Nu kör vi!

Nu jävlar ska det bli av, eller hur sofie? Asså jag har varit så enormt skoltrött så det inte finns! har kännt mig bitter hela veckan på allt. Nja det har ju som alltid varit roligt att vara med min underbara vänner och det är oxå dom som har gjort så att jag övethuvudtaget har kommit till skolan, annars skulle jag bara ha skitit i ALLT! 
Men här och nu ska allt vända. Tack vare ett telefonsamtsal så känns det som om jag kan klara av vad som helst. Min inspirationskälla är det jag pratade om med en person i tel och Magnus min dans historia lärare. Alltså den mannen är underbar, han är verkligen ett exempel på att man kan klara av vad som helst om du bara vill. Ni anar inte hur mkt han har varit med om och har klarat av det. Så nu är det min tur jag ska minsann klara av det här!


Så nu mina vänner håll i hatten för nu kör vi!

Lyckad helg

Den här helgen har varit underbar från fredagen till söndagen. Har helt fantastiska vänner som är så oerhört gulliga att det inte går att beskriva ♥ finns dock några som jag har lite svårare att lita på...

Ialf så va vi hem till Emma på 18 års fest i lördags och hade så himla kul! Vi fixade oss några tjejer hemma hos ia först och sen drog vi dit tillsammans. Vill lägga upp lite bilder men det är ingen som har gjort de än så har inga bilder att visa förutom en som jag snodde från Annas blogg :)


Sanna Stella Jag Ia Sofie Hanna Sanna Anna. mina sötnosar!

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen packa inför imorn ska ha genrep till Nybrokajen :) ha det bra allesammans puss /H

22/1-10

Har inte blivit så mkt bloggande den här veckan för att jag har varit  så stressad! usch va jobbigt det har varit..
Började min dans idag vilket var jätte kul! Barnen gillade låten jätte mkt och dansen oxå. Vart så lättad för det va ett stort stressmoment jag har haft den här veckan.

Sitter just nu hemma hos sanna och skriver på hennes så oerhört jobbiga dator. Asså knapparna är så små satt får typ skriva allt två ggr!
Nej nu ska jag få massage så hinner inte skriva mer. C Ya!


Min Saaaaaaaaaaannnnna!!!

Imorn blir de party i stuvsta för att fira Emma, kommer bli så kul! längtar! nej nu har jag minsann väntat föör länge på min massage^^  heheh
/H

"With all memory and fate driven deep beneath the waves"

Idag har det varit en helt vanlig skoldag, förutom att vi inte hade någon sista lektion satt vi slutade fett tidigt :D Jag åkte då hem till emma och där pluggade vi lite. Gjorde klart engelskan och förhörde lite på naturen. Efter de va vi väl förtjänta att gå och sola lite och de va så underbart skönt! Alltså jag vill ha sommar NU!

Hur underbart ser inte det här ut?

Sitter och renskriver engelska men ska snart fixa låtar till min dans, måste bli klart med de...börjar ju snart. 
Kisses / H  


helger=noll bloggande

Jag har kommit framt till att jag nästan aldrig bloggar på helgerna, varför, vet ej? Är väl för att jag antagligen inte hinner^^. Det blir att jag kommer på det under veckan och så rabblar jag upp allt jag har gjort under helgen, och det kommer nog fortsätta vara så om jag inte kommer bli bättre på det, ska försöka!

I lördags hade vi ialf öppet hus, lite jobbigt att det va på en lördag men det va okej ändå. Sjöng en massa för Emma som fyllde år, och nu på lördag blir det feeest! Sanna följde med mig hem sen och på kvällen åkte hon till emma då jag åkte iväg för att fira jessica med att äta på mongoliska med alla brudarna, vi va 15 st! Men jäkligt kul va det:) Efter de mötte jag upp Sanna igen och hon sov kvar hos mig.
På söndagen gjorde vi verkligen ingenting, sov en massa kollade film och masserade varandra, så himla skönt! Vi övertalade mamma också att hon skulle få sova en natt till eftersom att vi började kl.12.45 idag. Så det blev en fullpackad helg med en massa härliga vänner.


Födelsedags barnet som fick en nalle av personalen på mongoliska när dom hörde att hon fyllde år, eftersom att vi sjöng för henne ;)

Emelie, josefine och jag <3

Hela gänget

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen försöka hinna göra lite mer på dansen, den börjar ju nu på fredag ska bli så roligt!
pusspuss / H

Fredagsmys

Idag är det fredag, vilket är så skönt! Måste iofs upp imorn till öppet hus men behöver liksom inte gå upp kvart över 6:O Sen på kvällen ska jag och några brudar fira Jessica med middag och sen utgång, kommer bli riktigt najs!
 
Idag chillade vi kvar lite i skolan och försökte komma överrens om vart vi ska resa i sommar, men de gick inte så bra vi bara flummade haha. Efter de gick jag, Sofie, Anna och Linnea till donken och köpte varsinn glass och cheesburgare, inte jätte nyttigt men jäkligt gott!
Nu ska jag korra lite till min dans och sen kolla på tv ;) Två bilder bjuder jag på från idag på vägen hem, tagna från annas blogg



hahah mötte Magnus på vägen ut, en av dom absolut bästa lärare på steg och som jag har haft!

/H


Längtar så otroligt mycket efter sommaren!

Finns ganska många skäl till att jag vill att det ska bli sommar. För det första blir jag 18! För det andra ska jag åka utomlands med kompisar, för det ska bli av tjejer! ;) och sen bara de här att det är varmt ute, behöver inte klä på sig lager med kläder för att inte frysa. Tycker det är jätte vackert ute nu men det har faktiskt varit vinter rätt så länge nu så låt värmen komma :)

På lördag är det öppet hus på vår skola, så då måste jag vara där kl 12 för att ha en jazz, balett och modern lektion :) Vi ska sälja fika också och jag anmälde mig till att baka nått gott, fick en önskan om att mamma skulle göra sina bullar, vet att dom är väldigt populära bland mina vänner;)
Nej nu måste jag göra en engelska läxa och sen ÄTA! är super hungrig. Ska oxå komma i säng tidigt idag, har varit så himla trött hela veckan och i dag va det nog värst.
Puss på er alla söta vänner och läsare! /H

Grattis Min Älskade Kusin!

Ett riktigt stort grattis till Jessica idag som bli 18 år! Fy va skönt att fylla år så här tidigt, själv har man liksom 7 månader kvar..
Jag kom i alla  falla nyss ifrån henne nu. Hon fick en massa fina presenter och vi åt tårta och hade det trevligt. Nu har jag historia boken uppsalgen framför mig, men det är färdigt pluggat så nu ska jag in i duschen :)

Grattis igen gullet! <3

seg söndag

Igår va jag med sockersöta anna och kollade på bio. Vi såg Har du hört ryktet om Morgans, och den va riktigt bra. Eftersom att vi hade bokat biljetter kom vi dit en timme tidigare och medan vi gick runt på heron City så kom vi fram till att vi inte vill bli vuxna! Vi kommer alltid att förbli barn ;) Vi pratade om mkt annat oxå och det va riktigt skönt har inte umgåtts på ett tag med henne. Så tack för en super mysig lördags kväll!


Vi kommer att förtsätta vara barnsliga ett tag till!
(Bilden tagen från annas blogg)

Just nu sitter jag och pluggar för fullt, gud va det inte är roligt! Resten av familjen är på kalas och här sitter jag och pluggar..inte så roligt. Men tänkte ta ett avbrott och försöka koreografera till min dans för mina egna elever. Börjar igen V.3 och det ska bli riktigt kul att få komma tillbaka! :D
puss på er /H

Första skoldagen avklarad

Fy va jobbigt det kändes att komma tillbaka till skolan. Inte för att få träffa alla igen, för de va jätte kul, utan att veta att nu börjar ansvaret igen. Att man måste gå upp tidigt tidigt på mornarna och plugga till prov och andra jobbiga grejer, de är de som känns. usch ,usch de känns verkligen inte bra just nu, men kan oxå vara att jag är på ett ganska deppigt humör. Mår inte rikigt bra helt enkelt..

En anna jobbigt grej va att jag va och hämtade min mobil idag. De hade fixat med den eftersom att den inte funkade när jag fick den. Men vi hann inte ens komma hem förren den började krångla igen! så de va bara att åka tillbaka och lämna in den igen..drygt!


I miss you babe


the day before school starts

Idag har jag PLUGGAT! surprise.. Va skulle jag annars ha gjort utav dagen nu när det är sista dan på lovet :( Det är alltså dags att komma tillbaka tll verkligheten igen.

Mamma har bakat sina underbara piroger nu oxå så satt och åt på en nyss, dom är gudomliga! Snart ska jag tvätta håret över badkaret eftersom att vårt varm vatten helt plötsligt har tagit slut! Så får duscha håret snabbt och sen springa in och tvätta av kroppen, herregud..aja va ska man göra. Och vi har ingen bil häller för den har pappa så kan inte åka hem till någon och duscha där.
Får väl pallra mig in till badrummet nu... pussar /hanife

Hannas dag!

Grattis alla som heter Hanna, idag är det nämligen eran namnsdag:D Varför jag tar upp det är för att jag själv heter hanna i andra namn så då firar vi min namnsdag idag eftersom att mitt tilltals namn inte finns med i almenackan ;)
Fick ett par finfina skor av mamma och dagen till ära så åkte vi och fikade tillsammans. När vi gick där i huddinge så stötte vi på mormor och morfar så dom följde med och fikade med oss. Riktigt mysigt va det!

Här är skorna jag köpte till nyår förresten, tror inte jag har visat dom (nu är jag ändå skulle visa andra skor)

Här är skorna jag fick av mamma idag:)

Har varit lite dukigt idag oxå med att plugga natur, vi har ju prov om mindre än en vecka..ja jätte kul..

Juste såg ju Avatar igår och jag fattar inte hur den kan ha blivit utsedd till årets absolut bästa film? Asså helt ärligt talat så bra va de faktiskt inte. Plus att den va så jävla lång! Det började krypa i både mina och Angelicas ben den sista timmen, asså så bra som alla säger att den är va den verkligen inte enligt nån av oss.
love ♥/H 

Godmorgon

För en gång skull är det inte jag som sover längts, Emma ligger och sover som en stock, vilket egentligen inte förvånar mig eftersom vi inte somna förren halv 4. Så jag får väl roa mig vid att sitta vid datan då.
 
Idag ska jag och några kompisar gå och se den eftertalade Avatar. Är faktiskt ingen film som har tilltalt mig men eftersom alla säger att den är så bra och att den har blivit utsedd till årets bästa film så måste man ju se om det nu stämmer. :) 
Efter bion kanske jag och Angelica åker och tar en fika i stan, vi får se annars inget annat planerat.

Har blandade känslor för att skolan börjar nu på torsdag. Älskar ju vår skola men det har varit så underbart skönt att kunna sova hur länge man vill på mornarna och va uppe sent utan att får dåligt samvete, plus att man kan göra i princip vad man vill på dagarna!

Haha förlåt va bara tvungen, en sån underbar bild på Amanda i mitten! jullavslutningen är bilden ifrån och vet inte riktigt va fotografen sa till oss att göra eftersom vi alla har helt olika miner! :D
/H

3/1-2010

Känns så konstigt att skriva 2010 haha, men men man vänjer sig väl snart!
Just nu sitter jag och väntar på att Emma ska komma hit och sova här. Frågade henne om hon vill med på bio imorn och de vill hon, så då bestämmde vi att hon skulle komma hit nu på en gång :P

Idag va jag och familjen och hälsade på några släktingar som har fått ett barn. De va riktigt trevligt och deras ena dotter som är 3 år va så himla söt! Fick sitta och leka med henne hela tiden.

Nu kom emma så ska öppna till henne :P vi ses /H.I

dagen efter nyår...

..va jag gaalet trött! Seg i hela kroppen men de är nog ganska förstårlligt ;)
Så somsagt har jag bara varit hemma och tagit de jätte lugnt och kollat på massa filmer, mysigt!

Nyårsafton va awesome! jag hade så himla kul! Att få fira med sin bästa kompisar va underbart. Började med att Sofie och Josefine kom hit och så gjorde vi iording oss tsm. Sedan åt vi en riktigt god nyårs meny men förrätt, varmrätt och eftersätt. Efter de drog vi hem till Emmis där vi hade super kul! Hoppas eran nyår va lika lyckad som min :)




Bilderna är tagna från emmas blogg, föutom den sista ( facebook ) ;)
Nu ska jag fortsätta att titta på min film, good night / H.I



RSS 2.0