Hejsan

Halloj alla människor !
Imorgon bitti ska jag upp kl 4, och det beror på att jag ska åka luftballong :D det ska bli super kul och varför det är så tidigt är för att man ska kunna se soluppgången. Vi får se hur det blir eftersom att jag aldrig har gjort det förut, så de kommer bli en riktig upplevelse.

Vad jag annars har gjort här är faktiskt inte så mkt än. Vi har mest hälsat på släktingar, (och bara de kan jag säga tar en halv vecka haha) badat en dag, varit sjuk en dag och sen umgåts med mina kusiner och syster på dagarna här i lägenheten eftersom att det är för varmt att vara ute på dagarna. 
Och på torsdag bär det av till kusten till ett hotell där det garanterat blir bara sol och bad :P satt ska steeeka lika mkt som ni har gjort hemma i Sverige, för har hört att det har varit jätte bra väder där ( och det var mest riktat till Sofie och Anna vad gällde solandet )

Ni får fortsätta ha det varmt och bra mina kära vänner!

Juste är ledsen att jag inte har lagt upp några bilder men det går inte att lägga in bilder på den här datan :( Men så fort jag kommer hem blir det nog ett långt inlägg med bara bilder ;)

puss H.I

Äntligen på plats

Hejsansvejsan!
Nu är vi äntigen i Turkiet! Efter fem dag ute på vägarna har vi nått vårt mål, eller inte riktigt, nu ljuger jag. Vi ska till ett ställe som heter Cappadokien också i Turkiet, det ser ut som ett smurflandskap, men dit åker vi imorgon för nu är vi för trötta. Just nu sitter jag och pappa i lobbyn i ett hotell och mamma och Emel är inne på rummet.

Jag ska säga det att den här resan har varit skit kul! Jag ska erkänna att jag var väldigt skeptisk till den först för trodde jag skulle tröttna på att sitta i en bil så länge, men icke sa nicke. Det har gått as snabbt, asså jag skojar inte! Fast derämot har det kännts som om vi har varit borta mycket längre än fem dagar. 

Jag har tagit massa bilder och filmat har vi oxå gjort men kan tyvärr inte lägga upp dom nu eftersom jag inte har någon sladd, men bilder ska det bli sen!



Här har vi Capadokien, dit vi ska. Och visst ser det lite ut som smurfhattar?

/ ha det bästa alla så ses vi snart! H.I


Första stoppet

Nu är vi framme i Skåne! Det gick faktiskt  ganska fort, det tog dock 7 timmar men ändå. Just nu sitter vi inne på vandrarhemet Villa Hilleröd, och det ser seriöst ut som ett spökhus! Jag skojar inte, dörrar som knakar och klassiska speglar som finns med i alla skräckfilmer. Det är ett väldigt gammalt hus så man förstår ju varför det ser ut dom det gör men ändå, lite läskigt är de..

Vi tog en liten prommenad nyss och det var vår sista prommenad i Sverige på en månad ;) haha nästa gång blir i Danmark eller Tyskland, det beror på vart vi stannar.



Här är då hemmet vi bor på och de som är innringat är vårt rum



visst ser det lite ut som ett kråkslott?



Tog en lite söt bild på syrran under prommenaden

Ni får ha det så bra så hörs vi snart! / H.I

1 dag kvar i Sverige

Nu är det snart dax att åka :D
Jag kan inte förstå det än, och när jag tittar ut nu genom mitt fönster så är det faktiskt sol ute. Satt vi kanske åker iväg i onödan, eller? Haha nej vi kommer nog få det lite varmare ändå..;)

De jag gjorde kl. ett igår var att måla naglarna. Jag kunde verkligen inte sova så det blev att måla naglarna. Min syrra gjorde det samma och det blev faktiskt riktigt fint!

 
Så här såg dom ut före..



Så här blev min syrras naglar efter!
(
sorry för de dåliga bilderna men min kamera är knasig
)



Och så här blev mina naglar, fint va?


Nej nu måste jag gå och duscha innan vi ska åka! Jag ska försöka lägga upp bilder från resan men det kanske tar ett tag eftersom jag inte vet hur internet är där borta. Men ni får alla ha det så jätte bra så ses vi snart igen!

/ puss hanife


sommarkväll

Ja just nu sitter Anna och hjälper mig att ladda över lite bilder till en annan data, eftersom att min data har virus. Sofie kom nyss också och nu sitter vi och pratar massa strunt. Det va kul att dom kunde komma innan jag ska åka iväg =) hih nu är det inte långt kvar tills det bär av, man börjar faktiskt få lite resfeber.

 
Igår spenderade jag kvällen med Sanna och Ia. Vi satt inne på Café 60 och pratade om allt mellan himmel och jord, vilket var väldigt skönt! Hade verkligen en jätte trevlig kväll med er, tack tjejer<3



On the road for 4 days

Imorgon bär det av till varmare länder, waay !
Det är nämnligen så att vi ska bila till Turkiet. Fatta vad mycket vi kommer att se, eftersom att vi kommer att åka igenom massa olika länder. Jag ska försöka lägga upp bilder för varje land vi passerar. Vi kommer att stanna där till den 11 Juli satt det blir ett tag jag är borta. Kommer sakna alla min kära vänner och Hugo, hur ska jag klara mig utan min söta lilla hund i 4 veckor! En annan sak som kanske kan bli lite långtråkigt är att vi kommer sitta i en bil i drygt fyra dagar.. va ska man göra för att få tiden att gå?


Ett annat litet problem jag har är hur jag ska lyckas få ner alla min kläder i den resväskan ni ser på bilden? Och eftersom vi ska bila så får jag inte ha mer än en väska..Hjälp!




Aktiv dag

Idag har jag minsann varit duktig, jag har nämnligen städat hela mitt rum! Och det var inte bara en vanlig städning utan jag ränsade allt, lådor, garderoben, sminket ja allt. Men jobbigast var nog sminkhyllan, för där var jag tvungen att ta bort allt och sen torka av allt innan jag kunde ställa tillbaka sminket på hyllan. Så nu är det så fint i mitt rum, och man känner sig så stolt när man är klar med allt. Plus att jag har en sån gullig mamma. Hon hade vart i affären och köpt fika medans jag städade, så när jag var klar så fikade vi med chokladbollar, mums!

Visst blev det fint till slut ?


Nu sitter jag och väntar på att en kompis ska ringa, vilket hon inte gör. De är så att hon ska åka bort och då va det den här sista dagen som vi kunde träffas på. Men jag vet inte vad hon håller på med eftersom att hon inte ringer. Det kommer bli jätte tråkigt om vi inte hinner ses eftersom att jag ska bort på tisdag och kommer inte hem på ett tag :/
Trodde du också ville träffas och säga hejdå, men det verkar inte som de...


Sex and the City

Idag har det regnat i princip hela dagen, vilket gör att det är värsta bra film vädret. Så just nu ligger jag och söta Hanna i min säng och tittar på Sex and the City  som hon inte hade sätt :O satt då var vi tvungna att se på den!


tagen från hennes facebook :P så söt !

sommarkväll

Äntligen börjar det kännas lite mer som sommar. Detta väder har ju varit katastrof sen jag fick sommarlov. Men idag var jag inne i stan med Sofie och så mötte vi upp Håkan. Vi gick och köpte glass och sen satte vi oss i vitabergs parken. Det va super mysigt, och när man satt där i parken i solen med glassen i handen fick jag värsta sommar känslan :)

 ( Lite bilder från idag )


Glupska Håkan med 3 glassar!


På väg till parken, vet faktiskt inte varför de tittar så där på mig..


Sen tåg vi en lite prommenad mot Slussen


Sängen kallar

Igår var det så att vi hade en mysig tjejkväll hemma hos mig, vilket vi inte har haft på ett tag. Det blev en del tårar eftersom att vi tittade på Titanic. Och efter de kunde ingen av oss sova!  Jag tror klockan blev bortåt halv fem innan vi stängde av tv:n. Detta betyder att jag inte har sovit mycket alls idag och att min kropp bara skriker efter att få lägga sig.




Just det måste bara säga att jag och anna hittade den här parfymen när vi var inne i stan idag, och den luktar så underbart! Det är ett måste att ha den parfymen i sommar :) 

Nej nu är det dags att äntligen krypa ner i sängen sov så gott!

/puss Hanife



Ja, man måste väl vara som alla andra

Efter ett långt övertygande från Anna så har jag tillslut lyckats skaffa en blogg!



Eftersom jag är ny på blogg.se så vet jag inte riktigt hur jag ska ta mig till, därför har jag lite PANIK vilket ni kan se på bilden ovan, även fast den är tagen för länge sen.

Jag kan ju iallafall börja med att berätta att jag om ungefär 1 vecka åker till turkiet, bort från kylan och in i värmen =D

Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Jag hör av mig mer imorgon, just nu har jag för mycket panik för att kunna skriva mer! 

Hejsvejs!


 




 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0