkte att dörren var låst..! Men som tur va fanns det kvar lärare i lärarummet så vi fick komma in och hämta våra grejer. Men tror jag inte har skrattat så mycket på länge asså, först för att vi fixade låten vilket va ett mirakel, teknik och Hanife+Sofie går inte riktigt ihop XD och sen bilden av att vi va fast i skolan utan mobil och skor XD hahaha detta gjorde min dag i alla fall!

Har köpt två nya tröjor också men har inte tagit kort på dem så ni får förhoppningsvis se de imorgon. Nu är det danshistoria som gäller..suck..

Släkten är allt

Det här kortet fick jag av min lilla kusin som en present för att jag har tagit körkortet! så gulligt!

"Grattis för du har tagit körkortet nife från Anton"

Jag har tänkt på det och det finns faktiskt inget som slår familjen och släkten, de är ditt allt och de är dem som alltid finns till hands ifall du behöver det.

Vänner kommer och går medan familjen alltid består!

Kärlek / H


renovering på gång

Pappa och morfar håller på att riva våran altan just nu eftersom att den va rutten och vi ska bygga en ny. Inte världens roligaste väder att vara ute i men de behövdes göras idag så de va bara att ta på regnkläderna, tur att jag inte behövde hjälpa dom (a)


2 bilder från när de jobbar på för fullt :)

Igår va jag i skärholmen med Mikaela. Gick runt och kollade i en del affärer och det blev några inköpa också ;)

mysiga + söta vinter skor 299 kr från din sko


Svart genomskinlig skjorta 99kr från H&M


Vit blus 249 kr från H&M


Mysig rosa höst klänning 179 kr från H&M
Trevligt med lite inköp sådär ;) putsade lite på mitt silver halsband oxå som jag fick av soffan där det står mitt namn på :)
Ska iväg och ha danslektion nu, får se hur det går med min hals..PUSS

oh no..

Behövde gå hem idag efter första lektionen..efter att jag hade försökt övertala mig själv imorse att jag inte va dålig och skulle orka med dagen..ee ja det gick ju jättebra. Asså jag har inte tid att vara sjuk för mycket att göra och kan inte missa skolan, det går ju inte speciellt inte dansen vill inte missa den ju :( Men blir att jag är hemma imorgon och förhoppningsvis frisk till nästa vecka!

 
 


Dansmöte på Wayne's coffee

Har börjat få ont i halsen igen...hoppas verkligen att det försvinner till helgen då jag ska ut och har längtat efter hur länge som helst! Bestämde i alla fall att jag inte skulle vara med på moderna klassen idag eftersom att jag måste vara med på baletten imorgon så får absolut inte bli sämre! Har  skrivit klart en övning nu och ska väl lägga mig på soffan ett tag ;) sånt man bara kan göra här på STEG.

Klockan fem idag ska jag iväg på dans möte och disskutera föreställningen tror jag. Innan de ska jag och Sofie gå lite i affärer vilket jag inte har gjort på evigheter! sparar ju till Ullared som blir av under höstlovet :D weeeej

Förra årets C-grupp, saknar..


Helgen

Tänkte att jag skulle göra en update om vad jag hade för mig i helgen, hinner ju inte blogga så mkt nu förtiden så skriver om allt i ett o samma inlägg ;)

I Fredags kom Sofie till mig i danssalen och vi gjorde klart våran dans till våra elever! mega naaaajs va det och nummret kommer bli riktigt tungt!

I lördags va jag på Ladies Night tillsammans med mamma, mina mostrar och Jessica. Det vart en väldigt lyckad kväll och kul att göra nått annorlunda tillsammans med familjen :D Vi fick oss ett riktigt gott skratt också på vägen hem så att ingen av oss fick luft haha ja det va roligt! :D :D

I söndags kom massa släktingar hem hit till mig för att fira att jag tagit körkortet!!!! Jätte gulligt att dom kom och min faster lagar den absolut godaste maten!! Tack tack tack för de, typ bästa presenten av alla :D mums.
Senare åkte jag och Jessica hem till Mikaela och badade i hennes jacuzzi, eller jag badade inte känner att en förkylning eller nått e på gång så ville inte riskera att bli mer dålig :)

Fint litet kort av kusinen Yusuf abi

Fina blommor fick jag också och en del pengar :D


I går fick jag låna min kusins grafitti nagelack och detta blev resultatet as ballt tycker jag ! Går att köpa på nästan alla butiker som har smink, H&M tillexempel

Så här ser förpackningarna ut, lite speciella men najsiga ;)


Va tänker dagens ungdomar med!?

Va precis och hämtade min syster från en hemma fest...att hon har börjat festa e ju lite kontigt bara de, men va e det för fester dom går på eller snarare va håller deras polare på med! Emel och hennes kompis Lisa ringde tidigare hem för att folk hade bokstavligt talat supit ner sig där borta. Blandade alla möjliga drickor (typ allt som fanns i skåpet) och låg sen och spydde hej vilt och bettede sig allmänt dräggiga. Asså dom går i 9:an vafan!? Som tur var hade varken Emel eller Lisa druckigt utan ville bara iväg för att ha kul..ja det blev ju en lyckad kväll, eller?

Det finns de som behöver göra misstag för att sedan lära sig av dem, sen finns de dom som lär sig av andras misstag
- jag är stolt över er tjejer!!

från de ena till de andra, :P jag och Sofie jobbade på så himla bra idag efter min danslektion vi stannade till kl.10! men å andra sidan blev vi heeeelt klara !! :D :D så jävla skönt!



vår klass under brandövningen- vi vinner lätt tävlingen med finas uppställning :P

Onsdag

På fredag ska jag hålla ett föredrag om turkisk folkdans typ skit kul! Så idag va jag och pappa hem till en släkting som lärde mig att dansa Halay :)) hoppas att det blir bra nu och att klassen tycker att det är roligt!
En liten film ungefär hur det ser ut :


Så här avancerat kommer inte jag göra dåra.. eftersom att det är den bästa turkiska gruppen på den här sorten av dans, dom har åkt runt på massa ställen i världen och uppträtt! Fire of Anatolia heter dom.

btw Är klar med min engelska uppsats!!! fett glad! Nu är det duschen som gäller sen sova godnatt på er

Kakförsäljning

Ska snart iväg hem till min fina vän Mikaela Giertta och titta på Paradise Hotel och prata om lite smått o gott, va ju ett tag sen vi sågs nu! ska försöka sälja lite kakor oxå till hennes familj :P haha
Innan det ska jag skjutsa syrran till dansen och sen iväg till Mickis. Så lite bråttom nu vi hörs ciao!



Juste om ni vill köpa kakor så säg bara till mig har fem olika sorter att välja på, super goda allihopa!
Lillebrors kolor
café cookies
kexchoklad
chokladbollar
havreflan med choklad i mellan


guaqa middag

Kom nyss hem från en jätte trevlig middag hos Amanda med Tove och Sofie också. Vi lagade tacos tillsammans och åt av amandas berömda sagolika guackamole (stavning?) det blev en del bilder men med Soffans kamera så får se om dom kommer upp någon gång :P haha kvällen blev riktigt trevlig, tråkigt dock att den va tvungen att sluta lite tidigare än planerat..MEn de betyder att vi ska boka ytterligare en helg ! :D

Igår kom Sanna och Emma förbi här och vi åkte o hyrde film och köpte gooodis :) sanna sov kvar och dagen efter åkte vi och hyrde the last song och satt o grät floder tillsammans eftersom att det är något man gör till den filmen! men den är bra, super!

vem ser skyldig ut till att ha spillt ut chipsen..?

mys med den bästa!

black nails

Igår satt jag bara och pluggade och hämtade min syrra från skolan :) asså det är en sådan känsla att åka helt själv i bilen! man känner sig lite stor faktiskt hahah undebart!!

Annars målade jag mina naglar och klippte ner dom kort kort, inte likt mig att ha korta naglar men det kändes att det behövdes för att de skulle må bra ;) hah lite tråkigt att jag sitter här o skriver om mina naglar....hah jaja blev så nu.

(bild från google) 


Körkortet är mitt!!!!!

Hade uppkörning idag och ja det gick vägen :D :D så nu har jag körkort, ÄNTLIGEN!! Det må ha tagit sin tid men klarade både skrivningen och körningen på engång så de va värt var ända lektion! ÅH JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAD!!! :D D:D :D


betty spaghetty..

..känner mig som henne just nu är trött i hela kroppen och benen vill bara vika sig hela tiden och ögonen vill gå ihop, vill hem och SOVA!! Men nä har en lektion kvar vilket är jazz inval.. tycker verkligen om vår lärare hon inspirerar fett mycket men just nu orkar jag inte röra på mig mer :(
Det blir inte direkt någon vila när jag kommer hem häller, plugg och körning står på schemat...ska lämna in en dansanalys imorgon....åhh blää...Nä byta om då kanske..


En lördag som blev lyckad

I lördags fyllde min fina vän Sofie år och hon hade bjudit över mig och några vänner hem till henne på middags buffé, herre min lilla gud va mycket mat och gott gott dom bjöd på! mmmm de tycker vi om ;) Hon fick en massa fina presenter och tror att hon blev glad för de jag gav henne, vilket var ett par skinn handskar och ett armband som var själva "huvudgrejen" om man säger så. Sen fick hon en korg med en massa andra saker i ! glömde ta en bild på korgen för va riktigt nöjd med den så fin den va :P hahha sen fick hon en minnes bok av mig också. Runt halv 12 drog jag Ia, Sofie, Sanna och Filippa ut till metro för att fortsätta firandet. Där blev det en hel del dans och låg sen hemma i sängen runt halv 4 helt utslagen! Tack för en underbar kväll tjejer!

Min outfit

Jag, Ia, Sofie och Angelica

På metro

Så med dom bilderna från helgen säger jag Godnatt !

CJ Dippa


Check him out!

Ändrade planer i sista stund

Skulle just nu egentligen stått på dansglovet på metros club, men nej istället sitter jag här hemma och chillar gaalet! Det är så himla skönt, speciellt nu eftersom att jag dansat hela dagen och är väldigt trött så måste vila upp mig lite, kroppen är som en deg typ. Längtar dock till imorgon, vet ni varför?? JO för min fina, underbara bästavän Sofie Bergman fyller 18 åååår :D Äntligen lillen, snart väntar krogen livet ;)


Lite bilder jag hittade från en tjejmiddag för några helger sen :)

RSS 2.0