After work

Har nyss haft en jätte trevlig kväll med mina arbetskamrater! Vi möttes upp på hotell baren och gick sen vidare till underbara bar där vi åt en bit mat :) alla är verkligen så himla sköna trivs så bra på mitt jobb!

Puss


look-a-like?

Pappa la ut denna bild på facebook och vill påstå att jag är lik Jennifer Aniston, va tycker ni har han rätt eller fel ? ;) Han har alltid sagt att i vissa lägen när jag ler så liknar jag henne :)


Våfflor

Åt nyss årets första våffla och det va hur gott som helst!

Planerna för idag ser nog så ut att mamma och jag tar en promenad till mormor och morfar. Känner mig mycket piggare idag, febern är borta har bara lite ont i halsen :) riktigt skumt de där..måste ha vart pappas mirakel dryck som gjorde att allt försvann ;)

Puss


Nej har jag blivit sjuk..

Vaknade 8 imorse och var jätte pigg men hade fruktansvärt ont i halsen och huvudet.. Försökte somna om igen i hopp om att det skulle försvinna, men de gjorde det inte :/

Igår var jag på bio med Cev och sen mötte vi upp hans kompisar på Oxid. Riktigt trevlig kväll blev det! Men då mådde jag inte alls dåligt..så förstår inte vart det kom ifrån..

Mamma kom nyss med en glass jag aldrig ätit förut, men hon tänkte att det var skönt för halsen vilket det oxå var :)


Effektiv

När man inte hinner hem imellan sina två jobb får man helt enkelt dansa och förbereda under rasten ;)

Puss


Glad tjej!

Jag har äntligen hittat mina byxor!! Blev två tröjor också :) Jobbet och vädret har varit på topp så kan inte annat än le idag!

Puss


Dagens

Detta har jag på mig idag :) rätt så pigg är jag och hoppas att dagen blir super! Efter jobbet åker jag direkt till stan och hoppas på att hitta mina byxor!!

Ha en underbar dag puss!


Super vovve!

Tänk om man kunde vara så pigg och glad varje dag som min söta lilla hund Hugo? Förstå att livet inte skulle vara några svårigheter om man inte la så mycket tid på att vara negativ. Ta var dag som den kommer och försöka tänka att det alltid finns nått positivt med allt ;)

Godnatt från en tankspridd varelse.. Puss


Helgen

Även denna helg har varit bra, synd bara att den nu är över..
Va på bio i fredags, firade Emma i lördags, bakade piroger och så kom mina kusiner jag inte sätt på länge förbi. en av dom ser ni på bilden haha han hade lite roligt med mina smycken :D och idag va jag i Skärholmen C med Sofie och Emel! Efter vi hade vart där följde Sofie med mig hem och åt middag medan vi kolla på vår Mallorca resa, va man saknar den och sommaren!

Nu ligger jag utslagen i sängen efter 1 timme och 15 min promenad, inte dåligt de inte ;)

Godnatt allesammans, puss


Min nya Kia!

Idag va dagen då jag blev bilägare till en helt ny Kia! Åkte direkt efter jobbet och hämtade den :D känns hur bra som helst, den är så fin, min nya lilla bebis ;)

Ha en trevlig torsdags kväll! Puss o kram


Trötter vs. Glader

Idag har det varit en lika flum dag som igår på jobbet! Min kollega och jag kunde knappt titta på varandra mot slutet av dagen utan att börja as garva..Jag har haft så roligt den här veckan, hoppas att det håller i sig veckan ut :)
Dock idag när jag vaknade ville jag bara lägga täcket över huvudet igen, har varit sååå trött hela dagen. Att vara trött och samtidigt flummat blev ingen bra kombination känner jag nu..är helt utslagen..

Meeen kära vänner imorgon smäller det!!!!!!!! Weeehooo

Puss o kram!


underbar helg leder till underbar vecka

Så glad jag har varit och bra jag har mått under denna helg! Jag hade roligt med mina vänner och familj från fredagen till söndagen, heeelt underbart ♥ flera sånna helger!

Idag har det känts som riktig vår, så skönt att man ser att våret är påväg! Vi har varit ute med barnen nästan hela dagen och imorgon ska vi åka till bandängen och grilla korv, mysigt :)

På torsdag ska jag hämta något som jag har längtat efter riktigt länge..ÄNTLIGEN!!!


Sool

Sitter just nu på altanen och njuter av solen i ansiktet. Lite senare åker jag nog till Farsta för att kolla på ett par jeans :)

Ha en trevlig söndag!


I still love you anyway

Idag vaknade jag vid 9 och runt 12 mötte jag Angelica i stan för en lunch, super mysigt!
Nu sitter jag på tåget igen för att möta upp arbetskollegan Sara. Vi ska hem till henne och baka innan vi ska vidare till en annan kollega på middag och melodifestival kväll :) tror att det kommer bli riktigt lyckat!

Ha en trevlig lördag kväll allesammans!


Internationella kvinnodagen!

Grattis alla kvinnor där ute på vår dag ;)

Har precis koreograferat lite till dansen till imorgon och det blev riktigt bra. Har även upptäckt att jag är kung på att göra smoothie! Gjorde en så god idag efter maten :)


Dagens

Denna dag började med sol och avslutas med kals :) grattis grattis min underbara pappa!
Vi ska äta på grekiska kolgrillen ikväll innan alla gäster kommer.

Detta blev dagens kläder :) puss o kram på er


5 mars 2012

Skönt det är att änligen vakna till solljus på mornarna istället för det mörka burret, sommaren smyger sig sakta på :) Idag har vi varit ute nästan hela dagen med barnen, vilket är jätte skönt!

Imorgon fyller pappa år så blir till att fira honom efter jobbet :)


 
puss


3 mars 2012

Gårdagen vart hur trevlig som helst! Vi mötte upp Sofie och hennes mamma på Friday's vid stureplan och där åt vi en underbar middag med efterrätt så vi alla rullade därifrån. Sen gick vi och tittade på musikalen Dirty Dancing som var riktig grym! Bra dansar bra skådespelar och det bästa var att skådespelarna verkligen hade fångat karaktärerna i filmen jätte bra så det var nästan som att se filmen!

Solen skiner och jag känner på mig att lördagen inte kan bli bättre ♥


Carina och mamma

Jag och Sofie

efterrätten..

Puss


RSS 2.0