Dagens att göra


Det ni ser här ovan har jag pysslat med iprincip hela dagen, tog en evighet att rensa garderoben. Men skönt är det nu för nu får jag in alla nya kläder jag har köpt ;) Rensade bort en hel papperskasse faktiskt :)

Kom hem från min faster för en stund sen där vi blev bjudna på riktig god mat! eller det blir vi alltid men idag tror jag det va lite extra gott, mums! Är helt proppad och ganska trött nu så ska nog ta och sätta på en film eller nått. Och imorgon är det sista dagen på detta år! wohooo nyår, som spenderas i Flen med härliga släktingar :D

Puss på er alla söta!

Dagens Outfit


♥ Halsduk (ny!) - vero moda 65 kr

♥ stickad tröja - Gina tricot

♥ leggins - H&M

♥ vita knästrumpor - Gekås

♥ skor - din sko

♥ Guld smycken, klocka (ny!)

Såg ut på detta vis när jag var i Sickla köpcentrum med mamma och Emel. Efter middagen åkte jag hem till Mikaela för att ta ett härligt dopp i hennes jacuzzi :) PUSS

Dagens shopping


Spets shorts från cubus 125 kr rea!

Leggins från Bik Bok 100 kr rea!

Linne Cubus 74 kr rea!

Vilka fina fynd jag hittade idag, finns ju så mycket nu på rean satt man kan bli galen! Snart kommer Sofie över och chillar :) PUSS

mellandagsrea!

I förrgår kom jag hem med två plagg efter ett spontan shoppande i Farsta Centrum med mamma och Emel. Klänningen va på rean så det kan man ju inte vända ryggen till :P Snart ska jag iväg till skärholmens centrum med Emma, kanske hittar nått mer på rean ;)

Svart klänning från H&M 150 kr

halvkort tröja från H&M 70 kr (ej rea)

Betalade med mitt presentkort också så har egentligen inte lagt ner några egna pengar på detta ;) PUSS

bästa julklappen!


Blev verkligen jätte glad för alla min presenter iår, men den här slår nog allt! Tack så jätte jätte mycket mamma och pappa!! :D
Blir ett inlägg sen där jag visar lite annat jag fick i julklapp :) PUSS


lyckad utgång!

kvällen började med att jag och Mikaela mötte upp Anna och hennes kompis Sofia på tunnelbanan. Efter det blev kvällen bara bättre och bättre! Gick till metro där ett stort gäng av mina andra kompisar också befann sig. där dansade vi och umgicks! Mötte även Danne o hans kompisar.Det blev en sån lyckad kväll!!




God jul




Jag önskar att ni alla får en jätte mysig jul! Så här snygga e jag och min syster just nu. Efter Kalle åker vi hem till mormor och morfar :D PUSS

En kväll hos frugan

Åkte som sagt över till Mikaela för att chilla, men det blev som alltid väldigt mycket prat om allt mellan himel och jord plus väldigt väldigt mycket skratt. I alla fall från min del när det började bli lite senare :P Kan inte förstå hur jag klarade mig utan dig när du var i USA? Vi har så sjukt kul ihop och känner att jag kan berätta allt för dig! Flytta aldrig så långt ifrån mig igen.

dagen outfit


Rött spetslinne (syrrans) - H&M

svarta jeans - Gina tricot

Silver klocka - guldfynd

Snart åker jag hem till Mikaela och myser! Cya ♥

Imorgon går jag på mitt sista jullov!

Ska bli riktigt skönt med jullov ni anar inte! Har så ont i hela kroppen och den känns även som en spagetti...Denna vecka kommer jag bara roa mig år roliga saker innan det är julafton, kan inte fatta att det bara är 4 dagar kvar :O Men något jag verkligen inte fattar är att jag bara har EN termin kvar innan jag tar studenten och går ut skolan! det är helt ofattbart :D

♥ Tisdag- julavslutning
♥ Onsdag- kanske julshoppa med pappa. Middag på kvällen + utgång med tjejerna
♥ Torsdag- spa kväll med syster
♥ Fredag- Hem till mormor o morfar med hela feta släkten för att fira julafton!


jag och jessica från förra julen

Zac Efron is back on the market!


Denna snygging är singel igen! Sorligt..NÄÄÄ :D


Igår, Idag

Efter att jag och Sofie igår hade tittat på teaterföreställningen i vår skolan kom några tjejer från klassen över för att titta på våra produktioner. Mamma hade spelat in både från i våras och från den nu i höstas, som vi då kollade på med massa gott o äta. Efter filmen hade vi väldigt roligt med att spela in lite egna filmer :P tyvärr är det från filmkameran så kan inte lägga upp det i bloggen haha hade vart riktigt kul asså ;)




Idag har jag gått runt i gamla stan med mamma, syster, moster sara och mina två små kusiner. Riktigt mysigt var det. Vi fikade åt brändla mandlar och tittade på julskyltningen, lite julstämning fick man helt enkelt :)

Ikväll blir det kanske utgång med ett par kompisar, annars vet jag inte vad kvällen har att erbjuda !

(bild tagen av mig)


Julhandlat

Idag har jag varit i farsta centrum med Emel och shoppat lite inför julen :) Är faktiskt klar med alla mina julklappar vilket känns riktigt skönt! Blev lite saker till mig själv oxå - allt på rean!

Mina älsklingar! Har letat efter ett par liknande skor men har inte haft någon tur och så råkade vi gå förbi Dinsko och då såg jag dom här snygga skorna!!! Är så glad :D och dom va på rean ! 149 kr!!!!!! Det kallar jag ett riktigt KAP! :D :D

En mysig stickad tröja från Gina Tricot för 124 kr !

Ett bälte från Vila för 10 kr !

OCH glömt inte att jag fyndade riktigt bra vad gäller julklappar( men kan ju inte visa det här i bloggen) Detta gjorde verkligen min dag kan inte vara gladare!! :D Om en liten stund ska jag även träffa min Sanna :) Juste.. redan tredje advent också, tiden bara springer förbi :O

Va tycks?

För er som inte har sett mitt rum har jag målat om mina hyllor till svarta och satt upp orden kärlek och lycka. Blev mer stilfullt nu tycker jag istället för att ha dem i trä, visst? ;)


Lussebak

Idag har jag, Emel och mamma bakat lussebullar och resultatet blev riktigt gott! Fick en del julkänsla när vi stod i köket och lyssnade på julmusik och såg att det var alldelles vitt ute :) Julen är faktiskt riktigt härlig ibland!

Detta är emels plåt, lägg märke till hennes fina orm, svamp och fot..

mummmmma

GRYMMA!

Är så otroligt stolt över min produktions grupp, vi klarade det tjejer! De riktigt krävande veckorna är äntligen över och resultatet blev enastående! Helt jävla sjukt braaaaaaa!!! Har nyss tittat på filmen som mamma filmade och jag kan inte mer än att säga att vi ÄGDE SÅ JÄVLA HÅRT!


Måste även påpeka att jag är stolt över hela min klass, vilka fina produktioner alla hade gjort! Kommer bli ganska svårt att skiljas ifrån er..om en termin..

Föreställning

Idag har vi vår första kvällsföreställning på skolan och jag hoppas att det blir riktigt bra! Den börjar ju inte förens kl 19 så har ju lite tid att fördriva just nu eftersom att jag e kvar i skolan..men ska försöka att plugga lite..hehe amanda bredvid mig har läst 3 sidor faktiskt så kanske ska börjar läsa lite jag med :) Det e bara så jobbigt när man har så mycket annat roligt att tänka på! som vad jag ska köpa i julklapp till alla, har ju inte börjat med de än. Ska släpa med någon på lördag tror jag ;)

Breathe me

Nytt inköp

Visst är den snygg! kommer nog ha den på julafton, gillade färgerna lite annorlunda istället för svart eller rött liksom :D



tjuvkik..

Nu kan ni få tjuvkika lite på våran affisch som finaste Ia gjorde idag, kommer förmodligen upp på fredag men visar ett smakprov här ;)

Modevisning

Direkt efter repet idag i skolan, som faktiskt gick väldigt bra, fixade kostymer tog bilder till affischen osv..SÅ åkte jag till huddinge för att titta på Jessica och några tjejer från hennes klass modevisning. Där va bland annat Emel och Mikaela modeller. Dom fick en snygg makeup och riktigt läckra frisyrer!

Imorgon blir det mer rep, sen in till stan för att köpa masker + ett par byxor :)

Emel, Jessica (stylisten) Mikaela

Snyggingar

RSS 2.0