Ny vecka

Helgen går som alltid för fort! Men även denna har vart den bästa :) umgåtts med familjen och vänner, pluggat... Haha och fixat lite i rummet sånt som måstes ;)

Nu iväg till jobbet! Ha en bra dag allesammans! Puss


Hoppas jag blir lite piggare av att promminixa!


Just idag är jag trött


Gröna Lund

Det blev en spontan tripp till gröna Lund ikväll för att åka lite och titta när Norlie och KKV spelade :) det va grymt kul och jag hade som alltid ett grymt sällskap!

Puss och godnatt!


Bayramın mubarek olsun

Sitter och väntar på familjen Melander som ska komma över på kräftskiva :) ett tag sen vi såg dom men våra årliga kräftskivor missar vi aldrig! ;)

Puss


Roliga planeringsdagar!

Jag kom precis hem från Bosön efter två riktigt roliga dagar med jobbet! Det blev en del lyssnande men oxå en hel hel del skojigheter! Vi blev indelade i lag och gick sedan runt på olika aktiviteter. Bästa aktiviteten va helt klart rullstolsbasket :D alla va helt inne i spelet och det va så himla roligt! Jag skratta så jag grät! Jag gjorde även ett mål hehe ;)
God mat fick vi på kvällen, tre rätters middag va det och efter maten spelade vi ett musik quizz med live band. Lite senare på kvällen blev det även dans. Vi kom inte i säng förren kl 2 och gick sen upp 7..
Men under dom här dagarna har jag haft hur roligt som helst jag älskar mitt jobb och alla mina kollegor!

Nu ska jag vila en stund helt mör i kroppen sen blir det en fika ikväll :) puss


Bättre sent än aldrig..

Idag har jag fått tårta och sång från barnen på jobbet eftersom jag fyllde år för några veckor sen :) jätte gulligt tycker jag att vi firar så! Av Azemina fick jag även en godis-schampagne flaska, hihi tack så jätte mycket allesammans ni är bäst!

För övrigt hade jag stängning idag vilket gick jätte bra :) sista barnen gick vid ca 10 över fem men dock stod jag och pratade med deras mamma i tjugo minuter så kom inte från jobbet förrän halv 6 i alla fall :p

Ikväll blir det träning! Puss


Måndag avklarad

Första jobb dagen är över och det känns riktigt bra! Lite jobbigt att hitta tillbaka till alla rutiner men de kommer nog :) roligt att ha Sofie på jobbet nu i alla fall! Det kan nog bli en ganska rolig termin fastän vi går emot mörkare tider :)

Puss


Det är söndag

Imorgon börjar jobbet och tillbaka till verkligheten.. Känns på ett sett bra men de går ju inte att komma undan med att det är skönt att vara ledig :)

Vaknade ganska sent idag efter en underbart mysig kväll igår :) ska göra lite på dansen nu och ikväll blir det bio.
Puss och kram


Middag <3


Perfekt fredag

Det va jätte kul att träffa Ia igen! Vi hade mycket att prata om eftersom de va ett tag sen vi sågs:) vi tog en sväng förbi Farsta C där jag fick med mig en hel del hem, mycket trevligt!

När hon hade åkt bestämde mamma, Emel och jag att vi skulle åka in till stan för en fika. Sen blev det en promenad vid båtarna och förbi Djurgården :)
Bra avslutning på en bra dag!

Puss


mys kväll

Nu åker jag, mamma och syster in till stan för en spontan fika tillsammans! ♥

Sista semesterdagen

Sitter och väntar på att Ia ska kika förbi :) vi ska kolla på produktionen som vi gjorde tillsammans i 3:an. Hahah den är riktigt underhållande ska jag tala om!
Men innan dess ska jag hoppa in i duschen :)

Puss och kram!


Powerwalk!

Efter att ha suttit inne hela dagen och fixat lite grejer är det skönt att komma ut på en prommis :)

Puss


Perfekt dag

Vid halv ett åkte jag in till stan för att luncha med Angelica och kolla lite i affärer. De va hur mysigt som helst och vi hade som alltid mycket att prata om :)
Efter en lång lång resa hem till henne i sumpan åkte jag hem lämna bilen, för att sen åka och kolla på bio :) mycket trevlig dag med andra ord!

Puss


Somliga har det bra

Idag ska jag klippa mig och sen blir det att fira min kusin som fyller år idag! Stort grattis till dig Sofia!!! :D De här är min sista vecka innan jobbet börjar.. Längtar dock på ett sätt dit för att träffa alla underbara kollegor och sen att soffan ska börja jobba med mig :) de kommer bli skoj! Men jag vill vara ledig lite till! Haha Just nu njuter jag lite i solen innan de blir dags att ta tag i städandet... Ha en bra dag!


Marc by Marc Jacobs


Den absolut bästa födelsedagen i mitt liv!


Min resa till Turkiet i bildform!

Resan va helt obeskrivlig! Så mycket skratt och skoj det har varit :D här kommer lite bilder ni kan få kika på!
 
 
 
 

RSS 2.0