lyckad dag

Sportlovet kunde inte ha börjat bättre ! Spenderades med människor jag tycker om på Laser Fortet på rådmansgatan. Ni som fortfanade har den där barnsliga sidan kvar av er ska definitivt pröva detta! 130 kr för en timme pröjsade vi, men man kunde även vara där längre :)
Vi delades in i två lag och sen fick man springa runt i olika celler och försöka lösa en del uppgifter. Om man klarade banan fick man poäng som sen räknades ihop i slutändan och då såg man vilka som hade vunnit. Såklart vann mitt lag haha! nämen pröva pröva pröva så roligt!

 
( bilder tagna från google )

Efter den super roliga lekstunden åkte vi alla tillbaka till Huddinge C och fikade. Så mysig den här dagen har varit, en riktig toppen start på lovet!   

Fångarna på fortet

Imorgon ska jag, mamma, syrran och fem kusiner till rådmansgatan för att typ uppleva fångarna på fortet! Man är indelade i lag och antar att man går runt i nån / flera celler och ska göra olika uppdrag. Kommer bli en lekfull dag, de gillar vi starkt!

God natt på er alla söta ♥


iväg på kalas

Nu ska jag snart iväg och fira en kusin till mig. Ska bli trevligt, blir även bjudna på mat :)

Helgen har sett ut så att jag va ute med ett gäng i fredags på ett nyöppnat ställe, Gaudi. Riktigt fräscht ställe och härligt folk :)

I lördags lunchade jag med en kompis och hade se en lugn kväll hemma till melodifestivalen. Kollade dock inte så jätte mycket eftersom alla bidrag sög denna omgång..

..Och nu ska jag snart iväg igen :P har blivit en hektiskt men skön helg och eftersom jag är ledig hela nästa vecka finns det inget att klaga på!


Min fin fina klass ♥

Sista praktikdagen

Idag är det sista dagen på min praktik.. Lite tråkigt faktiskt, har haft så himla kul dom här två veckorna så det kommer kännas konstigt att gå tillbaka till skolbänken. Står just nu och väntar på Johanna i stuvsta för att åka till Kungsholmen och ha dans träning med alla dans pedagoger :) skit kul va det förra veckan så hoppas det är lika roligt idag! Ska läsa mitt horoskop nu synd att inte soffan e här, har blivit våran tradition på morgonen ;) hehe Puss

Big Brother


Detta är vad som går på Tv just nu och kommer väl göra det varje vardag framöver ;)

Imorgon är det praktik hela dagen sen att titta på 2:ornas produktioner i skolan, ska bli väldigt spännande!
Puss och godnatt ♥


21/2

Idag va det sista måndagen på praktiken, haha kommer räkna ner nu eftersom att jag har haft det så himla roligt och vill vara kvar längre :P Efter de åkte jag i alla fall hem åt middag och åkte sen och kikade på Uf mässan med Jessica och Ia. Fanns väldigt mycke fina grejer :)

Nu är det Big Brother som gäller på Tv och imorgon börjar jag sent så de e naaaajs !



Här ser ni mitt fina hårband som e nytt ,me like!


easy come easy go, that's just how you live..

Söndagen har varit väldigt lugn och skön. Tog en prommis med mamma och syster till min moster Sara och där blev vi bjudna på fika, mycket mysigt. Efter de gick vi hem och kollade på solsidan :) Just nu är det Big Brother på Tv:n och vilka roliga människor dom har tagit in i huset haha riktigt unika..

Imorgon börjar jag 12.45 skönt, sista veckan på praktiken dock :/ men sen e det spoooortlov!!



Puss o godnatt ♥

Bilder från överraskningsfesten

Kom nyss hem från en väldigt trevlig tillställning för min "kusin" David som blir 18 år! Han trodde att han skulle iväg för att jobba men så blev det inte ;) istället befann sig massa släktingar och vänner i lokalen och överraskade honom, riktigt kul va det!

Här kommer bilder från kvällen, enjoy!



Kvällens outfit ;)








Surprise !!

mat ♥



Va ju tvungen att pröva biljar också, fan va svårt det e!

Vi hade inte planerat kläder tsm, men e man kusiner tänker man lika! :D

Kvällen blev väldigt lyckad och David blev rejält överraskad. Hoppas ni hade en bra lördag ♥

Lördag

Nu bär det av på Partyyyyy !!!!!!!!! :D



PUSS

17/2

Idag har jag haft fullt upp hela tiden. Började med att åka till skolan för att spela in mitt solo och direkt efter de in till stan för att möta upp Ia som hade mina byxor :) Vi stod och snackade en stund och sen bar det av till praktiken. Där var jag med på minimusikaler från kl 14 till 18, kul men man får ju lite myrer i rumpan alltså när man bara sitter, så fick vara med på den sista lektionen ;) Efter de åkte jag direkt hem till Jessica där jag blev bjuden på hennes goda sallad och sen tog hon, Sara och jag en prommis till mig så Jessi kunde hämta sina vantar haha.

Och nu har jag suttit och planerat hela morgondagen som nog kommer bli lite stressig, men sånt e livet. Roligt har jag ju samtidigt men allt går ju så fort så hinner ju inte njuta :P

Jag och syster förra sommaren i turkiet :)

Paket

Min kjol som jag beställde för ett par veckor sen har äntligen kommit! Happyface :D beställde en klänning också men den skulle komma senare sa de..Men jag älskar kjolen!


16/2

Shiiit asså va tiden går fort, snart är februari slut o då är det bra drygt 4 månader kvar till studenten!!! ahh galet!

Hur som helst går det jätte bra på praktiken. Jag får följa min handledare Johanna på hennes dansklasser och några möten för att se hur hon jobbar. Kan säga att jag har fått hur mycket tips som helst! Får även vara med själv och dansa om jag känner för de. Vilket jag va igår och ska vara med på några klasser resten av veckan också :)
Imorgon börjar jag kl. 2 skönt! skulle dock behöva åka förbi skolan och spela in mitt solo..får se vart jag hinner klämma in det.

BTW Här är min jacka jag skrev om att jag köpte från H&M ;) I love it!



Ha en bra kväll ♥

Glad alla hjärtans dag

Idag är det minsann kärlekens dag och den ska fir..Vadå firas? För min del kommer den inte att firas, tycker att det är överskattat när man inte har nån pojke att gosa o fira med. Men om man skulle ha det för tillfället kanske jag skulle se annorlunda på denna dag ;) haha

Man ska i alla fall vara nära sina fina vänner och familj de e ju också kärlek ♥ Mamma har vart så gullig och köpt en varsin trisslott till alla i familjen och en god bakelse som ska ätas lite senare!



Ha nu en trevlig dag med massor av kärlek från mig ♥


Praktik

Imorgon är det första dagen på min praktik, vilket är på en kulturskola på kungsholmen. Där kommer jag få följa min handledare på en del av hennes dansklasser och sen några andra lärare. Nästa vecka kommer jag även få göra en liten uppvärmning, diagonal eller liten fras till dem. Får även vara med på en del dansklasser så det kommer nog bli awesome!

Idag va jag o shoppade i Farsta centrum med syrran. Kom hem med en beige jacka från H&M skit snygg!! Runt fem åkte jag till slussen för att möta upp en kompis på fika, mycket trevligt va de :)

Bäst att sova nu så man inte e trött första dagen imorgon ;) Godnatt alla söta ♥


Inte långt kvar tills man sitter på en sån här strand igen! :D

12/2

Goodmorning sunbeams! Kan inte sluta le när jag tittar ut genom förnstret så underbar dag alltså! Säkert är de typ -10 ute men det är i alla fall sool, vilket gör att man längtar så mycket till sommaren.

Idag vet jag inte vad som blir planerat än, de ända jag vet är att jag är på jätte bra humör så allt kan hända idag :)



Ha en trevlig dag ute i solen ♥ / Hanife


pengar kommer och går men en riktig vän består!

Jag har väldigt många vänner som jag är så tacksam över att fått lära känna, det finns inget bättre än äkta vänner som alltid finns där för en! En äkta vän ska man inte behöva träffa dygnet runt för att kunna ha kul med, de kan gå dagar, veckor, år innan man ses men ändå har man alltid lika kul när man väl ses, som om man aldrig hade vart ifrån varandra. En del människor klickar man bara med och det är så underbart när man träffar dessa.

Vi klickade inte med detsamma eftersom att ingen av oss hade intresset att lära känna varandra. Kommer ihåg va jag tänkte om dig första dagen jag såg dig i skolan. Trodde bara att du skulle bli ett stort irritationsmoment haha, men det visade sig vara helt fel! Efter första gången vi sågs sa det klick, jag visste på en gång att du skulle bli en äkta vän. Du fanns där, du stöttade mig, du va bara du. Visst har vi haft en del duster men det har bara fört oss närmre varandra. Jag är inte en sån som dömmer folk och jag dömmer definitivt inte dig, va du än får för dig att göra. Vill bara säga att jag finns här för dig och kommer aldrig att släppa taget om en äkta vän.

 

I love you no matter what ♥


bored

Nog för att det var riktigt skönt att sova till kl 2 idag så blir man rastlös av att bara ligga i sängen hela dagen. Vill ut och göra nått, eller i alla fall ha lite sällskap..(a) Mitt nya sällskap för imorgon blir andra säsongen av Gossip Girl! Tack Lisa för att vi fick låna den :D

Nu sveriges mästerkock, hejja Åka Liten!


jag, Sofie och Ia från nybrokajens föreställning ♥

PUSS


stranger

En av mina vänner fyllde år igår och det är väl inte mer än rätt att ge ett Stort grattis här i bloggen as well ;) Även stora pöjkar behöver bli grattade, eller rätta mig om jag har fel..hehe. Speciellt eftersom att du tjatade om det oxå och snäll som jag är uppfyller jag din önskning! något mer som önskas? :)

♥ Ett stort grattis i efterskott C !  Better late than never, right :)


Obsession

I've kind of have an obsession...Gossip Girl! Ända sen jag blev sjuk har jag roat mig med första säsongen av Gossip Girl och det är verkligen beroende framkallande! Tittade nyss klart på sista avsnittet så nu måste jag köpa andra säsongen, går inte att sluta nu, tror jag har blivit beroende..oopps..


7 februari 2011

Idag åkte jag på morgonen för att träffa Sofie i danssalen eftersom vi skulle repa på vårt projekt. Redan innan hade jag bestämt mig för att gå hem tidigare eftersom att jag inte mådde så bra i gårkväll men kännde direkt efter repet att jag inte skulle palla dagen. Så åkte hem istället sov lite, kollade på Gossip Girl, pluggade, åt och nu ska jag plugga igen..Så jobbigt att vara sjuk hatar det! tyckte blindtarmen räckte innan nyår där men men, nu inga mer förkylningar!


Dom här ansiktsprodukterna låg på min säng häromdan, alltid trevligt med lite frächa produkter till ansiktet- Tack mamma!

Nä hostandet tar mig nu till sängen där pluggpapper ligger..

Ha en trevlig dag ♥

mycket intressant

Måste börja med att säga lyckad kväll i lördags, god mat mycket trevligt sällskap, De gjorde vi bra tjejer! :)

Idag åkte hela familjen till Barkabys Outlet och där hittade jag en skinnjacka och en gosig väst, lovely!



Godnatt söta blogg läsare!

hatar att plugg

Jag och Sofie sitter här hos mig och verkligen försöker plugga..det går ju jättebra alltså vi har liksom gett upp eftersom att båda har kommit till insikt att vi inte kommer att klara det här..Sofie uttyckte sig nyss att hon ville hänga sig i min glas brunn XD fatta att vi inte ORKAR MER!!!!!!!!!!!! puss o kram nu ska vi gå o leka :)



Två muppar från i sommras, resväskan är packad nu drar vi- till köksbordet..XD


Sveriges mästerkock

Dagens Outfit

Tröja från H&M ( lånad av syrran )
Jeans från Gina Tricot
Svart bas linne
Smycken





Sitter och kolla på Sveriges mästerkock och hejjar på mammas morbror ÅKE!!! :D

1/2-11

Den första Februari bjuder jag på dagens outfit ;)


RSS 2.0