Myspys

Innan jag drar iväg på dans med Angelica så har jag gjort i ordning lite mys fika med lussebulle och varm oboy med grädde ;) en riktig kaloribomb men då kanske man blir lite piggare!


Rast

Har precis gått på rast så sitter i personal rummet och dricker te :) idag är jag så fruktansvärt trött ! När klockan ringde vid halv 6 imorse flög jag upp och va jätte pigg, men nu.. De e knas alltså orkar knappt ha ögonen öppna..
Men men de e bara att bita i de sura äpplet som man säger ;)


Klipp och klistra

Hej hopp!
Har rast just nu och idag är jag lite kreativ ;) sitter och klipper och klistrar till en bok vi gjort till barnen och lite andra roliga saker :) de e bara att fortsätta innan de e dags att gå tillbaka!

Puss


Ytterligare en spontan lördag med den bästa

Gårdagen kunde faktiskt inte ha blivit mysigare och bättre :) började med att jag plockade upp Angelica vid Huddinge station sen åkte vi och käkade sushi på en restaurang i närheten.
Efter de kände vi för en bio så jag övertalade henne till att se Breaking dawn! Så snäll som hon är blev det den :) när vi står där i kön på heron och ska köpa biljetter så kommer en gubbe fram till mig och fråga ifall vi ville ha hans biljetter till just den filmen för han hade två över?! Haha så bion blev helt gratis den, sånt där händer verkligen bara när vi är tillsammans :p

När filmen va slut plockade vi upp min syrra och hennes kompisar i Älvsjö och skjutsade hem dom. Innan vi åkte hem till mig begav vi oss oxå in mot stan för att hämta lite grejer till Angelica och plocka upp Cev och Peter. Halva stan fick vi köra igenom för att äntligen hitta dom och komma hem ;)

Vi var hemma runt halv två då satte vi oss och åt lite äppelpaj innan vi gick och la oss ;)
Tack för en så trevlig kväll älskling!


fredag fredag

Började 7 på jobbet idag och de första jag gjorde va att leta paket ;) varje fredag nu fram till julafton kommer vi personalen få ett paket av varandra utan att veta vem det är ifrån. Super spännande hihi!

Nu ska jag upp och städa lite i mitt rum för att få julfint till första advent :) Förmodligen ska vi baka lussebullar oxå! Ikväll är det dans lektion med tjejerna annars inga speciella planer förutom att det är FREDAG=HELG!


Dessa söta strumpor fick jag som mitt första advents paket av "Tomten"

Puss


it was never meant to hurt you

Slutade 4 idag och blev hämtad av söta mamma vid jobbet. När vi kom hem släppte jag av mamma och åkte sen och handlade lite småsaker åt henne medan hon började med maten. Sen har jag gått med vår söta lilla vovve och sen bränt en skiva till mamma. Ska snart hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen :) 

Man ska aldrig ta någon förgivet utan uppskatta alla som finns i ens liv. Att vara ärlig och uppriktig kommer man långt med, men alla kan göra misstag.. 


yesterday

Gårdagen blev riktigt trevlig tillsammans med Emma! Vi hade inte setts på jätte länge så va roligt att ta igen lite :) Blev att vi hyrde film och hade myskväll hemma hos mig. Måste göras om snarast fina du ♥


Puss


someone like you

Dagen har varit riktigt bra om man bortser från att jag vart trött! De e man ju dock alltid nu förtiden men men. Vi hade APT-möte på kvällen hela enheten så slutade runt halv 7.
Just nu ligger jag och kollar på "mitt stora feta syrianska bröllop" haha de e jätte kul! Sen blir det att sova så man kanske e aningens piggare imorgon ;)


Puss


Ute på vägarna

Nu sitter vi alla inpackade i bilen :) dom andra sover men inte jag och mamma, lär väl slockna snart men men hehe vi har nu åkt en timme så minst 4 kvar dåra.. Ha det bra!

De här e vår utsikt just nu.. Fin va??

Puss


Cihan Karaca


En ny liten söt favorit!


2011-11-11

Har precis ätit en jätte god middag med familjen och ska snart hoppa in i duschen innan Idol börjar. Idag hade jag även min danslektion med tjejerna, va två veckor nu sen sist så va riktigt kul!

Imorgon bär det att 06.30 och då hämtar vi upp Jessica sen är det destination Ullared som gäller! hehe kommer bli så himla roligt!


En dag jag aldrig glömmer men saknar som fan...

Puss


So this is how it feels to smash a plate.. ;)

Jaa va ska man säga om de här..riktigt spontant och kul va de haha!


Rast

Hej hopp! Skönt att det är mitten av veckan nu så snart är helgen här vilket betyder road trip! Jag mamma, syrran och Jessica ska nämligen till Ullared och shoppa järnet! Ska bli skönt att komma bort lite och umgås med dom jag tycker bäst om :)

Bjuder på en bild från middagen. Detta är en turkisk maträtt som inte ser mkt ut för världen men är så himla god!!

Puss


It's complicated

Har rast nu, som vanligt när jag bloggar ;) måste visa er min nya kärlek vilket är den här väskan! Hihi jag bara älskar den!

Puss


Abduction

Jag och syrran är på Sergels biograf just nu och ska kolla på abduction, äntligen! Vi har väntat så länge så vi slår på stort!!

Puss


I väntan på teet..

Medan man står och väntar på att teet ska bli klart så kan jag ju passa på att blogga ;) ikväll blir det nog bio med syrran annars vet jag inte va som händer. Har fått ett snyggt rivmärke på kinden oxå idag.. Hoppas det går bort snabbt!

Nä nu e det klart och dags att sätta sig i personal rummet :) känner att de här inlägget va mkt givande..

Puss


en onsdag med höstlov

Jag vet ju att det är höstlov för alla som går i skolan men ändå tänker jag inte på det. Haha jag och Angelica skulle åka och dansa igår, vi åkte dit i träningskläderna och redo att köra! Va tror ni står på dörren när vi kommer fram?- HÖSTLOV INGEN DANS! vi fick en chock! jätte besvikna..Men kvällen slutade rätt bra ändå ;) Vi mötte upp en kollega till mig som tog med oss på standup komedi på underbara bar. Där beställde vi mat och kollade lite på showen. En riktigt trevlig kväll om jag får säga så!
Varför händer detta alltid oss Angelica ? Vi kan inte ha en "vanlig" kväll utan de händer alltid nått som ingen e beredd på!

Idag har jag jobbat, va den enda som fick gå upp tidigt imorse..kändes lite tungt när resten av familjen sov..men men sånt e jobblivet :)

Imorgon har vi spökfest på dagis, får se hur det blir. Hoppas våra pluttisar inte blir allt för rädda ;)


va ett tag sen nu denna bild togs..saknar till och med boken vi inte läste!

Puss


RSS 2.0