Nu är den beställd!!

MIN STUDENTMÖSSA ÄR BESTÄLLD OCH DEN BLEV SÅ JÄVLA SNYGGGGG!!! :D :D


en hemma lördag

Rättare sagt en hel hemma helg! Är fortfarande sjuk och måste verkligen bli frisk till nästa vecka eftersom det är produktions veckor vilket innebär dans hela dagarna. Längtar till att kunna få ta i riktigt ordentligt på en dansklass och inte sitta utanför dansalen ,vill ju vara där inne och jobba ! så nu blir det te med honung, halstabletter, ingefära you name it!


kände för en gammal bild :) från 8:an om jag inte minns fel


rooligt klipp

Jennifer visade mig ett roligt klipp på youtube som jag vill dela med er :)


onödig fredag!!!

Jag skulle ha stannat hemma idag efersom att jag är sjuk men tänkte att jag behövde närvaron plus att jag vill vara här med min grupp, men dagen började ju baaaaaajs! Nu vill jag bara hem och lägga mig i min säng med mitt varma täcke och en stor kopp varm oboy med vispgrädde..orkar inte vara sjuk längre..:(


-

På torsdag och lördag ska min produktions grupp dansa på gymnasiemässan! Hade vart mycke mer taggad om jag inte mådde dåligt..först på grund av att jag typ har en bomb i halsen gör så jävla ont! och sen på grund av lite andra privata saker..Jobbigt e det i alla fall och vill liksom bara kunna fokusera på annat nu och har haft riktig danslust nu men så kan jag inte.........drygt!
Hade i alla fall genrep i dag på scenen i skolan, gick ju jätte bra verkligen, försökte bara markera men såg ut som en flodhäst det va hemskt asså usch! hoppas det går bättre på mässan..


Bild från repet (tegen från skolans hemsida)


along came Polly

Sitter och tittar på along came Polly med familjen, den går just nu på kanal 3. Pappa tycker att det är en av de bästa komedierna, han satt nyss och garvade så han grät haha ja den e rolig faktiskt.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, skrivit mitt svenska tal och vart på dans :) imorgon blir det att repa med mina elever hoppas det går bra för dom!

Värme är något jag skulle behöva just nu, bild från 2009 när vi va i Turkiet.

Harry Potter och dödsrelikerna

Den ska jag och min fina syster gå och se idag! åhh som jag har längtat wiiihoo :D Innan det ska jag träffa michelle och kanske följa med mamma och handla. Ciao

onsdag kväll

Nog för att man kan bli irreterad på lapplisor så ångrara jag inte en sekund till att jag tog körkortet ! som nu tillexempel kunde jag ta bilen till Mikaela för att hämta en tröja hon hade lånat, så enkelt hade jag inte kunnat göra de om jag inte hade körkort ;) sen blev det att jag stannade där och kollade på paradis hotel mycket mysigt!


Bild från helgen på lobby :)


P-böter...

En sån här äcklig grej satt på min bilruta efter att jag hade vart med Jessica 10 min i huddinge C! 10 MINUTER PEOPLE!!! asså det är helt stört hur snabba och irreterande dom är, stod på boten att dom hade kommit 1 minut efter att vi hade parkerat asså det är helt sjukt! Dom måste vara de mest hatade människorna i världen..så ja 450 kr får jag nu pröjsa..kul.. -.-

The Nicholas Brothers


Dom här söta bröderna håller jag på att skriva om på danshistorian, the nicholas brothers. Blev väldigt kända stepp dansare.


unga och väldigt bortskämda

Detta program måste ni bara se om ni inte har sätt det tidigare. Ung och bortskämd heter det och går på måndagar kl. 20.00 på svt. skrattar ju så man håller på att dö, dom är så roliga. Handlar om 10 unga personer som i princip inte gör någonting hemma. De har aldrig, diskat, bäddat sängen, städat eller tvättat deras föräldrar gör allt för dem. Kolla på det nästa vecka eller gå in på svt play för att se avsnitten. Enjoy!


vill ha!

Råkade kolla lite på några skor hemsidor nu när jag satte mig vid datan..hehe och dessa blev favoriterna som jag vill införskaffa någon dag!



Båda dessa från scorett.se 



och dessa två från melba.se

Åh vill ha alla fyra men tror inte min plånbok blir så glad då.. 


Saturday!

Snart kommer Mikaela och Josefine över till mig så ska vi fixa det sista tillsammans innan vi åker och möter upp emelie :) sen blir det utgång! weeej känner på mig att det kommer bli en riktigt underbar kväll!

Här e dom söta brudarna jag ska umgås med ikväll! Ha en trevlig kväll allisammans :)

garvar ihjäl mig!


sista dagen på lovet

Det suger att det här är sista dagen på höstlovet..vill vara ledig längre! Att tiden kan gå så fort, om tre veckor är det liksom första advent kan ni fatta det :O och om drygt 7 månader går inte jag i skolan längre hur konstligt låter inte det!? weird asså önskar att tiden kunde stanna upp lite så man hinner njuta av allt roligt som händer, känns som om allt bara svischar förbi..inte kul asså vill inte bli större längre..


Pics

Lite av de jag handlade i Ullared ;)










Ett gott skratt förlänger livet

Igår kom Josefine Liiv och Sofie Bergman över hem till mig och det va den roligaste kvällen jag har haft på länge! Vi satt nere i mitt kök och skrattade tills vi grät hela kvällen, vid 2 skjutsade jag hem josefine :)

Ja en bild kan säga mer än tusen ord..HAHAH!


I väntan på soffan..

..kanske man ska frächa till sig lite hehe har ju typ bara pluggat idag så sitter i mjukisar och har inte ens på mig deo eller parfym så ska nog frächa till mig lite innan hon kommer och vi ska disskutera danserna :)
oopps hon kom nu..


Hemma efter en stört rolig roadtrip

Kom hem igår kväll efter mycket shoppande i ullared! va kul vi hade asså. Jag körde hela vägen ner dit vilket blev typ 5 timmar och det första vi gjorde då va att parkera bilen och rusa in i varuhuset :) där shoppade vi en del, käkade sen och sedan blev det att checka in till våran husvagn som faktiskt va riktigt fräch! Vart rädda att det skulle vara ett ruckel men nej då den va jätte fin o mysig.
Här får ni bilder från resan, bilder på inköpen kommer sen :)



Piroger som färdkost ;)

Hade en privat massör under resan, tack soffan!

Syrran i husvagnen

Emel är redo att lägga sig..jobbigt med shopping

En väldigt glad Sofie

vem saknas..?

Andra dagen med frukost

Nått roligt på tv:n Jennifer :)

Vågar man ha dig vid ratten eller? :P

Barnen i baksätet har börjat tröttna lite på att åka bil tror ja...

Detta va resan dit och hem slänger in ett inlägg på alla saker sen men nu ska jag fixa mig klart för att sen åka till Flen och hälsa på släktingarna :) PUSS

Första dagen på höstlovet..

..har jag spenderat i huddinge idrottshall :P sökte ett dans jobb för ett tag sen här i huddinge komun och igår ringde en av dem och frågade om jag ville jobba idag, vilket jag kunde. Min uppgift va att ta hand om en grupp små barn mellan 7-10 år och sen ha en lätt lek/dans lektion. Barnen cirkulerade runt mellan olika aktiviteter och detta va då min station. Det va faktiskt kul barnen va jätte söta och ledarna as sköna :)

Nu väntar jag på att Jennifer ska komma och då ska vi iväg och handla lite gott inför imorgon :D fattar ni att vi ska åka klockan 6 på morgonen! hur ska man orka..Jora blir nog ganska lätt när man vet vart vi är på väg ;)

Här är två bilder från halloween festen i fredags :


Jag och Mikaela


RSS 2.0